Чаровници на 40+ - тема №14

• 18 805
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Плевен
Набързо да се разпиша и отивам да приготвям сандвичи за първолачката.

Рехаб   bouquet

Боби, стискам палчета!  Hug

На всички останали едно голямо  Hug Hug

# 61
  • В голямото море...Живот
Да кажа, че се прибрах.
От дълго, работно и не до там приятно провинциално посещение.
Ще ви чета като ми остане време.
От утре отново по мъките по поликлиники и болници  ooooh!
Тая бюрокрация може и да ме откаже  Thinking
По-подробно утре.

# 62
  • София
Да се запиша и аз - с малко закъснение. Рехаб - страшна си... както винаги. Hug
Боби - стискам палци, всичко ще се оправи - това е от раждането - организмът на жената се възстановява напълно след едно раждане на 3-тата година. Мен как ме болеше кръста, години след раждането - сега не ме боли, парадокс...
Добре дошли на новите!
Дором - продължавам да стискам палци и съм абсолютно съпричастна.
Morphea-ей не се отпускай, ... намери ефект във дефекта - не си сама (самотна), а си свободна, децата са големи и самостоятелни, значи добре си си свършила работа. Както каза и Рехаб - сега имаш време за всичко, което си отлагала - хоби, приятели, театри, кина, книги, купони и т.н.
Титина - обратното броене върви - да идват бабите и да си поемат ангажиментите... дано ти хареса работата (новата).
Ели - само така - откривате картите със шефчетата...
Хубава вечер момичета и слънчева седмица!

# 63
  • Манчестър
Да ама на Титина майка и идва на 16 декември, и съм започнала обратното броене:)
Някой докато са гледали деца други сме брисали по кръчмите, ама сега нещо се посмениха ролите.  bouquet

Така,така..тия дето брисахме из кръчмите и си живеехме живота ...сега верно си посменихме ролите. Вместо да си гледам старините , трябва да рисувам, да играя с Лего, да ритам топка и тн....+ училищени занимания....сина ми е на 5.5 г...твоя да е жив и здрав,ама ако знаеш какво те чака.. Grinning Grinning

Поне сме си поживели и сега го карам на спомени само.

# 64
Да ама на Титина майка и идва на 16 декември, и съм започнала обратното броене:)
Някой докато са гледали деца други сме брисали по кръчмите, ама сега нещо се посмениха ролите.  bouquet

Така,така..тия дето брисахме из кръчмите и си живеехме живота ...сега верно си посменихме ролите. Вместо да си гледам старините , трябва да рисувам, да играя с Лего, да ритам топка и тн....+ училищени занимания....сина ми е на 5.5 г...твоя да е жив и здрав,ама ако знаеш какво те чака.. Grinning Grinning

Поне сме си поживели и сега го карам на спомени само.

Я ме остави да си живея блаженно.  Mr. Green знаеш ли колко ми беше добре така непросветена за бъдещето.

# 65
Добро утро  Grinning.
Дором, устискай още малко, не се отказвай  Hug.
Ей, ще ме уморите с тези старини  Laughing....
Една приятелка беше изпаднала в депресия, защото  двете и деца отлетяха от дома едновременно, ама временно Wink.
Сега са пълна къща - всяка неделя се събират при мама и... баба.
Страхотен ден на всички от кака ви Алекс  Hug.

# 66
Доре , не се отказвай Hug
Алексче , с теб сме с един дневен режим , благодаря за кафето! Тъкмо да сервирам и ... твоето е с шоколад Grinning
Хубава седмица , изпълнена с :

http://www.youtube.com/watch?v=va5d3Fr8uQI

# 67
Добро утро и от мен.Снощи се прибрах от Варна,цялото време почти прекарах със сестра си,не се бяхме виждали 4 месеца и се отдадохме на обиколка по моловете.Потопих си и краката в морето,времето беше прекрасно.Синът ми ми отдели малко време има нова госпожица на хоризонта,която го е обсебила.Лека и успешна седмица.

# 68
Добро утро и от мен,девойки!
Я оставете депресията да отлежава и лепнете голяма усмивка...нова седмица е
Мойте девойки са на 16 и 5 Joy
Тъкмо реших,че вече ще имам време за себе си и айдееееееее...здрави да сме Hug Hug Hug
Доромска,не се давай.Чакаме инфо,да организираме серенадата Peace

# 69
Хубав седмица,момичета!
По темата - не искам повече да обгрижвам,писна ми!
Искам да разполагам с времето си,да не мисля за битовизми
и "какво ще се яде".Пътува ми се!
А внуци няма да гледам!/мога да помагам/

# 70
хубава и слънчева седмица...
 Hug  bouquet Hug

Искам да разполагам с времето си,да не мисля за битовизми
и "какво ще се яде".Пътува ми се!
А внуци няма да гледам!/мога да помагам/

Peace все едно аз съм го казала...   bouquet

# 71
  • В голямото море...Живот
Добър ден  Hug
На мен май ми е вродено да обгрижвам някого.
Ако не е човек ще е животинка.
Трябва да се замисля сериозно  Mr. Green
Топла, приятна и успешна седмица  Hug

# 72
Добър ден,  bouquet
и аз като Дором,все трябва да има на кой да досаждам. Joy
А внуци ще гледам с голям кеф,писна ми да работя,искам си в къщи.Добре,че не мога да раждам,иначе щях да се понапъна за още едно, на тези години. hahahaБлагородна завист ме гризе към тези от вас с бебоците. Hug
Взех си болнични и ще си почина малко,ай сиктир и на работата и на парите. Mr. Green

# 73
  • София
Ха добър ви ден и от мен!
Хич на никой не ща да досаждам и да обгрижвам , а и на мен не ща да ми досаждат.Щерката от бебе е самостоятелна и така си върви - пу пу , да не и е уроки!
И аз съм предупредила,че внуци няма да гледам, ама май само така си приказвам - ще гледам,че и оттатък ще мина,като знам колко е трудно сам да гледаш бебе и да няма кой да те отмени за 5 мин.
Бобче,стискам палци за рентгена - дано всичко е наред , ама и аз съм на мнението на margaritavass , от бременността е най-вероятно.
За 26.11. за среща при мен -нямате грижи запазвам кръчмата , някои вече са идвали и я знаят , тези ,които не са идвали - ще я научат.
За сега хубава и спорна седмица от мен и дано се поизлъже слънцето и тази седмица да ни прати хубаво и топло време.

# 74
Рехаб аз по изключение може ли на 27 да те посетя,тогава пристигам в София.

Общи условия

Активация на акаунт