Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 816
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Григори,разбира се - всеки е добре дошъл , когато поиска, но доколкото схванах идеята на Боби е в събота на 27.11. да се видим и с бебка  - през деня.Ще го изумуваме.

# 76
  • България
За съжаление ще липсвам последния уикенд на ноември и ще трябва да се лиша от вашата компания Sad.

# 77
rehab, моля те драсни на лични къде ти е заведението, че  да си правя сметката за разст. Напиши ми като адрес , аз ще го видя на картата.Благодаря ти!!!

# 78
Да ви се оплача,мислех,че съм уморена и тръгнах за болничен,а си се оказах болна,албумин в урината,възпаление на бъбреците и температура/как не съм я засекла/.На антибиотик и цяла седмица на топло в леглото,сряда и петък-контроли. Cry
Мислех си да досаждам на Рехаб тази седмица ма нъцки,отърва се. Joy

# 79
  • България
arween44   Hug. Бързо оздравяване!

# 80
Привет , прекрасни !  bouquet
Днес имахме чудесен есенен ден - надявам се ,че сте му се насладили пълноценно! Peace
 arween44 ,  Hugпърво да ти кажа , че много се радвам за детенце !Действайте с профилактиката и всичко ще е наред ! Praynig
А ти май си дръпнала дявола за опашката ! Wink Винаги , когато съм се канила да си взема болничен без причина , съм се тръшвала от нещо ! Дано се оправиш бързичко ! Praynig
ДОРОМ ,  Hug никакво отказване !  Naughty Ми аз вече съм готова с песнопойката , няма да ми иде зян труда , я ! Crossing Arms Стискам ти много палци , ще се моля за теб , мила ! Praynig
Гледам , за внуци сте се разприказвали ! Много ни е рано , мисля ! Wink Иначе и аз виках - който си има деца , да си ги гледа , но знам , че ще гледам , че и аз като  rehab знам какво е да няма кой да ти помогне за нищо !Пък , ако вземат да ми родят едно момиченце .... хич и няма повече да им го дам !
Хайде , засега чао от мен !Като нямам още внуче , отивам да разхождам куче ! Wink
После съм на танци и ще се включа баш за виното ! Wink
Сега по едно кофенце за добро настроение ! Hug

# 81
Дръпнала съм го рогатия,ма не съвсем,не се чувствах добре от няколко дни и си мислех,че е преумора и заради това мрънках за почивка.Е получих я с екстри,хапченца и чайче,какво пък толква. Joy
Камара сериалки съм изтеглила,ще падне голямо гледане.Кеф. Peace
Свиркайте силно за виното,ще имам нужда от загряване. hahaha

# 82
  • София
Добра вечер !
arween44 , гояяяяяяяямо  Hug Изобщо нямаше да ми досаждаш ,диване такова! Даже сутринта,като те прочетох - веднага се наточих,че ще ме изненадаш по някое време , а ти............... Ще ти дърпам ушите , като се видим - нищо, че си кака, аз пък на ръст го докарвам  Twisted Evil Бързо да се оправяш и на 26-ти да си на линия / може и по-рано,де  Heart Eyes /
И аз не обичам да лъжа за болести , а съм излъгала, а точно това ме е гепило  hahaha
Обаче , аз пък да се похваля -от тая пневмония, с неизвестен характер / както ми пише в болничния  ooooh!/ успях да превърна дефекта - в ефект. Отдавна се боря с разрушителната ми страст към цигарите - е сега успях да ги откажа пущините.От една седмица пуша електронна цигара и си се кефя.Багодаря на Авеили за подходящата настройка - Обичам те ,приятелко! Heart Eyes
Шанелче,пратих ти ЛС !
Ама понеделнишки много сте тихи бе , дали да не метна едно вино поне ??  newsm78

Ха наздраве!

# 83
  • В голямото море...Живот
Хай банда  Hug
Арвенче бързо оправяне  Naughty
Рехаб къде тая сбирка  Rolling Eyes

На мен вече ми насрочиха половината дати - 22,23.11 прегледи и изследвания, на 26 отивам да ми насрочат дата за влизане за седмицата 29.11-03.12. 5 дни престой ако /дано/ всичко е наред.

# 84
Гледате ли Стъклен дом??

# 85
  • София
Нито една серия не съм гледала аз.Не обичам сериали.
Доромче,хубави дати са ти се паднали - на линия си за всички купони !!
Пратих ти ЛС

# 86
Гледате ли Стъклен дом??

Аз да.
2ри сезон.
Обаче 2ра серия вече пропускам - ще си ги гледам като ми остане време.

# 87
Доромче,хубави дати са ти се паднали - на линия си за всички купони !!
Пратих ти ЛС

По скоро аз си ги избрах  Twisted Evil
И аз на теб  Wink

# 88
Гледате ли Стъклен дом??

Зазяпвам се отвреме навреме, както тази вечер...

# 89
  • София
Пак някакви проблеми във форума - изписва ми йероглифи при публикация на пост или ЛС.Писах до модовете,да видим какво ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт