Медстом в София?

• 2 564
  • 7
  •   1
Отговори
Досега съм ходила в Дента Прайм във Варна - това е швейцарската клиника на Регина Щиндялова.
В София смятам да се ориентирам към Медстом.
Имате ли впечетления?

# 1
Аз лично съм ходила при доктор Крум Войнов, но в частния му кабинет. Иначе работи в Медстом, много съм доволна. А самия център мисля, че си заслужава.

# 2
Ако става въпрос за дете мога горещо да препоръчам Доц.Маркова!Страхотен професионалист и с много позитивно отношение!Вече три години водя дъщеря си при нея и колкото и да е страхлива,когато чуе,че ще ходим при нея няма търпение да стигнем!

# 3
  • софия
Аз съм водила детето си при Анелия Йорданова и съм доволна.За Войнов и Маркова също съм чувала добри отзиви.

# 4
  • гр. София
Веднъж съм ходила при Йорданова, изключително мила и внимателна. Направи ми пломба по здравна каса. Иначе цените на пломбите - 80 лв. за фотополимер и 50 лв. за амалгама.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 18:06 от nikieti

# 5
Момичета някой може ли да ми прати тел. на доц. Маркова???
  bouquet Благодаря!!!   bouquet

# 6
Аз съм водила детето си при Анелия Йорданова и съм доволна.За Войнов и Маркова също съм чувала добри отзиви.

Имаш ли случайно телефона на д-р Йорданова защото и аз съм водила сина ми при нея и съм много доволна, но разбрах че вече на работи в Медстом, а от там не ми го дават.

# 7
Мога да дам телефон на клиниката - 9810000 и искате час при доц.Маркова. По принцип записването става за след около месец и половина Simple Smile
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт