Манастирски ливади - 2

• 97 901
  • 593
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug отлично  Party

Честно казано - изобщо не ми се връща на работа  Cry но няма как -  в този материален свят - се работи - за да се иакарват пари  newsm78 а планираме и второ - догодина  Mr. Green

Дребешон - ще остане месец с баба си и после на ясла Cry

# 421
Алена, а намерихте ли лесно място в яслата? Ще имаш ли помощ от някого, в смисъл да го води и взема, ако ти си възпрепятствана? Май и на най-върлите застъпнички на бързото връщане на работа около мен им се изпари бързо тази идея и сега хич не им се връща обратно Simple Smile

# 422
  • в 1001-та нощ
за яслата кандиатствахме през системата, като всички други  Hug

за помощ - свеки би помагала, надявам се, но в общия случай,мисля, че с мъжа ми ще се справяме  Hug

семейството на зълвата съм ги "отписала" в послените месеци имат доста неадекватно отношение с посока "не разчитай", темата ми е болна все още - защити всяко отсъствие на човечност ранява  ooooh!

# 423
Чудесно е, че сте получили място. Моят девер не успя и сега си търсят бавачка, защото мамата трябва да се връща на работа.

Аленка, какво да ти кажа, семейните взаимоотношения са толкова колоритни. Аз пък толкова да си предлагам услугите да погледам някоя от племеничките поне за няколко часа, а моите хора се дърпат. Спрях да питам. Не ми е болно, по-скоро ми е тъпо, че макар и да не съм майка, съм се грижила за достатъчно деца и съм по-информирана и от снаха ми и етърва ми взети заедно. Ама както и да е. Гледай и ти отгоре на нещата  Hug

# 424
Hug

Калоян го боцкат само в Токуда и са вълшебници - направо не разбира защо е там  Hug

да споделиш после как е минало  Hug

на мен са ми слагали инжекции и сестрата беше с много лека ръка, мъжът ми дава кръв преди 2 дни - ще го питам  Peace но не е с нацепени вени  Hug

много съм доволна от лаборантката ... беше много внимателна с Микка (доста време се занимава, за да му източи малко кръв, говори му, разсмиваше го, играчки му даваше) .... резултатите се забавиха малко - 2дни ...  Mr. Green

П.С. извинявам се за късното включване, но не съм сядала от доста време на компа .... ние се изправяме на всяко нещо, което видим ... вървим опирайки се някъде, но по някое време решаваме, че можем сами ... откъсна ли за момент очи и сме по очи  #Crazy ... учим се как се пада, но предпочитаме явно по носле  Laughing

иначе се записахме за ДК, но както чувам май май ще почакаме доста   chef

# 425
Здравейте,
Ще се радвам да мога да се запозная с мамите от Манастирски ливади. Аз родих през август и си търся компания, за разходки в квартала. Живея близо до новото Хепи на бул. Тодор Каблешков. С нетърпение очаквам да се запозная с вас.

Simple Smile

# 426
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug аз съм наблизо, но вече се върнах на работа, а и малкият поотрасна, проходи и повече си играе ....  Peace

Предполаагм ще се включат други мами  Peace

# 427
здравейте мами,
разбрах, че са отворили нова ДМК около 20 поликлиника и още има места ... ако е чувал някой може ли да ме ориентира!?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

много ще съм ви благодарна!

# 428
  • София
Гери, бебешорите ни са наборчета, а и живеем съвсем близо очевидно. Трябва да се разберем да се разходим заедно Peace.

# 429
Теди,
Ще се радвам много да се видим и разходим в квартала. Като се оправи времето ще се организираме.

Поздрави Simple Smile

# 430
кухнята е на ул. пчела в двора на 142 у-ще.

# 431
  • София
Здравейте и аз съм мама от Манастирски Ливади,много се изненадах като видях,че си имате тема:)

# 432
  • София
юхуууууууууу

еееее от кога не съм влизала, ама не съм ви забравила

как сте, мацки? как са хлапетата? моето е ок - расте и дивее

приеха ни в една самостоятелна детска ясла (с много чакане по нощите), но няма да го дам, защото са 30 деца с две жени, които да се грижат за тях;

айде, оставям ви, че трябва да се бачка
обещавам да влизам по-често
целувки!

# 433
  • в 1001-та нощ
и ние тръгваме на ясла скоро Wink  Peace

малкият е от всякъде ан теам бели и се опроавя сам  Hug Peace

hetera  Hug добре дошла  Hug ти в коя част си? кой гледа малкото слънце  Hug

# 434
  • София
Аз съм в първите нови блокове малко преди ул. Пирин до Френдса почти:)
Моя вече е доста голям,но вече от една година е на частна ясла.Много съм доволна,изключително просто,при 30деца за 2 жени - бебе и аз не бих го дала.
Лошото е,че искаме и второ,а тогава ще е невъзможно да плащам такива такси и то за 2 деца,ще видим за ЦДГ какво ще стане пролетта:)

Общи условия

Активация на акаунт