Манастирски ливади - 2

• 98 479
  • 593
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден, Алена! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Браво на Тото, че е почнал да седи Simple Smile

Моника пък се сдоби с първия си кътник след тридневно скимтене, кряскане и сърдене. Според докторката са тръгнали и 4те кътника на куп, виждаха се да белеят, но никой не се напипваше. Е сега вече  се пипа, почваме пържолките за Коледаааа Simple Smile

Весели празници на всички! Ние пътуваме в петък, ще ви пиша от морето Simple Smile

# 166
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug благодаря много за прекрасните пожелания   bouquet

Браво на Тото това са невероятни емоции - всяко ново геройство на малкия малчуган е прилив на сила и блясък в очите Wink))

miss_denise - как е Кари? Надявам се да е само настинка и нещо безобидно  Tired

# 167
Лееелее, горката Моника, знам че с кътниците е голям зор докато изкарат. Аз се съмнявам, че и на Кари са й тръгнали, защото от месец някъде нощем не се издържа- буди се между 5 и 10 пъти на нощ, а на мен съня така ми се разкъсва, че все едно не съм спала. Бях решила да я мъча да се отказва от това нощно будене като не й давам мляко, но тя се разболя и за сега ще го отложим. Иначе е по-добре, чисти са й гърдичките, кашлицата намаля, хремата също. Дано се оправи за празниците.

Desska, aма и ти си имаш шило Simple Smile Браво на Ради!

# 168
a.l.e.n.a , честит рожден ден и от мен на патерица, да си жива, здрава и много, много обичана.   bouquet  bouquet  bouquet

Чак сега прочетох , че и вие сте изкарали гадния бронхеолит. За щастие доста по леко от нас, според това, което чета. Важното е че вече сте по - добре. Какво става с тези деца, не знам  ooooh! , само се разболяват.  При мен сега пък големия беше с кашлица, болки в гърлото, температура. Мен също почна да ме стяга гърлото, а така ме е страх да не се прехвърли на бебето, а бе ужас са тези болести. Чудя се какво да си взема за засилване на имунитета.

# 169
  • София
тото днес сутринта се събуди с ужасно червено петно на дясното слепоочие; оказа се алергия; естествено, нямаме представа от какво е алергията; доки предписа калциев глутамат (някакво сиропче); сега ще го давам по веднъж дневно една седмица и пак ще ходим да ни гледа

# 170
  • в 1001-та нощ
Боже Господи - какво стана с тези алергии  newsm78 и на нас ни казаха, че мнимият бронхеолит е бил алергичен пристъп - т.е малкият не толкова е бил болен, колкото алергичен, но вирусът е отключил алергията, като е отслабил организма

newsm78 newsm78 newsm78

да сте взели ново цвете? да се е мушил около елхата?

# 171
  • София
елхата е еко "мейд ин чайна", така че не би трябвало да е от нея
цвете ново нямам
кожата на тото е много бяла и вероятно ще е доста чувствителна, нищо чудно това да е причината

# 172
  • в 1001-та нощ
ох ...аз днес питах за алергиите и ми казаха, че може да се отключат то всичко Cry - стрес ... нов прах  (аз дори прострените дрехи изнасям във фитнеса или коридора Cry )) ... нова храна ...

ако се сещаш да е опитвал нещо ново  newsm78

нови дрешки? лигавник? кремче?

# 173
Момичета, Весела и честита Коледа!!!
Пожелавам Здраве на всички - най вече на нашите дечица!!!
  bouquet

# 174
  • в 1001-та нощ
уххххх ..ние го заформихме...ама....таткото с първото парче и дм - парата - еми да си знае    Joy какво предстои

после за малкия изтеглих - пътуване в чужбина и ние нали не се спираме - май ще ни е ремаркенце и трябва да вадим паспорт....

после аз - дум - сватбата ...направо им се изцъклиха очите на всички и се оправдах, че може да женя някой друг и че нямахме меден месец - трябва да наваксаме

после обаче изтехлих и годеж и .....стана весело

абе - ако на някой му се жени - може да се навърта наоколо 

после на малкия изтеглих здравето (останах много довлна), на мен сила за живот и на таткото - отана любовта (да си ме обича;)))

# 175
И ние посрещнахме Коледа в къщи. Аз много харесвам този празник, и от предният ден се приготвяхме за него. Направихме седем постни ястия. Замесих пита(която украсих) сложих паричка, която се падна на бебо. Беше много приятно и задушевно. Посрещнахме и Дядо Коледа - беше прекрасно.
Радвам се, че духа на тези празници се възроди през последното десетилетие.
Поздрави на всички и весело посрещане на Новата година!!!
  bouquet

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 23:23 от keky

# 176
  • София
Радвам се, че тези празници се възродиха през последното десетилетие.

че коледа не е била забравен празник, та да се възражда  newsm78

от както се помня правим едно и също на бъдни вечер и на коледа; само мястото се променя; по времето на комунизЪма се събирахме при баба ми (на татко ми майката), после започнахме да си правим бъдни вечер у дома; сега със сестра ми отиваме при майка ми; мама прави боб, сърми, чушки, ошаф; аз пък правя питата с паричката и тиквеника; слагаме и кисело зеле, и трушия (така ли се пишеше  newsm78), и ядки, и плодове, и греяна ракийка; важното е ястията да са нечетен брой; палим тамян да окадим; четем молитва; след вечеря гледаме дадо коледа какво е оставил под елхата и така; много е приятно

на другия ден пък се събираме с родителите на мъжа ми и настава едно ядене .... не е истина, едвам заспах снощи от плюскане

# 177
Мисля, че не съм се изразила правилно, за това направих корекция,  Blush Наистина Коледа е най-хубавия християнски празник и винаги се е празнувал. Имам предвид, че Коледното настроение сега е много явно и красиво. От всякъде те залива такова настроение - всички медии, магазини, украси...Преди  по-така,  тържествено се честваше Нова година и имаше Дядо Мраз.
 Peace
  bouquet

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 23:49 от keky

# 178
  • в 1001-та нощ
в моето детство пък  newsm78 "Коледа" - нямаше таковяа "животно", нито на църква сме ходили, нито  нещо се е празнувало ..... ходиш на училище - ала-бала - ден, като всеки  Hug

но пък после нещата се промениха и бях много доволна, че има два празника - сега единият е семеен, другият за приятели Wink)))

добре, че малките няма да се объркват с Дядо Мрази и Дядо Коледа Wink))

и сега да докладвам - днес ходихме на контролен преглед - казаха, че Калоян е напълно излекуван и че има много печена майка Wink)))
изписаха ни едни капки за подсилване на дроовете или нещо подобно с идея да не го повтори

# 179
дравейте момичета,
честита Коледа на всички ... да сте живи и здрави Вие и Вашите семейства ...  madnoel

искам да се похваля (мисля, че вече мога)  Cool

на 22.12.2010 в 10:48ч се роди нашия прекрасен син МИККАЕЛ - 3700гр, 51см

Общи условия

Активация на акаунт