Манастирски ливади - 2

• 97 887
  • 593
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Казбек 30
Теди,мерси аз го намерих онзи ден,то е в блока срещи нас,ние сме на казбек 45:)
Само видях къде е,не съм влизала вътре и не съм питала нищо,ако ми дойде цикъла този месец ще се запиша слад това,но много се моля да не ми идва,ако разбираш какво имам предвид и да пропусна записването,защото не мисля,че в този случай ще е добра идея:)

# 451
  • София
Хетера,
честит рожден ден на малкия ти голям мъж   bouquet. Много да ви радва!
Хайде заедно ще се записваме, че и аз все се каня, ама малчо не ме пуска  Mr. Green.

# 452
Как сте дами?
Ние растем и дивеем ....  #Crazy
На 1-ви септември се връщам на работа и чакаме 2-ро и 3-то класиране ...
Имате ли някаква информация или отзиви за 55 Детска Ясла в Павлово newsm78

# 453
  • София
Аз съм чувала средни отзиви,нито суперлативи,нито нещо лошо,дано само се внедриде,защото наплива е огромен,стискам палци!

# 454
  • в 1001-та нощ
и от мен стиснати палци  Peace

ние сме в друго ОДЗ, на Калоян много му харесва и ходи с нетърпение, сутрин оправям него и докато се дооправяме с баща му - застава на вратата - да не тръгнем без него  Blush

успех и на работата  Peace ще бъде стрес и за двама Ви  Peace

# 455
  • София
Здравейте, искам да попитам дали има тук дечица, които ходят на училище в 121 СОУ Георги Измирлиев? Най-вероятно ще записвам малката там в първи клас от есента и събирам отзиви за училището. Доста е празно, много малко подадени заявления има, а и в нета мненията, които четох не са много добри....но все пак ще се радвам ако споделите и вие   bouquet

# 456
Благодаря ви hetera и a.l.e.n.a   bouquet

Аз съм чувала средни отзиви,нито суперлативи,нито нещо лошо

hetera, нали знаеш различни хора ... различни изисквания  Sunglasses

имаме светлина в тунела   Mr. Green за 2-ро класиране за 66 ясла в Овча Купел и 55 ясла в Павлово и се двоумя, коя да сложа като 1во желание  newsm78

Моето момченце ще е на 1г и 9м като тръгне на ясла, не ходи на гърне, не се храни сам, спокоен е, усмихнат, обича да играе с други деца (повече си пада по майките им   Embarassed), НО е много привързан към мен - плаче като го оставя дори при бабите и дядовците за повече от 2 часа, а за приспиване любимата му играчка, която гушка е "мама"
Иска ми се яслата, която изберем да са внимателни, мили към децата, да ги предразполагат, т.е. да обичат работата си, а не да са раздразнени лелки работещи за по 300лв  Rolling Eyes

успех и на работата  Peace ще бъде стрес и за двама Ви  Peace

a.l.e.n.a, предполагам, че ще е кошмар и за двама ни   #Crazy, защото и аз ще съм като на нова работа ... нали се преместихме като забременях от Бургас и сега ще съм в Софийския ни офис ... същата работа, НО нов шеф, нови колеги, нови правила, нови настроения Shocked

# 457
  • в 1001-та нощ
ще питам зълва ми утре, тя работи в системата и ако знае да помогне в избора, общо взето ги знае повечето ....  Blush

наистина е хубаво да тренирате малко повече самостоятелност

в детските заведения много бързо се научават и да се хранят сами и да ползват гърне, защото го възприемат, като колективна игра - другите деца го правят - искам и аз ..... Калоян там се научи на гърне - преди това - само, ако го сложа, сега си го носи сам или казва и сяда с желание, заиграва се на него .....

за храненето - ще му помагат в началото и ще свикне; има си координирани движения (цели си устата), просто до сега все си помагала Wink

Калоян тръгна по-малък и се адаптира много бързо, дано и при Вас да е така

при нас лелките са много готини, наистина обичат децата, обгрижват ги, по-скоро е до човек, дано да случите Wink

и ти ще се справиш - всички минаваме по този път, дано колегите са ти добра опора  Peace

# 458
  • София
Здравейте и от мен,аз съм нова и все още разучавам сайта,но бързам да се включа в списъка с живущи в жк.Манастирски ливади-изток,аз съм зад магазин Комсед,е малко по нагоре де Simple Smile

Хубав ден ви желая !   bouquet

# 459
Здравейте и от мен,аз съм нова и все още разучавам сайта,но бързам да се включа в списъка с живущи в жк.Манастирски ливади-изток,аз съм зад магазин Комсед,е малко по нагоре де Simple Smile

Хубав ден ви желая !   bouquet

Добре дошла в квартала MeryG   bouquet (от нашата страна на ливадата  Joy)

# 460
  • София
И аз да се запиша в темата. Живеем в манастирски ливади запад, на Иван Сусанин, от близо 8 месеца вече Simple Smile Харесваме мястото, но пък улиците са доста зле и няма много градинки наооколо за разходка на малки човечета. Вие къде разхождате децата? Аз знам само една малка градинка, между блоковете, пада се в една пресечка успоредна на Бъкстон. Не че е толкова далече Южният парк де, но в тези жеги рядко ходим до там...

# 461
  • в 1001-та нощ
аз като разхождах малкия доста обикалях - стигала съм до хиподрума (Нишава и Дойран), доста зелени и приятно места има в Красно село и Борово, доста сме обикаляли и Павлово - но за разнообразие  Peace

В комплекса Никмо също е приятно и има добри сенки (затворения комплекс )

# 462
Момичета, семейството на брат ми живеят близо до р-т Тюркоаз, на ул. Майстор Димитър Софиянлията, искаме да запишем племенникът ми /на 13 години е/ на плуване някъде, но нямаме представа къде се провеждат курсове по плуване в района. Мажете ли да ми помогнете с информация?  Praynig Hug

# 463
  • София
В хотел Берлин има плуване и е близо.

# 464
  • София, Манастирски ливади
Здравейте мацки   bouquet

desex, плуване има също и в болница Света София, т.нар. болница на Мазнейкова и  във комплекс Бокар в един голям фитнес, ама не се сещам как се казваше. От детската на Сашето ги водят там и следобед като го взимам ще погледна да видя името точно.

Как сте съседки? Много ни замряла темичката. То и аз не съм писала не помня от кога...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт