Зимата идва, време е за ски и биатлон

• 20 754
  • 580
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хайде бре хорааааааа, къде сте???

Аз хванах старта с половин час закъснение, че се правих на Фитипалди по Цариградско шосе, че да не пропусна повече.  Mr. Green

Малко новини от Оле - за съжаление някаква гадна вирусна инфекция го е тръшнала и затова днес не стартира в Антхолц на спринта. Но каза, че има шанс да стартира в масовия и щафетата.

Отново страхотен старт за Мишо Клечеров и Краси Анев. За момента са 19 и 21. С чисти стрелби.

# 286
Нана, гледам аз, гледам.....ама.....няма интрига за мен......Олето го няма, Бьото прави грешки.....Яд ме е,че Шипулин е вече втори.....Това е разбора от мен, разочерована.....

# 287
  • София
Маме, къде видя, че е втори? newsm78
Шипулин си е първи засега. За съжаление.

# 288
Маме, къде видя, че е втори? newsm78
Шипулин си е първи засега. За съжаление.

То човек да не се обърка Embarassed......Да, така е, що за съжаление?....Днес реших да викам за руснаците, не знам защо......

# 289
  • Пловдив
И аз съм тук. Много тъжна и разочарована Sad
за пореден път ще кажа, че не му е сезон на Оле. Бьо нещо губи форма напоследък. Бергер обаче учудва със стрелбата. За бягането му не се съмнявам.

# 290
  • София
Как защо? Ми защото не ги понасям. И хич не ми е кеф да му гледам именцето на Шипулин най-отгоре. Пак добре поне, че не е Чудов де  Twisted Evil

Пепи, Бергер учудва всички. Но това пък е добре за Норвегия, защото той е перфектен бегач. При едно добро представяне на рубежа шансовете Норге да е на върха се увеличават  Grinning

# 291
  • Пловдив
Уффф, и аз не обичам руснаци на върха. Нищо, че съм живяла 9 години във Великата Необятна Страна. Все пак утеха е третото място на Бергер  Simple Smile

Най-лошото е, че този уикенд имам ужасно много работа и не знам дали ще успея да гледам всичко  ooooh!

# 292
  • София
За съжаление още няма стартов лист за спринта на жените утре. Ама сигурно до довечера ще го пуснат. Утре вече се надявам Нойнер да стреля като хората.

# 293
  • София
Айде стига беееееееееее, пфуууууууууууу  Twisted Evil

Нойнер я няма в стартовия лист за утре. Какво им става на тез хора smile3511

Ще викам за Тора. Стартира с 45 номер.

# 294
Аз пък недолюбувам германците, не знам защо......Та днес пред Грайс и Шипулин все трябваше един да избера....

Нана, не се коси......Понякога, когато няма любимец, се усещам,че гледам по-добре дадено състезание....Т.е. заради спорта, а не заради надпреварата......

Най-лошото е, че този уикенд имам ужасно много работа и не знам дали ще успея да гледам всичко  ooooh!

Ти някога да си имала малко работа?

Българите Михаил Клечеров и Красимир Анев се представиха достойно и в днешния спринт на 10 километра в Антхолц-Антерселва, след като финишираха съответно 23-ти и 25-ти.

# 295
  • София
Досега се рових, та намерих. Нойнер и тя е болна. Но ще се мъчи да се възстанови за масовия старт. Поне така казва. Дано.

Аааа не мога така аз, Маме. Трябва ми адреналин.  Grinning

Пък и като ги гледам събирам сили за трето завъртане на режима, че искам още 10-ина кила да сваля  Mr. Green

# 296
  • Пловдив

Най-лошото е, че този уикенд имам ужасно много работа и не знам дали ще успея да гледам всичко  ooooh!

Ти някога да си имала малко работа?

Дааааа, миналият уикенд. Размазах се от гледане на Евроспорт. А покрай Ивановден още по-малко имах, а и с навехнат глезан бях, та си имах даже оправдание да не ставам от фотьойла  Mr. Green

Днес освен биалтлон има алпийски ски и ски-скокове  Simple Smile

# 297
  • София
Чудесно. Владко дали е в Закопане?

# 298
  • Пловдив
Чудесно. Владко дали е в Закопане?

Не, няма го. Дал си е почивка. Готви се за младежкото световно, което ще е в Естония от 25-ти до 31-ви

# 299
  • София
Ясно. Така или иначе телевизора в офиса е нон стоп на Евроспорт. Сега гледам гадния му Вавринка. Дано падне.

Общи условия

Активация на акаунт