Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 865
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Страхотно си изкарахме! Приказвахме, приказвахме и още сумати неща останаха за споделяне. Мацки и половина са всички. Hug Рехаб, както винаги беше наредила красива софра.Радвам се, че се запознах с 3 дами, които не познавах.
А за пиано бара ми е мъка, мъка Cry

# 496
  • София
Мъка ми е и на мен пиано бара,хем аз го предложих,ама не допусках,че ще има места в събота вечер без предварителни резервации  Twisted Evil

Нищо,здраве да е!
Следващия път!
Шанелчетоооооооо, и аз завиждам за Париж ,и то не благородно  Mr. Green

Бобче,чакам ви!

# 497
Добро утро .
Много хубави снимки, усмихната компания, личи си, че е билa много хубава среща .
А питката е направо невероятна, браво !
Спокоен понеделник и добро начало на работната седмица на всички  Hug.

# 498
Добро утро и от мен.Успешна седмица. Hug

# 499
Арвен - само това ли мила? newsm78
Чакахме те......

# 500
Добро утро,
Аз съм лепнала яка настинка и кашлям, носа ми тече и може и по-рано да отлетя, че е трудно да не заразя бебка ...малеее, как можах Софийско вирусче да кОвна така лесно. Раздрах се тая нощ от кашляне.

А за купона, ние тръгвайки от Рехаб се навихме и направо в Синатра се изтърсихме... Единственото Гадно нещо беше, че не беше наред (или пуснат) климатика, та се удушихме! Изпяхме всички песни с групата, денсихме до 4 и беше много кефско! Следващата среща като дойда, няма така рано да се изнасяте!
Хубава седмица и да видим Григори дали Ще уцели стаята на МБ или направо в третата ще ходи да се запознава! Тя МБ ни разбуди любопитството Wink

# 501
Ще я причакам на входа аз, няма да допусна да обърка стаите hahaha
Не и трябва такъв точно левент Naughty
Боби, взимай мерки, мойто малкото направо си се разболя здраво и е при баба си.
Много големи благодарности имаш от нея, веднага седна да рисува Joy

# 502
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Къде мога да видя снимките?
Каке, давай списъкът!
Успешна седмица на всички!

# 503
здравейте и от мене  Hug

срещата беше запомняща се, и от към ядене и от към пиене, а пък за визията на момичетата няма да коментирам  Heart Eyes Лейди ме изнуди да ги снимам, та в профила на фейса качвам малкото снимки , които направих, че си тръгнах рано-рано с Даромчето, щото трябваше да застъпвам вахта...  bowuu ама няма как семейството трябва да се подкрепя...   bouquet
снимки...

# 504
Здравейте, момичета!
Да се похваля - свалиха ми конците, е, пак съм бинтована и това, което виждам като белег не е ок, ноооо  смело напред!
Истински съжалявам, че не се запознах с присъствалите на срещата, но има време, и това ще се случи. На снимките видях прекрасни дами.
Хубав ден! Laughing

# 505
Привет , Прекрасни !  bouquet
Виждам , че сте си изкарали страхотно и много се радвам !Този път имах извинителна бележка , но следващия път няма да пропусна ! Hug
Аз също имах едно много вълнуващо , емоционално зареждащо и незабравимо преживяване ! Peace Второто хоро , което играхме е ситно шопско и беше само под съпровод на тъпан !Залата направо се взриви , бяхме единстевана група , на която всички пляскаха от началото до края в ритъма на тъпана!Да те аплодират повече от 2000 души е уникално преживяване и ние не просто танцувахме , а летяхме ! Peace Имам малко снимки в профила , както и клипче с хорото , ако искате да добиете представа за каво говоря ! По- късно ще кача и моите снимки !  Peace
Хубав следобяд ви пожелавам , аз отивам малко да отморя и довечера ще пием по едно вино , нали ? Wink

# 506
 Hug Hug Hug
И аз довечера се надявам да приседна при вас на чашка винце и да ви попрочета, че съм ви изтървала спатиите яко.
За оправдание мога да кажа, че от четвъртък вечерта до днес имах невероятни дни и съм толкова щастлива  Hug Hug Hug
Прегръщам ви!
Пък за другия купон се надявам и аз като Госпожата да не пропускам  Flutter

# 507
Здравейте момичета Hug
Много ме радвате като ви чета Hug
Госпожата, усетих тръпката само като те прочетох Grinning Ама тез шопските много трудни, бе! И аз довечера ще ги мъча Rolling Eyes
Лени, все такива хубави неща да ти се случват Hug
Чао, мацки, отивам да се уча Wink

# 508
Арвен - само това ли мила? newsm78
Чакахме те......

Знам,пиле, Hugма това е.Не ми се говори колко ме е яд.Причината да не дойда е,че още си чакам заплатата/от 20ти/и за капак,сега установявам,че съм си загубила и протмонето днес, с пикливите дребни дето имам. SickБаси, всички кредитни и дебитни карти са ми вътре.Нямам си и на идея къде съм го затрила.
Радвам се,че сте изкарали много хубаво. Hug

# 509
Здравейте момичета Hug
Много ме радвате като ви чета Hug
Госпожата, усетих тръпката само като те прочетох Grinning Ама тез шопските много трудни, бе! И аз довечера ще ги мъча Rolling Eyes

Така е , много са трудни , но и много атрактивни ! Peace
Ето , да ни видите колко сме страхотни ! Wink

http://vbox7.com/play:c12ce570

Общи условия

Активация на акаунт