Манастирски ливади - 2

• 98 463
  • 593
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Дима сме коментирали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541655.msg18028575;topicseen#msg18028575

в темата има търсачка можеш да я ползваш, но нека се включат отново мамите - с по-нови отзиви  Peace

# 406
  • София, Манастирски ливади
Хей, мацкиии, здравейте  Hug
Съвсем ни замря темичката. Сигурно хубавото време е виновно. Как сте, къде сте? Я, дайте един отчет  Mr. Green
joana77, аз писах за Дима (както ти е дала линк Аленка). Доволна съм много. Таксата е 450 лева на месец, като ти приспадат по 20 лева за всеки ден, в който детенцето е било болно. (трябва да представиш бележка от педиатър). В момента са около 12 дечица до 3 годинки. Ще ги разделят на 2 групи. От 1до 2 и 2-3 годинки, сигурно ще е от новата учебна година, че сега са по-намален състав. Момичетата, които се грижат за децата са супер мили. С искрена  радост го посрещат моя калпазанин сутрин. То са прегръдки, целувки, мили обръщения. Той също много ги харесва. Има си любимка разбира се. Отказвахме скоро памперса. В къщи си ходеше без, но на градина го пусках със, защото не си казваше за голямата работа. Сами ми предложиха да го водя по гащи, въпреки че все още понякога не успява да си каже. Храната е някакъв кетъринг. Има изнесено седмично меню. Имат си дворче където ги извеждат, то е от вътрешната страна на улицата. Друго....друго...Когато ти е удобно можеш да се разходиш до там. Ще те разведат из цялата къщата и ще ти разкажат всичко.
За Каза де бамбини, съм чела хубави отзиви тук от форума, но тя е за по-големи дечица и там таксата беше нещо от порядъка на 600-700 лева.

Целувки на всички сладки дечица  Hug

# 407
  • в 1001-та нощ
ехеееее  Hug страхотно се справят, браво ..... това е първия хубав отзив за частно детско заведение, който чета (и за един клуб в Борово - тип занималня също Wink

ние сме християнчета от вчера (малкия), ходи, прави бели .... хулиганче  Hug

ето една актуална снимка

# 408
Честито ви християнче, Аленка  Hug
Страшно много е пораснал, истинско момченце е вече.
Пу-пу, да ти е жив и здрав, а белите са им запазена марка, ама то това им е работата на дечицата. Само мама да има нерви да издържа да оправя щетите  Mr. Green
На мен понякога след като съм била цял ден на работа, ми идват в повече глупостите. Всъщност главно когато мрънка за нещо и се случва да му се скарам и развикам. После като ми, мине ми става криво  Confused, ама добре, че на тях бързо им минава и забравят.

# 409
  • в 1001-та нощ
абе "кротичък" е, но като му тръгне музата да майстори  Whistling Whistling Whistling

# 410
Благодаря ти Drunda за изчерпателната информация. Само не разбрах за приспадането на 20 лв.дали се отнася само когато детето е болно ( с бележка от личния лекар ) . Ако не посещава градина поради др. причини също ли се приспадат пари ? Питам защото ще имаме и резервни варианти с бабите.  Решила съм да посетя градината тези дни , но исках да бъда подготвена предварително с малко повече информация.  Може ли малко повече да ми разкажеш ( може и на лични )за вашата адаптация, бързо ли свикна детето, плачеше ли много ? За първи път ще ми се наложи да я оставя на др. място с чужди хора и съм доста притеснена. Предварително благодаря.

# 411
Добро утро, мацки  Hug
Йоана, извинявай, че се забавих с отговора.   bouquet
Да, 20 лева се приспадат само, когато детенцето е било болно и се занесе бележка.
За адаптацията какво да ти кажа...то дете с дете не си приличат. На Сашето му трябва около 2 месеца да спре да мрънка сутрин. В началото не искаше дори да спи следобед. Виждала съм обаче други дечица, които на втората седмица вече са спокойни и си отиват съвсем нормално.
Разбирам напълно притеснението ти. Аз бях по същия начин. Отиди, разгледай, разпитай и мисля, че доста притеснения ще изчезнат и ще си по-спокойна. Повечето дечица от малката група ще почиват сега август, но пак ще добиеш някаква представа.

# 412
Здравейте, и на нас ни предстои тръгване на ясла от септември.Моята госпожица навършва 2 г. др. месец. Живеем в района от 1,5 г. , но не съм търсила до сега защото не съм мислила да я давам, но така се случи. Може ли някой да разкаже за по-скорошни впечатления / условия, прием, такси /за Дима на бул. Бъкстон, casa dei bambini на ул. Българска легия или някоя др. в района. Предварително благодаря .

Има няколко в района зад Била на бул. България. Детска градина "Марита" имат яслена група, моето слънчице посещава детски център "Алфиета", но там са от 3 годинки нагоре. Незнам дали има обаче свободни места в яслата?!

# 413
  • в 1001-та нощ
хей Wink))) как сте, банда?

ходихте ли на море? ще тръгвате ли на ясла? мамите - връщате ли се на работа?  newsm78

Hug Embarassed  bouquet

# 414
Здравйте! Може ли някой да ми каже как да стигна от кв. Манастирски ливади до Софийският университет и за колко време? Благодаря предварително Simple Smile

# 415
  • в 1001-та нощ
до Манастирски ливади изток или запад

мисля, че 204 спира под Ман.ливади запад  newsm78 newsm78

аз не ползвам гр. транспорт от поне 5г и не съм много в час - но за това се сещам  newsm78

# 416
Да, 204 спира на пазара на Борово, тоест по-близо е до западните ливади, и с него се пътува до Орлов мост за около 20-ина мин. По-удобно ще ти е с тролей 2, който ще те остави точно пред Софийския и за това ще са ти необходими 30-ина мин горе-долу, в ненатоварен час.

# 417
  • в 1001-та нощ
хей, дами, как сте?

как мина лятото?

ще се връщате ли на работа вече?  newsm78

# 418
  • София
хей, дами, как сте?

как мина лятото?

ще се връщате ли на работа вече?  newsm78

Мина чудесно, резултатът е в подписа ми  Flutter.
Така че работата остава на по-късен етап  Party.
Алена, как си ти  Hug?

# 419
Аленка, все по-хубави сникмки вадиш на профила. А ти връщаш ли се на работа? Аз бях спряла с търсенето. за да се отдам на летните приключения и сега мисля да подновя. Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт