Безвъглехидратна диета - Тема 14

• 86 826
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
Пропуснах само да ви кажа, че от приятелка, която я спазваше преди няколко години, знам че се захранваше постепенно. Първата седмица след края на диетата включваше млечните храни, втората плодовете и въглехидратите. Резултатите й бяха наистина видими и до днес не си е върнала килограмите, но ми казваше, че се опитва да яде разделно и ако прекали с някаква храна си прави разтоварващ ден (плодове и салати) ... Уж всичко знам и съм чувала на теория, но на практика ми е по-трудно ... Sad

# 451
*Tea* Пробвай с подладител. Не е много полезен, но няма въглехидрати, а ако не можеш, една лъжичка няма да те провали Simple Smile

# 452
*Tea* Пробвай с подладител. Не е много полезен, но няма въглехидрати, а ако не можеш, една лъжичка няма да те провали Simple Smile
или поне кафява захар...

# 453
Мацки, здравейте ! После ще ви чета, а сега само да се разпиша. Кофти ми е, свалила съм само 100 грама от снощи. Почнаха се мъките  Rolling Eyes. Отидох и на инат си взех много хубава официална рокля Номер 38. Докато не вляза в нея няма да се оставя !!!  #Cussing out Изплаках ви се, а сега потеглям пак по задачи, че утре щерката ще празнува за четвърти път четвъртия си рожден ден  Whistling.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 15:11 от бяла лястовица

# 454
  • Бургас
Здравейте и от мен

Теа аз кафето си го пия с лъжичка сметана и ми е много вкусно така.Няма почти въглехидрати.
Добре дошли на linaaa и zina успех с диетуването. Peace
image  съжалявам за случилото ти се.  Sad
Аз днес се претеглих , май пак ще се тегля всеки ден видяло се е,пусто любопитство.
Днес съм 93 кг свалени 3,6кг. Не е идеално зле.
Ставам че ше готвя телешко варено ама без картофи. Simple Smile

# 455

Мразя подсладители, в тоя случай по-добре без нищо  Mr. Green

или поне кафява захар...

Не се бях сетила за кафява захар. Някой знае ли коя е истинска кафява захар ?? Нали казват , че има боядисани .

# 456
Ми незнам , аз я познавам , че в захарницата като я разбъркаш с лъжица след това се движи , все едно , че има червеи отдолу.
Една приятелка ми го покза като жива е.

SickАма как го обясних - с червеитеееее - дапра'о да ти ся отяде ooooh!

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:10 от Рòса

# 457
здравейте и от мен мацки:) аз днес съм в офиса и не ми остана време да чета, че хвърчах по задачки:)

вече ме похвалиха колко съм отслабнала:) какъв по-голям стимул от това! И аз имам 2 чифта дънки, дето ги наричат "слабите дънки" и съм казала, че няма да спра докато не ми стоят идеално:)

тази вечер съм на кръчма с приятелки и спокойно ще си хапна месце със слатка или може и рибка:) бе въобще не се затруднявам:) просто обичам месо:)

# 458
здравейте и от мен мацки:) аз днес съм в офиса и не ми остана време да чета, че хвърчах по задачки:)

вече ме похвалиха колко съм отслабнала:) какъв по-голям стимул от това! И аз имам 2 чифта дънки, дето ги наричат "слабите дънки" и съм казала, че няма да спра докато не ми стоят идеално:)

тази вечер съм на кръчма с приятелки и спокойно ще си хапна месце със слатка или може и рибка:) бе въобще не се затруднявам:) просто обичам месо:)

super  Peace

# 459

Колко кг свали вече ?  Hug

Къде да можеше и мене да ме похвалят с това. На мен още не ми личи, че съм на диета  Blush.

# 460
И на мен не ми личи - само джоба ми олеква за месо...

# 461
за първите 10дена на режима съм свалила само 800г.  Sad  , ок - в МЦ съм, ама все пак..а интересното е, че очаквах кантара да е паднал с поне 2 кила, защото така се чувствам newsm78...резултатът е малко обезкуражаващ, при положение, че съм стриктна, но не се отказвам  Naughty- борбата продължава  Peace

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 05:57 от bgfifi

# 462
И на мен не ми личи - само джоба ми олеква за месо...

Joy
за първите 10дена на режима съм свалила само 800г.  Sad  , ок - в МЦ съм, ама все пак..а интересното е, че очаквах кантара да е паднал с поне 2 кила, защото така се чувствам newsm78...резултатът е малко обезкуражаващ, при положение, че съм стриктна, но не се отказвам  Naughty- борбата продължава  Peace

Явно си по - елегантна и няма какво толкова да сваляш.

Аз вчера бях в много гадно настроение, нали кантарът показа - 100 грама само. Тази сутрин е по-благосклонен от вчера  - 600 грама.  Praynig
Ама да му не неначудиш. Пълна съм с мас, пък свалям като костенурка. Crossing Arms

Дами, а от свалянето (ако сваля 20 кг дай Боже) увисва ли кожата ? На мен най-голям проблем ми е корема. Страшно е издут, не съм носила колани и след двете раждание и съм си все още като бременна Sad. А да, а гърдите дали ще увиснат при свалянето? То не, че сега не са увиснали?! А да и предполагам, че ще посменя номерацията на сутиението. А дано !  Praynig

Пожелавам ви лека и спокойна събота и неделя. На мен от снощи ми е зор, че правих торта за днешния ден и само близвах по малко, че да опитам как е кремчето, захарта, глазурата... Зорът ще е този следобед като се изсипят в къщи цяла банда деца и започна да слагам лакомствата на масата - пици, шоколади, бонбони, сладки. Ще има само да преглъщам и толкоз !

Днес ще готвя за обяд дроб с пресен лук в тиган.

Колко капки олио слагате в тигана или тавата когато готвите нещо ? Мисля си, че прекалявам с олиото. Нали и в салатите все слагам. newsm78

# 463
още не съм се мерила....казла съм си, че няма да го правя всеки ден, но дрехите са красноречиви.....в понеделник сутринта ще взема да се премеря, ма то и аз имам два кантара дето са да хванеш единия и да удариш другия.....Момичета, не се предавайте.....мисля, че и в началото на диетата е написано, че се топят мазнинки...при мен се прибра корема, изчезнаха паласките, а може да се окаже че не съм свалила толкова на кг.

иначе вчера на кръчмата си хапнах сърчица и карета на скара със салата домати, печени чушки и лук:) как ме съблазняваха едни хрупкави топени сиренца и прясно биволско сирене...не е истина, но устисках без да си взема и съм много горда:)

# 464
Valtcheva, браво ! Сериозна мадама си ти !  Grinning А от колко време си на диета?

Взимам си те за пример и дано и моите паласки да изчезнат !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт