Манастирски ливади - 2

• 98 481
  • 593
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По този повод та ви попитам ние налис е водим район Красно село?

# 436
  • София
хетера, водим се витоша

алена, калоян е разкошен; на тодор, обаче, самостоятелен достъп до хранителни продукти му е отказан  Joy

# 437
  • в 1001-та нощ
ха ха, Тоти още  ли е с афинитет към хапването Wink))

Калоян сам си докопа хляба и такава плячка най-услажда Wink)) иначе налита на кюфтета, по едно във всяка ръка и ги хапва с редуване, ту едното, ту другото  Hug Joy hahaha

Хетера - и ние мислим за второ догодина, ако всичко е наред, може да бременеем заедно - Божа работа  newsm78

и ние сме около теб, може да направим една среща някой уикенд, а може и в клубче Wink)))

взехте ли вече зимни обувки/дрехи?

от къде пазарувате?  newsm78

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 14:09 от a.l.e.n.a

# 438
  • София
С голямо удоволстве:)
А за бременеенето милото обеща от нова година да започнем с опитите,все се надявам да стане бързо:)

Район Витоша,много лошо,то няма много детски градини в района,за ад имаме предимство като живеещи в района,в Красно село са повече:(

# 439
  • София
алена, тодор вече си е съвсем добре с килцата - сигурно вече е 12 кг / 81 см, и не се притеснявам за дебелеенето му; а и не е лаком, така че се успокоих

хетера, добре дошла в отбора на "отчаяните" от липсата на места в района; това е положението - живеем в приличен квартал, но от към градинки и инфраструктура за деца, хич ни няма все още

в програмата на фандъкова, за 2011 пише "преустройство на боянско училище в детска градина, разширение на ДГ 16 и филиал на ДГ 16 в район Витоша"; пък да видим

а за бременеенето - моят мъж не иска и да чуе, категорично отказва да работим за второ Cry

# 440
  • София
Просто е нелогично да имаме бонус точки за детска градина в Симеоново например,защото се води район Витоша,а да нямаме за 8-мо ОДЗ на Дойран,което на мен ми е 5мин. пеша от вкъщи...Тази държава е много зле  Sad
А коя е 16-та градина,където ще има нови филяли?

За второто бебче спокойно и моя мъж не искаше,но го убедих за след нова година.Но моя син е с година и половина по-голям от твоя,така че след година и половина и твоя мъж може да е кандисал:)  Peace

# 441
  • София
Ох, дано, че много искам второ

# 442
  • Бургас/София
Здравейте, ние живеем в Манастирски ливади от близо 6 месеца, но още не мога да открия зала в близост, където да се провеждат тренировки по аеробика, каланетика или някакъв друг вид гимнастика (но не фитнес) . Вие къде тренирате?

# 443
  • в 1001-та нощ
Привет Wink

пробвай тук - http://worldclass-bg.com/contacts.html - по-рано имаше - сега не зная, а имаше и тук http://fitwellbg.com/

в изток ли си или в запад?

# 444
  • София
Привет, много се чудих къде да изкажа недоволството си именно от тази зала и видях, че тук е дискутирана най- скоро. Относно мнението ми за worldclass нямам такова, защото така и не успях да се докопам до този фитнес и прословутите му спа-процедури. Подариха ми карта с отстъпки за този комплекс, която трябваше да изразходвам до днес. Но уви, колкото пъти се опитах да си резервирам час, толкова пъти ме караха да чакам, да се обаждам отново и накрая им теглих една и така и не я използвах. Яд ме е, защото някой е платил смотаната карта, не стига това, ами тя е само за отстъпки, т.е. аз си доплащам за да ползвам услугите им, но на половин цена. Първи опит да резервирам час, обаждам се, рецепционистката мило и любезно ми каза да изчакам, аз търпеливо чаках около 5мин на телефона (ГСМ), в процеса на чакане споменах, че имам карта, която трябва да използвам до края на януари, продължавам да чакам, но ми казват, че не може да си отвори графика и ако е удобно да се обадя след час, или да си оставя телефона. Казвам ок, пишете ли телефона? Те - ами не, по-добре вие звъннете, аз се зачудих що за рецепционистка е тази, ама си викам ок. Звъня след час, пак проблем с графика, звъннете на стационарен, за да можела да ме прехвърли към козметичния център директно. Звъня, уж ме прехвърля, аз пак чакам!!!! и пак тя ми вдига да ми каже, че козметичния център бил днес профилактика?! Как аджеба рецепция няма да знае това???? А трябваше да звъня 1000 пъти, за да може дори тя да разбере, че са в профилактика, егати рецепцията, нямам думи  #2gunfire. Както и да е, казва ми да звънна на следващия ден. Аз ок, към колко часа? Тя- ами към 8:30 отваряме ние, към 10 отваря козметичния център, звъннете когато Ви е удобно. Аз- към 8:30 ако звънна проблем ли ще е? Тя- Не, тамън по-рано ще си резервирате час. Аз ок, звъня на следващия ден- тя пак- ами не мога да Ви помогна, звъннете към 10! Аз вече избеснях тотално. Баси скапания фитнес клуб ли е какво е, 10 пъти не мога да запиша скапан час за козметик и масаж! Така се вбесих, че и казах, че е несериозно да ме карат да звъня 100 пъти за да запиша час, при което тази наглярка ми казва- ами затова си оставете телефона. Казах и, че вече няма нужда и и треснах телефона. Аз 2 дена не мога да си запиша скапан час, да ги чакам те да ми звъннат ли? Ще ги чакам ама друг път, видях колко са сериозни. Пиша това, за да предпазя поне някой да купува от тези карти, с които зарибяват хората. Вече се чудя дали не беше грешка, че изобщо я споменах, трябваше да си трая, че я имам. Просто съм безкрайно разочарована и безкрайно ядосана от цялото това разиграване, аз нямам намерение да се занимавам с тях повече, стигат ми сметките за телефона и горчивия вкус, който ми оставиха.

# 445
  • в 1001-та нощ
лелеееее  ooooh! ooooh! ooooh! толкова ли е паднало нивото  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! аз до преди да забременея ходих редовно, след това не много редовно, но всичко се случваше на момента, без отлагане

направо недоумявам какво се случва  newsm78

всяка година имат профилактики и удължават картите  newsm78 направо ме хвърли в потрес  Sick

# 446
  • София
Момичета на Казбек има 2 фитнеса, в моя блок има женски фитнес-пак на Казбек, а сега пак в блока откриха и студио с тае бо, зумба и танци. Ако са ви удобни, ще питам за сайта им. Simple Smile

# 447
  • София
Теди,женският фитнес е почти до нас,явно сме съседки,но не знам къде има тае бо и зумба
Би ли споделила,много ми е любопитно Simple Smile

# 448
  • София
Hetera,
Намира се в същия блок, в който се намира дамският фитнес "Феерия", само че на гърба на блока ни, почти до самата градинка на блока-той е под формата на буквата "П". Малко тъпо обясних, но дано си ме разбрала  Hug.

# 449
  • в 1001-та нощ
улица? номер?  Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт