Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 928
  • 711
  •   1
Отговори
# 285
  • У дома
Скачам и аз при вас. Преди време и аз бях на тази диета, за 24 дни свалих 6-7 кг, запазих теглото си дълго време, нооо тези празници , тази година, ми скроиха гаден номер... #Cussing out
Та от днес и аз в групата, дано има кой да ме подкрепи от вас. Искам да сваля 4-5 кг., започвам с 2 сварени яйца за обяд, за вечеря ще направя пилешка пържола от бут без кожа на скара , помогнете с идеи за гарнитурка, моля ви Simple Smile
Наистина имам нужда от помощ, момичета. Някак си немога да се''събера'', чета , а сякаш неразбирам какво да хапвам, някак си блокирах...

# 286
  • Бургас
Здравейте момичета,

Радвам се че компанията се увеличава,не за друго ,ама ще пишат повече хора и ще се подкрепяме Hug
the Дорис е права понякога е по добре да се прегреши отколкото да мислиш само за ядене.
Аз първия път когато правих диетата пиех много кола лайт обаче после като прочетох колко е вреден аспартама просто Shocked
 Яла съм кисели краставички и туршии по малко.В началото човек е стриктен ама идва момент когато много мислиш какво сладичко да хапнеш.Ако знаете какви идеи са ми идвали  Embarassed
bgfifi вместо варени яйца може да ги опържиш на омлет.Към омлета може да сложиш или чушки или домати.С праз омлета е много вкусен ама малко раздува корема.Аз сутрин пия само кафе.

# 287
Дорис е права, аз само казах,че ядките не са разрешени, но всеки си преценява.
Аз съм прегрешавала с малко чипс например или пуканки, защото ми е идвало да се гръмна от месо Simple Smile
Яла съм и кренвирши и македонска наденица, защото не съм имала възможност за друга храна и въпреки всичко пак си отслабнах. Тогава, ако не се лъжа отслабнах около 13 кг. Simple Smile

# 288
Tea, страхотни резултати си била постигнала - поздравления  Peace За колко време ги свали тогава тия 13кг. - за 24 дни или за 2 серии по 24 дни?
Относно прегрешенията сте прави...може би след 10ина дена и аз няма да се удържа на някоя кисела краставица или туршия  Laughing
luchkata, мерси за идеята...ще пробвам омлета...Simple Smile ..лелее като гледам май ще прокудкудякам от толкова яйца...в живота си май не съм изяла толкова, колкото ми се очератава да изям в следващите 20ина дни...
между другото днес и мен ме нападна главоболието... ooooh!...luchkata, на теб мина ли ти?

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 14:05 от bgfifi

# 289
The Дорис, може би си права, но в началото на всяка диета, всеки е стриктен до крайности (в това число и аз) Laughing
А ако някой ми каже какво друго, освен варени яйца мога да си направя за закуска (че ми липсват идеи) ще съм много благодарна  Simple Smile меса сутрин не мога да ям...
Аз си правих нещо като омлет тази сутрин , да наистина пак е от яйца но все пак е някакво разнообразие. Запържих малко лук и червена чушка после излях разбърканите предварително яйца. Оставих да се позапържи и после ги обарнах като палачинка. Аз не съм фен на яйцата , но това ястие ми хареса.

# 290
Скачам и аз при вас. Преди време и аз бях на тази диета, за 24 дни свалих 6-7 кг, запазих теглото си дълго време, нооо тези празници , тази година, ми скроиха гаден номер... #Cussing out
Та от днес и аз в групата, дано има кой да ме подкрепи от вас. Искам да сваля 4-5 кг., започвам с 2 сварени яйца за обяд, за вечеря ще направя пилешка пържола от бут без кожа на скара , помогнете с идеи за гарнитурка, моля ви Simple Smile
Наистина имам нужда от помощ, момичета. Някак си немога да се''събера'', чета , а сякаш неразбирам какво да хапвам, някак си блокирах...
Задушените зеленчуци са основното , което аз си приготвям. Опитай това , или пък най-лесничкото е да си направиш някаква салатка.

# 291
  • Бургас

между другото днес и мен ме нападна главоболието... ooooh!...luchkata, на теб мина ли ти?

На мен ми мина ама след като пих нурофен иначе много ме болеше.
Аз съм си правила яйца с домати и чесънче.Става по редичка сместта но с нея си заливам печени и после запържени чушки.Много вкусна лятна манджа ако ядете чесън.

# 292
Tea, страхотни резултати си била постигнала - поздравления  Peace За колко време ги свали тогава тия 13кг. - за 24 дни или за 2 серии по 24 дни?
Относно прегрешенията сте прави...може би след 10ина дена и аз няма да се удържа на някоя кисела краставица или туршия  Laughing
luchkata, мерси за идеята...ще пробвам омлета...Simple Smile ..лелее като гледам май ще прокудкудякам от толкова яйца...в живота си май не съм изяла толкова, колкото ми се очератава да изям в следващите 20ина дни...

бгфифи
, аз тогава направих само 24 дни, без повторения, а 13 килограма свалих общо със следващия месец без да съм на диета

# 293
а я кажете, аз в момента се лишавам от кафе изобщо, защото го пия с мляко, а чисто хич не мога да го пия..та мислите ли, че мога да пия поне 1 кафе сутрин с малко мляко Rolling Eyes
а между другото се сетих и за още една рецепта - пържени яйца сас спанак Simple Smile благодаря ви за идеите за закуска  bouquet
ядете ли замразени зеленчуци? незнайно защо имали захар  Shocked, вчера мислех да си ги задуша, ама се отказах...

# 294
здравейте, мисля от утре да се присъединя към вас.....до сега бях на 90 дневната диета като изкарах 1 месец и посвалих предимно мерките, но ми се струва, че имам нужда от нещо по-драстично, тъй като се боря с последните 5 кила (най-трудните).

свикнах да закусвам с фреш от портокал и грейпфурт ама тук плодовете май въобще са забранени! какво мислите? или е по-добре яйца?!?!? извинявайте ако задвам тъпи въпроси ама и аз се опитвам да се ориентирам...

# 295
ядете ли замразени зеленчуци? незнайно защо имали захар  Shocked, вчера мислех да си ги задуша, ама се отказах...
[/quote]
Аз лично не ги използвам . Интересно ми стана като прочетох , че в тях има повече захар. Thinking

# 296
здравейте, мисля от утре да се присъединя към вас.....до сега бях на 90 дневната диета като изкарах 1 месец и посвалих предимно мерките, но ми се струва, че имам нужда от нещо по-драстично, тъй като се боря с последните 5 кила (най-трудните).

свикнах да закусвам с фреш от портокал и грейпфурт ама тук плодовете май въобще са забранени! какво мислите? или е по-добре яйца?!?!? извинявайте ако задвам тъпи въпроси ама и аз се опитвам да се ориентирам...
Здравей , добре дошла в нашата групичка  Grinning! На първта страница на темата доста подробно е обяснено какво може  да се хапва и какво не . Конкретно по въпроса за плодовете - не неможе ! Малко е кофти положението със закуската , че май на всички ни е втраснало от яйца !  Crazy

# 297
мерси russof:) аз чета диета и ви чета и вас от едно 10 дена и от утре съм с вас:) закупила съм вече пържолки и риба тон (в собствен сос) и се подготвям! посвих стомаха за 1 месец и съм готова за нещо по-драстично:) даже си сварих и яйцето:)

# 298
  • У дома
Taka, днес успях помощта на яйцата, печени чушки и пържолка от пиле със салата от прясно зеле.
Лелее, аз май доста съм хапнала  Shocked
Пожелавам на всички лека нощ и минуси безброй!

# 299
здравейте моми4ета днес съвсем оплесках не6тата това зна4и ли 4е от утре запо4вам отново с про4иства6ти дни и вси4ко отна4ало или може и без про4иства6ти просто си го броя ден първи?
уффффф ама как ме е яд този ПМС много го мразя

Общи условия

Активация на акаунт