Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 825
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
Дором, какво е "ская", че съм изостанала хахахаха

За възрастта, в БГ има задължителни прегледи май след някаква възраст, а тука ...........на 18 взимаш книжка и е до гроб! И са хартиени, на мъжа ми книжката е на парцал, с една снимка от пуберитета, само го бъзикам като я извади! А баба му на мъжа ми (на 82) получи глоба за превишена скорост ( 80, вместо 50), нали се сещате, че изобщо не се почувства виновна!!!

Рехаб, мисля, че така е най-добре за всички, а? а неделя - за отспиване!

# 106
  • София
Не съм ДОРОМ , ама ще отговоря Ская е "Скай сити център" - поредния МОЛ в Гео Милев. Whistling

# 107
  • В голямото море...Живот
Ская е един МОЛ или комерсиален център.
Там, където бях, на 65г има проверовъчни, и после до жбивот  ooooh!

# 108
Ааааа, бившият ми мъж живее там, загрях сега. Ами ще минем да те "съберем" пътьом", обещавам! С тахи Wink

# 109
  • София
Дором - аз тръгвам от другия край на София - Овча купел - и събирам по пътя - имам без мен 4 места, така че девойки давайте...
Боби - прекрасно го организира за 27. И внимавай с дядовци-разбойници. Рехаб ти каза - толкова ли не можа да улучиш някое лъвче с ламборджини... Joy Joy Joy
Рехаб  Hug

# 110
  • София
Марго, остави я Боби, сега ще се оправдае ,че е била притеснена от прегледа и не и е било до младоци с ламборджини  Joy hahaha

Зури и госпожата ,да не висят на балкона,че току виж паднаи при нас ......... под масите  Twisted Evil

# 111
  • София
Айрин, скорошно оздравяване!
И аз да си призная съм от тези `дет ще се юрнат да гледат внуци, и да се меся активно Embarassed
И аз съм остъклена - очилатка.
Днес за първи път изгледах половин серия на "Стъклен дом". Не е зле.
Да ви разкажа траги-комична история от сутринта. Снощи пристига моя приятелка, посрещам я късно на летището и решаваме на сутринта на кафе да се набъбри. Мятам детето рано-рано в у-ще. И се прибирам в средата на кухнята намирам комит ет по посрещане - баща ми. Той става късно , но сега ..... Седи наметнат с халат, отдолу се подават 2 кльощави пищяла , а полите запретнати и се подава отдолу  розов пълен памперс #Crazy. Не стига това ами на врата вместо гирлянди от цветя за хула денс висят гащите му. Картинката се допълва от рошавата косица. Mr. GreenПълна лудница. Добре, че успях с привеждането му в приличен вид, преди да се събуди приятелката ми. Иначе щеше да си помисли, че сънува и то кошмари.

# 112
  • София
Писах, писах , че се засрамих от себе си. Embarassed

# 113
Марго, остави я Боби, сега ще се оправдае ,че е била притеснена от прегледа и не и е било до младоци с ламборджини  Joy hahaha

Хахахаха днес следобед стигнах до годишния преглед на колата. Младежа ме търсил да ми даде ключовете, като стана готова колата, не ме намира ... и накрая къде мислите - надупена до едно спортно ауди...ми не бЕх виждАла таквоз чудо, сега ще му търся картинка да ви покажа, та младежа ми вика "ааа, виждам, че имате добър вкус , госпожо, добра машина е това!" И от там един лаф за спортни коли, забравИхме за какво съм отишла хахахаха

ей го на това

# 114
  • София
Що бе ,Зуриииии , ама пък поне толкова цветно и забавно го описа - не че на теб ти е било смешно де  Hug
Важното е ,че после намираш сили да се посмееш .Много харесвам такива хора - в най-тъпата ситуация първоначално се ядосваш, не знаеш как да реагираш , а после - намираш решение и даже сили да се посмееш. Зуркаааааа  Hug Hug Hug

П.П. Признай без бой,Боби, кво се беше надупила да оглеждаш и без да ни пробутваш снимки на Ауди  Whistling

# 115
  • Манчестър
Гледате ли Стъклен дом??

Аз го гледам наи-редовно...дори си купих и книгата, но още не съм почнала да я чета..Иначе филма много ми харесва....

# 116
Хей ме на !  Flutter Ми , докато ви изчета и като прочетох за 27 , направо ми иде да се хвърля от балкона , значи ! Crossing Arms Може ли баш тогава да се спретнете за купон пък ! Аз на 27 и 28 съм на фестивал в Пазарджик, да му се не види !
ДОРОМ ,  Hug нали съм ти казала - всичко ще е ок , благодаря ,че метна датите , да организираме мариячите ! Wink
 Карма135 ,  Hug ми аз съм с очила за четене от сума ти време вече ! Като гледам , скоро Мина ще ми прави и за постоянно ! Wink И да ти кажа - много е секси жена с очила ( очевидци разправят , не че се хваля  Embarassed! )
Гледам , коментирате "СТъклен дом " , хубава ли беше серията ? Аз го гледам , ама днес , след танците , ходихме да пийнем по едно и окъснях !
Боби , стискам палци за рентгена ! Praynig
Арвен ,  Hug преди горе- долу 10 години и аз така отказах цигарите ! Ама не с помощта на електронна цигара ( къде ти такива екстри тогава ! ) , а с повечко воля ( проклетия , ако питате мъж ми ! Laughing )
zuri ,  Hugразсмя ме , така "цветно" го разказа ! Joy
Хайде , наздраве и от мен !

# 117

П.П. Признай без бой,Боби, кво се беше надупила да оглеждаш и без да ни пробутваш снимки на Ауди  Whistling

ауди-то бре, жена. Г'лей к'во е ниско  hahaha

За датите, споко, ще си направим и втори тур! Мъж ми си пътува на 29.11, ние оставаме до 03.12, така че само мама да седи с бебка, аз ще вилнея хахахаха

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 00:06 от Боби.

# 118
  • София
Госпожата, личи,че сте пили по няколко след репетиции - аз отказах цигарите ,не Аруин  / на нея и поръчах и доставиха и аз най-много я разубеждавах - да не си харчи парите за глупости-хахаха - ирония на съдбата/ Иначе и аз съм инат прочут , ама тютюна ме пребори - сега му връщам  Twisted Evil
Бе ,Боби, уж на преглед -пък се дупиш чужди коли да гледаш  Whistling Догодина идвам у Франция да мина прегледа на Пунтото - и аз мога да се дупя качествено  Joy hahaha

# 119
rehab ,  Hug голям срам ! Embarassed  Тя не писа ли , че ги отказва сега с помощта на електронна цигара ? newsm78 Лелееее , ще се окаже ,че ми е дошло в повече вицето и мОмчето - знам ли кое от двете ! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт