Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 854
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462626.0
Мисля че за този режим говори bgfifi

# 436
Не , аз съм тук , чета...
А каква е тая диета на Папе?
Ако си легнала , лекаи мека

"Да отслабнем, докато спим" се казва..Папе е лекар. той е изградил режим на базата на отделянето на инсулин. Разделя хората на 2 типа Земеделци и Номади, според това какъв скок на инсулина имат при консумацията на въглехидрати, респективно на белтъчини. Прочети темата във форума, там е описано всичко. Най-хубавото е, че на закуска се яде абсолютно всичко, дори и пасти може...за вечеря обаче трябва да е чисти белтъчини..тогава скока на инсулина е нисък и тялото гори от резервите, докато спим..оттам и името на диетата...Папе обяснява всичко научно и много разбираемо.  

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 23:24 от bgfifi

# 437
# 438
image, гледам че си от ноември в темичката..я кажи, колко свали оттогава (ако си пазила диетата оттогава, де Simple Smile)

# 439
Здравейте,

Днес ми е последния ден от втория цикъл. Резултата е свалени 12 килограма.  bowuu Надявах се на повечко, ноооо явно природата така е решила. Бързи резултати видях само в началото на първи цикъл, а след това си бе мъка - ха нагоре, ха надолу  Rolling Eyes

# 440
Че това си е разделно хранене, което съм пробвала ..
Тц , не е за мен!
Благодаря за отговора!
Хубав ден Hug

# 441
Здравейте,

Днес ми е последния ден от втория цикъл. Резултата е свалени 12 килограма.  bowuu Надявах се на повечко, ноооо явно природата така е решила. Бързи резултати видях само в началото на първи цикъл, а след това си бе мъка - ха нагоре, ха надолу  Rolling Eyes

the Дорис, страхотен резултат  Peace 12кг. не са никак малко...а колко пауза прави между 2та цикъла?

# 442
Дорис, страхотен резултат,ако питаш мен Simple Smile Браво !
Аз снощи не успях да се въздържа и се изтеглих
Начално тегло - 92.200
Снощи - 90.600
Много се радвам,макар да знам, че това още нищо не значи, но си е стимул,определено Simple Smile

Тая диета на Папе и Системата - 60 за мен са едно и също или почти. Явно рускинчето е попреписало от Папе. Май работата е като новата уж диета на депутатката Петя Раева, пък тя тая диета си е баш 90 дневната, ама мъчат се хората да изкарат малко кинти  Laughing

# 443
bgfifi, ноември я правих около 10 дена, кг падаха бързо, но тогава имах лични проблеми (загубих бебето си малко преди това) и нещо не ми вървеше диетата, върнах си сваленото бързо,защото се тъпчех, а сега пък почти не свалям. Ще изчакам още малко и ако така продължавам, минавам на Дюкан.

# 444
bgfifi, ноември я правих около 10 дена, кг падаха бързо, но тогава имах лични проблеми (загубих бебето си малко преди това) и нещо не ми вървеше диетата, върнах си сваленото бързо,защото се тъпчех, а сега пък почти не свалям. Ще изчакам още малко и ако така продължавам, минавам на Дюкан.

здравей image, съжалявам че ти се е случило нещо толкова неприятно.. Sad..представям си какъв стрес си изживяла...дано постигнеш желаните минусчета тук

# 445
Благодаря, тогава явно стресът ми беше голям, защото 5 от кг , които имам да свалям са натрупани след като прекъснах бремеността си. 3-4 са от бремеността, другите са ми от преди това още и така взеха, че се натрупаха много.

# 446
здравейте момичета минавам набързо че трябва да похваля мъжо сготви ми вчера режимно докато аз учех Simple Smile
свинско с малко моркови, гъби и много лук Simple Smile
и това си хапнах за вечеря вчера а обеда бе6е пекано пиле на грил без кожата Simple Smile
и днес обядвах от неговата манджа ако вземе да ми готви така по често ще съм много доволна Simple Smile

# 447
  • Варна
Здравейте, записвам се и аз  Wink. Днес ми е първи ден, силно се надявам да го узбутам до края. Със сигурност знам че това е режима за мен, защото съм кръвна група О и общо взето там се яде месо и зеленчуци, и наистина това е храната от която се чувствам добре, хапна ли въглехидрати получавам киселини  Sad, даже и от млечните продукти.
Та това за начало, чета Ви с удоволствие, и като имам въпоси ще питам  Wink

# 448
Здравейте, и аз съм с вас от този понеделник, но още нямам резултат. Дано да отбележа първите минуси другата седмица!

Миналата година се опитвах да спазвам Дюкан, но ми беше ужасно трудно в белтъчните дни. С месо и зеленчуци е далеч по-добре! Позволявам си понякога по малко кола лайт, защото ми е много ниско кръвното, а и замества сладкото.

Успех на всички!

# 449
Аз имам да сваляма много , а и кафе без захар не мога да пия, та искам да споделя с вас, че сутрешното кафе си го пия със захар. Правя си една голяма чаша и докъдето стигне Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт