Манастирски ливади - 2

• 97 876
  • 593
  •   1
Отговори
# 465
ако има пътуващи от София в посока Стара Загора  /или на море  минавайки оттам / това от фейсбук страницата на спасителен център за диви животни Зелени Балкани  две ранени шъркелчета трябва да стигнат до Стара Загора /преди са ги пращали и по автобусите но вече след атентата трудно вземали пакет без придружител   /  :   "Сега пък ни трябва транспорт на същите тези щъркелчета, които междувременно се оказаха две, от София до Стара Загора. За съжаление пътуването на Симеон, който по-рано бе заявил, се отложи. Птиците ще пристигнат към 16,00 в София. Има ли някой път към морето по-късно днес?
0886570053 - Христина  "

# 466
Здравейте,

Бих искала и аз да се запиша в темата. Живеем в комплекс "Авалон" (зад Бокар), имам дъщеря на пет месеца и половина и разузнаваме частните ясли в района. Не мога да намеря сайта на детската градина "Дима", за която четох хубави коментари.
Моля за помощ, ако някой го знае  Simple Smile Simple Smile

# 467
  • София
Здравейте,аз да отговоря,защото ние до скоро бяхме в детска градина Дима и сме от много доволните,синът ми буквално израстна там. Това им е сайта
http://boiana.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
Но там не пише и няма нищо интересно не се обновява много,моя съвет е да отидете и лично да се запознаете с директорката,преподавателкте,условията,дори без предупреждение никой няма да ви върне,убедена съм,че ще ви хареса.Но тя бебката е малка още така че имате време:)

# 468
Благодаря много, hetera.

На този етап само разучавам, имаме още доста време до записване Simple Smile

# 469
Здравейте, да се включа и аз в темата  Hug
От другата седмица ще живеем в Манастирски ливади-запад, колелото на тролей 2, сграда "Филипа".
Мога ли да ви помоля за отзиви за фирми за интернет и телевизия в района. Кореснет са с лоши условия и нямат ТЛС И Зона Риалити /имат само в най-скъпия пакет/, които основно гледам. Предварително благодаря   bouquet

# 470
  • в 1001-та нощ
Ние ползваме комбинацията Мегалан и Мтел - за нет и телевизия и сме много доволни  Peace сменили сме няколко други преди това, за мен за сега са най-стабилни  Peace

# 471
Ние ползваме комбинацията Мегалан и Мтел - за нет и телевизия и сме много доволни  Peace сменили сме няколко други преди това, за мен за сега са най-стабилни  Peace

Благодаря на Алена, но Мегалан, казаха, че нямат покритие на нашата улица - ул. "Майстор Алекси Рилец"

# 472
Как сте дами?
Ние растем и дивеем ....  #Crazy
На 1-ви септември се връщам на работа и чакаме 2-ро и 3-то класиране ...
Имате ли някаква информация или отзиви за 55 Детска Ясла в Павлово newsm78

Нас ни приеха в 55-та ясла и започваме ако всичко е наред от декември. Още нямам отзиви  Peace

# 473
Plamito аз съм в къща от другата страна на колелото и също имах проблем при търсенето на доставчик. Близу имат покритие специално за пакетите интернет и телевизия, но аз се вързах отделно към powet net, че съм чувала само лоши неща за нета на blizoo. Иначе имаше още едни Интерком, но те не ми се обадиха повече, като чуха, че съм в къща.. не знам щом си в кооперация може да ги пробваш. Имаше някъде много добри отзиви за тях. Simple Smile

И аз се абонирам за тази тема, че другата за бъкстон, павлово няма развитие, здравейте Simple Smile

# 474
  • в 1001-та нощ
едно време бяхме много, много активни, пишехме ежедневно, срещахме се с децата ....после ни завъртя шайбата  Rolling Eyes

# 475
e нормално Simple Smile

аз искам да питам вие къде ходите да се разхождате; или къде сте ходили преди децата да проходят, че ми писна да повтарям един и същ маршрут през реката към павлово после борово и обратно нагоре; не е особено приятно сега с разкопания булевард и всички коли, които се опитват да се качат отгоре ми  Confused

# 476
  • София
Въпрос на избор и желание,аз съм ходела пеша до южния парк и обратно,ходех и до Красно село,до Княжево /преди там живеех/ разхождах се по локалното на Борис,то не че е страхотно до колите да се разхождаш,но това е цената да живее човек в София:)

# 477
  • в 1001-та нощ
в началото основно в манастирски ливади  - доста беше тихо и спокойно, в Никни също, после тръгнах по красно село, защото няма движение, има градинки ... слизала съм до нишава, после поех към Павлово до Борис;

общо взето обхождахме квадратчето - бул.България, Околовръстното, бул.Цар Бориз 3 и до Нишава  Peace

# 478
  • София
Аз се разхождам предимно в квартала/ Манастирски ливади -запад/  или ходя до Южен парк. Общо взето се мотая по уличките, като си избирам не толкова разкопани и търся площадки за да пусна малкия за малко извън количката. В комплекса на Никми ходя, до него има един блок на Крит отзад на който има пързалка и пясъчник. В нашият блок, също имаме детска площадка. По Боянски възход има една малка градинка с люлки, там също е добре. Понякога пресичам Тодор Каблешков, там близо до колелото на автобусите има една площадка, доста голяма....ами май това е в квартала. Ако някой знае приятно място за разходки нека сподели, все още има топли и приятни дни Simple Smile

# 479
и аз исках да се пусна до южен парк, но ме притесняват подлезите на българия.. страх ме е да не катурна количката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт