Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 339
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, дами !

Не мърдам с килограмите. Големият скок си беше първата седмица. Тая втората май никаквата не я свърших 1-2 кила само като 2 дена бях само на вода. Sad Ама ще се търпи и ще се надявам, че през новата седмица положението ще се подобри. Да мога да смъкна 3 кг през нея, че да се почувствам и аз бял човек с -10 кг  Whistling.

Аз пък мислех, че бобени зеленчуци не бива да се включват в диетата !

Днешното меню !

З - нищо
О - заешко с лук и сос (последно  ooooh!) и малка салатка от чушки, краставица и домат
В - пилешки кълки и крилица на грил със салатка естествено

Един наболял въпрос ! Обожавам пълнени чушки с кайма и ориз. Ясно ми е, че ориз не може, но може ли само пълнени чушки с кайма, морков, олио и лук ?!  newsm78  chef

Я кажете, да не би да задържам кг, защото много пържа в тигана с олио ?!  newsm78 И лук и месо на яхния като си правя все пържа ?!  Tired]

# 586
Здравейте, дано приемате нови  диетуващи. Чета ви от доста време , и ви се радвам на ината и волята. Трябва да сваля минимум 10 килограма ,защото не влизам в нищо вече ,а в каквото вляза ме е срам да се гледам в огледалото. Та така стартирам от 85, гоним 75, ако са повече още по- добре.
Надявам се на вашата подкрепа и дано тази година да не изглеждам като хипопотам на плажа.

# 587
бяла лястовица ,според мен зелен боб може-една чаша нарязан лук съдържа 3 грама въглехидрати ,а една чаша зелен боб 6...Чела съм,че се разрешават зеленчуци,в които въгл. са по-малко от 10% и към това се придържам,дано е истина.А аз даже и кашкавал и моцарела ям,поне в Г. има такива с 0гр. въглехидрати Embarassed Ти с това пържене в олио го обръщаш май на Вискомазнинна Нисковъглехидратна диета Mr. Green Пожелавам ти да ти стопиш и тези 3 кг другата седмица    Hug   Но и резултатът ти до тук е супер,браво!

# 588
  • Бургас
бяла лястовица аз си правих пълнени чушки с гъби и кайма стават вкусни.
Illa добре дошла и успех с минусчетата.
Аз днес направих разходка 3 часа с малкия с количката, дано спомогне на отслабването Grinning

# 589
Днес приключих с първия етап - резултата за 2 дни подготвителни и 24 дни диета - 4 килограма по-малко. Не е много, но .... колкото - толкова.
Смятам да почина до края на месеца и другия пак да се пробвам.
Имам да свалям още 10 килца  Rolling Eyes

# 590
Мацки, не казахте ли, че олио може ?  newsm78 Все пак в тигана не може да не се сложи олио за запържване или ?! Както за зайчето например или да запържа каймата за чушките ?! Бъркам ли ?!  newsm78

Дано се появи скоро NeBuLa Klio и да даде разяснение по темата  Grinning !

# 591
Едно предложение за новата от мен след като изпишем тази !  Party

Искате ли да си направим пъстра нова първа страничка, с много картинки, цветове, да се преставим в нея кой-кое е, от кога е на диета и какви резултати е постигнал до сега и колко си е поставил за цел. Ако желаете аз бих я направила.  Hug

# 592
  • София
Здравейте и от мен!
Да се похваля за 3 дни едно килце. Много е трудна борбата, на мен непрекъснато ми се яде нещо сладичко. Като се сетя и тичам да пия вода. Вие как се преборихте с това?

# 593
  • Испания и Стара Загора
Едно предложение за новата от мен след като изпишем тази !  Party

Искате ли да си направим пъстра нова първа страничка, с много картинки, цветове, да се преставим в нея кой-кое е, от кога е на диета и какви резултати е постигнал до сега и колко си е поставил за цел. Ако желаете аз бих я направила.  Hug

Можеш да направиш табличка ,и да сложиш линка към таблицата на първа страница.В нея ще напишем години,височина,,колко кг стартираме,крайна цел и вече резултати след 1 и 2 цикъл. PeaceВиж в темата на 90-дневната.Там имат таблица. Peace

Мисля,че зелен боб не може. Thinking

# 594
Може да пропуснем според мен точните данни като височина и килограми. Как смятате?! А да напишем само колко сме свалили до сега и каква ни е целта ?!

Пример : Бяла лястовица ( Веси), 28 години, НВД от 25.01.11, свалила 7 кг, цел - 25 свалени кг

Кой е следващият ? !  Wink

Държа да напишите имената си, че да ви запомня по име. Тези никове са ми много объркващи. Може и краткото си име, това няма значение  Hug.

# 595
Лястовиче не е лоша идеята.
На НВД от 14.01.11 - свалени 4 кг. Лени - 43 г. Цел 15 кг.

# 596
  • Испания и Стара Загора
Ани,На БВД от 1.02.,свалени кг до момента 2кг,цел 24кг.

# 597
Браво, мацки ! Записвайте се и аз после ще прибавя инфото в новата ни тема на първа страница !  Hug

# 598
Здравейте,
от седмица и аз съм на НВД и резултата е -2 кг.Днес се зачетох и в други форуми и теми за този режим и ми стана малко чудно,че навсякъде бяха разрешени и млечните продукти.Аз ли нещо бъркам с режимите?И още може ли да си пийвам от време на време поне кока-кола лайт,че от дюканстването ми е станала любима.

# 599
Добре доша, Жана Дарк ! В тази диета не са разрешени млечните продукти, за мое най-голямо съжаление.

А червено винце разрешено ли е да се пийва ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт