Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 819
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
  • Талант на 2012,2013 г.
Добър вечер, момичета! Току-що догледах серийката на Стъклен дом и да ви се оплача: Днес след хубавият слънчев ден посетих отново очният и той "приятно" ме изненада. Очила... очила и за четене и за постоянно носене. Направо умът не ми го побира!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 91
  • В голямото море...Живот
И на мен така.
Проблемът не е в нашите телевизори  Simple Smile

# 92
Ха добър вечер Simple Smile Нещо вечерите никак не ми стигат за всичко, което искам Simple Smile
Още свиквам не на работата, а просто на новия ритъм. Арвен, беше питала какво бачкам-в детски център съм, работя с деца, оцветяваме гипсови фигурки засега. Ама нали ме сърбят ръцете, вес нещо рисувам-де по чаши, де по платната на окачения таван  Mr. Green А ти се оправяй бързо Simple Smile  Hug
Рехаб, йероглифи и аз имам-повредата не е в твоя телевизор  Grinning
Дором, Карма, няма да мрънкате, а си представете какво е да недовиждате, но да сте далеч от цивилизацията. ПОмня в една от книгите на Карл Май имаше сцена, в която двама индианци се дивяха на цайсите на пленника си- имал резервни очи.  Laughing

# 93
  • Талант на 2012,2013 г.
Ели, ти кво сега духа на страдащите ли ще повдигаш а? hahaha Joy
Мерси за което - мила си, не може да го отрече човек... Hug  bouquet

# 94
Ели добре дошла в редиците на недовиждащите  Joy
Аз съм...абе кьорава съм си без цайсите.
Ама те пък придавали 18% интелигентност.
Аз нали си имам 82% по рождение  Mr. Green

# 95
  • София
Хай бандата...
Рехаб- ако не е нахално - прати ми и на мен на лични адреса на кръчмата на хъшовете  Praynig
Дором - леле колко ти стискам палци, ти си страхотна, знаеш ли защо - защото преодоляваш страха - а аз не мога. Стискам всички палци - и на ръце и на крака.
За внуци говорите - абе момичета, който си има деца да ги гледа... абе не е така - на мен мама толкова много ми е помагала... но на мен ми е далече.
 Хайде наздраве - Рехаб дай старото вино и младите момчета  Joy

# 96
  • Талант на 2012,2013 г.
Ма не Ели, аз съм кьоравата... hahaha Joy Joy hahaha Joy

# 97
  • София
хайде сега - всички имаме по един чифт "резервни очи" - нали виждаш - пък и инелигентност вдигаш...
Къде е Боби...?

# 98
  • Талант на 2012,2013 г.
 newsm20  love001

# 99
  • София
То , докато се наканите да пиете ,мъжете подготвиха слалното бельо  Joy hahaha

Карма,не ги мисли очилата , пък и Мина ще помага,професионално.
Марго,не е тайна - ще ти пратя ЛС, не заради друго , но да не го изтълкува някой погрешно като реклама.

# 100
Рехаб  ooooh!

ква реклама бе момиче  Mr. Green

В 5н на въртележката  Joy - всички ша сме там  Peace

# 101
Рехаб аз по изключение може ли на 27 да те посетя,тогава пристигам в София.

Мда, аз съм се отнесла, извинявай, Григори!!!! Praynig
Значи ако искате така да направим - събота - на 27-ми - който иска през деня да види маймуната, а вечерта при Рехаб едно парти "пиано бар", ако нЕма пиано, ще го изсвириме Wink  Heart Eyes

Сега да ви кажа, че в сряда ще има рентген...днес отидох, ама един дядка на паркинга на лабораторията ми шибна колата, искаше да бЕга, ама аз го овиках. После ми стана жал, на 90 години дедето, с едно бабе в колата, ни види, ни чуе. Излиза на заден от паркинга, аз видях , че е дедо и си викам "ще седя на 20 метра, белким успее с маневрата".... да, ама не, като ме шибна, даде газ, въртя гуми, спря се и отвори прозореца, та най-накрая чу клаксона ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и ми вика, ама вие от къде се взехте??? ми от луната падам, какво сега??? та мъжа ми дойде с бебето, попълни протокола, защото те освен, че не чуваха, даже не си носеха очилата...абе трагедия. Та според тукашните закони, тъй като е фифти - фифти , ще започнем с едни 175 евро, а остатъка ще го плати застраховката.
Та рентген - в сряда , да стискате палци пак  Praynig

Малеееееее , докато напиша (от два часа насам...18 нови отговора хахахахаха

# 102
  • София
Хахаха,Бобчееееееееееее!
Разби ме направо с дядката - що така в засада бре,моме? Младежи у Франсето нема ли,че на дедовци налетя?
Цял ден въртя конспирация на ЛС за 26-ти и ти сега и мен ме изненадА - даже 27-ми е по-добре - все пак почивен ден - да няма оправдания с дълъг работен ден,задръствания и т.н.
Имат време всички в събота - кафе,закуски,пране,чистене,обсужване на домочадието и вечерта...... фрии  Mr. Green

# 103
Не знам в България има ли горна граница за шофиране, ама тук в Канада,  явно няма Naughty
Бабели и дядковци, които едвам ходят, с бастуни, със забавени реакции, се мятат на едни мощни машини и потеглят с мръсна газ Shocked
Аз все си мисля, че трябва да има някакво ограничение, направо ме е страх като видя такъв шофьор Rolling Eyes

# 104
Мамка му и ......... всичкото  #Cussing out
Бясна съм.
26, 27... аз съм все без пари.
Така, че.... кой е най близо до Ская да мине да ме вземе  Naughty
Ако не щете аз, сама, с трамвая до ... там.
Майкоууууууууууууууууууууууууу  ooooh!
Мразя пияни откачалници  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт