Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 750
  • 711
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти мила за кафето...
Моя първи ден също мина по план.Доволна съм!
За днес съм подготвила риба.Вече закусих с 2 яйца.

# 136
Здравейте момичета! И аз съм с вас. Надявам се поне този път да успея защото по принцип нямам никаква воля. Започнах от вчера. Упражнения също правя от няколко дни - дано да има резултат. Имам да свалям много, но пък и сега съм много амбицирана.

# 137
Здравей  rosi_j адаш Hug
Групичката ни се умножава Peace
И мойте кила са множко-цели 20,ама ще ги преборим,няма да се предаваме Peace
Успех! Wink
[/pre][/pre]

# 138
А дано!!!  Hug

# 139
Здравейте момичета! И аз съм с вас. Надявам се поне този път да успея защото по принцип нямам никаква воля. Започнах от вчера. Упражнения също правя от няколко дни - дано да има резултат. Имам да свалям много, но пък и сега съм много амбицирана.
Добре дошла, Роси!
Аз също съм доста безволева и освен това, ако трябва да избирам дали един месец да живея на сладкиши, боб или месо ще избера сладките. Направо да ми се чуди човек какво правя тук...но да то е ясно, че от сладкишши съм се докарала до това състояние. Аз мисля, че ще имам проблем с нещата, които мога да хапвам, когато ми се прияде нещо за ей така между другото. Ама ще лъжем психо-апетита с краставици и това е.

# 140
Аз съм още по-лоша. Сваля някой друг килограм, успокоя се малко и си викам аааайде кво толкоз от утре пак съм си стриктна - и ей ме на сега мога книга да напиша за йо-йо ефекта  ooooh!. Писнало ми е вече да се провалям от простотия така че се надявам като си пиша с вас да ми е по-леко.

# 141
Аз съм още по-лоша. Сваля някой друг килограм, успокоя се малко и си викам аааайде кво толкоз от утре пак съм си стриктна - и ей ме на сега мога книга да напиша за йо-йо ефекта  ooooh!. Писнало ми е вече да се провалям от простотия така че се надявам като си пиша с вас да ми е по-леко.
От близо половин година го правя тоя номер Rolling EyesЗатова съм на това дередже!

# 142
При мен се получи същото, когато бях на 90-дневната, първия месец свалих 4кг, успокои и после нищо. В края на диетата, т.е. сега по празниците се отпуснах доста и качих свалените 4кг. Сега си мисля, че тях ще ги сваля лесно, но след това ми трябват още 4 поне да сваля.

# 143
запалихте и мен
Няколко пъти започвах 90 дневният режим и на петият,шестият ден се отказвах Embarassed
От днес съм с вас и дано устискам до край.Имам да свалям 15кг-168см височина-71кг(като единият ми е от МЦ ),но и 10 да сваля ще е добре.

# 144
От днес и аз съм с вас. След Коледно-новогодишното тъпкане не мога да вляза в почти нищо от старите си дрехи. Така,че пожелавам успех на всички и на мен да смъкна поне  7-8 кг до март месец. Praynig

# 145
Ха добре дошли и на вас и успех! Peace

# 146
bimbaaa,няма да е зле да помогнеш малко с разстрела   Joy Joy Joy
Добре дошли на новите момичета и успех!
Днес не закусих,но на обяд си хапнах рибка със зелена салата,а
за вечеря ще му мисля после,може би омлет и салата.Дано не прегреша пак  Praynig
Забравих да попитам,а луканки,пастърми,филета....такива работи можем ли да ядем?

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 15:55 от Engel^^

# 147
Engel^^, принципно може ако внимателно четеш етикетите да няма соев протеин и нишесте.
Но според мен не е много здравословно, защото и без това храната е оскъдна и организма я напада като подивяло куче и всички Е-та са добре усвоени. Но за спасяване на положението може  Peace

Добре сте ни дошли на всички новички  Hug

Досадна съм, знам  Blush но пак напомням

Много вода!
Витамини за диабетици!
Спорт!

Целта все пак е да отслабнем не да се разболеем.

# 148
Значи сложно става с луканките при положение,че не мога да се сетя за някоя без нишесте и
соев протеин,може би в такъв случай само домашните биха могли да стават.Е карай няма да умра Simple Smile
Водата ми е мн сложна.....не мога и не мога да я пия чиста,но за моя гордост днес се насилих и изпих
към 1,5 до сега.

# 149
малко реклама вероятно, незнам...
аз в момента набивам шунка финес на тандем...удобно е в работата това да хапвам, пише че на 100 гр продукт съдържа 0,5 гр въглехидрати и само 3 гр мазнини, което за такъв продукт е малко, тя и затова се води финес... ама е малко по-скъпа от другите шунки, не пише да има нишесте...
абе момичета само аз ли ям през два часа?! като бебета съм да му се не види, ама поне не ям по много

Общи условия

Активация на акаунт