))
)) иначе налита на кюфтета, по едно във всяка ръка и ги хапва с редуване, ту едното, ту другото

)))

. Както и да е, казва ми да звънна на следващия ден. Аз ок, към колко часа? Тя- ами към 8:30 отваряме ние, към 10 отваря козметичния център, звъннете когато Ви е удобно. Аз- към 8:30 ако звънна проблем ли ще е? Тя- Не, тамън по-рано ще си резервирате час. Аз ок, звъня на следващия ден- тя пак- ами не мога да Ви помогна, звъннете към 10! Аз вече избеснях тотално. Баси скапания фитнес клуб ли е какво е, 10 пъти не мога да запиша скапан час за козметик и масаж! Така се вбесих, че и казах, че е несериозно да ме карат да звъня 100 пъти за да запиша час, при което тази наглярка ми казва- ами затова си оставете телефона. Казах и, че вече няма нужда и и треснах телефона. Аз 2 дена не мога да си запиша скапан час, да ги чакам те да ми звъннат ли? Ще ги чакам ама друг път, видях колко са сериозни. Пиша това, за да предпазя поне някой да купува от тези карти, с които зарибяват хората. Вече се чудя дали не беше грешка, че изобщо я споменах, трябваше да си трая, че я имам. Просто съм безкрайно разочарована и безкрайно ядосана от цялото това разиграване, аз нямам намерение да се занимавам с тях повече, стигат ми сметките за телефона и горчивия вкус, който ми оставиха. Препоръчани теми