Манастирски ливади - 2

• 97 883
  • 593
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
подлезът на Каблешков беше ужасен за количка, веднъж направих тази грешка и не повторих и двата пъти минаващи мъже ми помагаха

казвали са ми, че на Г.Делчев е по-добре, но не бих опитала  Peace

# 481
  • София
Подлезите до Южен парк са си неприятни. Единствено този, който е на единият вход на самия Южен парк е удобен за количка. Иначе уж има едни като релси, по които може да се мине с количката, но зависи от самата количка. При нас комбинираната беше твърде широка, а лятната пък е тясна и пак не става...а колкото пъти съм минавала, рядко се сеща някой да помогне...

# 482
  • София
На мен ми помагаха,макар че и сама се справях,това е най-слабия ми период след раждането - разходките с количката имат заслугата  Mr. Green

# 483
Здравейте момичета,
Ние от 3 дни официално сме новодомци  Peace
До този момент живеехме в Стрелбище, на входа на Южния парк/Нишава/ и никога не съм се замисляла къде да се разхождам - център, парк...където и да е  Laughing
Сега оправям багажите и още не съм пробвала разходките, но се каня да ходя към старите маршрути-любими са ми местата около пазара Красно село и бул. България /към НДК и Майчин дом/.
Току що /днес/ ни вързаха кабелна телевизия и интернет. Спряхме се на Корес. Дано нямаме грижи  Praynig

# 484
  • София
Добре дошли по нашите ширини:)
Принципно Корес са добрио за интернет,но за телевизията не много.

# 485
  • София
Ние сме на ТВ.НЕТ/ бивша Софийска Кабелна Компания/. Доволни сме, понякога нета зачезва и тогава е малко тегаво, че трябва да се разправяш с хората на телефона им за такива случаи. Имат си процедура и винаги ни карат да правим едни и същи неща за да са сигурни, а ние вече сме ги пробвали за да им се обадим, още повече че и двамата с мъжа ми разбираме от тези неща.На договор сме, който обаче изтича скоро и се оглеждаме за нещо друго, да видим какво предлагат за това което плащаме в момента. Вие кои ползвате?

# 486
  • София
Вкъщи сме на powernet, доволни сме,ако забравим да платим е дълъг гратисния период и преди да спрат те предупреждават,з да имаш време да реагираш,много рядко спира,от една година насам нямаме забележки,а телевизията ни е булсатком имам доста забележки,но не съм открила алтернатива.

Някоя от вас да е по майчинство и да си търси компания за разходки.
Аз след месец,месец и половина чакам ново семейно попълнение живи и здрави,имам и син на 3 и половина,вече съм си вкъщи и съм отворена за разходки из квартала със съкварталки:)

# 487
  • София
Аз съм все още в майчинство, още няколко месеца/ до края на годината/. Разхождам се всеки ден с малкия или ходим в южният парк, не отказвам компания Simple Smile Тази седмица обаче не сме много за събирания с деца, че малкия е болен и си се разхождаме самички.

# 488
Добре дошли по нашите ширини:)
Принципно Корес са добрио за интернет,но за телевизията не много.

Благодарим  Laughing

Аз съм все още в майчинство, още няколко месеца/ до края на годината/. Разхождам се всеки ден с малкия или ходим в южният парк, не отказвам компания Simple Smile Тази седмица обаче не сме много за събирания с деца, че малкия е болен и си се разхождаме самички.

Бързо оправяне  Peace

Днес съм на интервю за работа, но утре съм свободна за разходки  Peace

# 489
Здравейте момичета, аз съм от "по загубилите се" пишещи в темета. Както a.l.e.n.a каза преди се виждахме често,бяхме си направели добра групичка, а и децата ни бяха почти на една възраст и доста често се виждахме. Впоследствие всеки го завъртя ежедневието. Явно с Plamito сме на една улица Heart Eyes, аз съм в блока след административната сграда. Малката ходи на ясла, аз съм в търсене на нова работа и съм на линия за разходки и кафенца Simple Smile Може да си направим една среща и да се запознаем Hug

# 490
  • в 1001-та нощ
дано скоро си доволна работеща мама  Heart Eyes

малката още ли ходи в Дима? Rolling Eyes

# 491
мерси Hug
Не тя не е ходила там, в 37ОДЗ е.

# 492
  • в 1001-та нощ
Ауууу, ама тя при Калоян, току виж - станали гаджета  Blush

В коя група сте?  Rolling Eyes

# 493