Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 229
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Сега да кажа нещо за анкетата.
Аз я измислих ,но още се колебая какво да отговоря!
Много ми се иска да има целувка , но най - вероятно няма да има!!
Решила съм да дам отговор-/4/ ,Харун сам ще се окаже от целувката в последния момент.
Досега винаги Еда го отблъскваше /били сме свидетели на доста такива моменти/, затова мисля ,че сценаристите този път ще обърнат нещата- Еда ще чака със затаен дъх Харун да я целуне , но той със сетни сили ще се отдръпне!!!!
Аз гласувах  за номер 4.Още  в предната тема изказах предположение,че Харун в последния момент може да се отдръпне.Инициативата е на Еда.Тя първа взема ръката му и я слага на лицето си.Нормално за човек който 4 години е мечтал за това да се поддаде в първия момент но...или заради ревността си или заради дадената клетва сигурно ще се отдръпне.

# 122
# 123
  • Варна
Дани , хитро от твоя страна после ще искаш да я яде от лицето ти ! smile3521 smile3521 smile3521
Знае тя.......как да го напише newsm10 smile3525 smile3501 smile3508
Де, късмет, де! newsm09 newsm47 smile3508

# 124
# 125
Аааааа......Рекси  #Crazy #Crazy Two Hearts Two Hearts tantrum tantrum  love001  love001 #Silly #Silly #Silly #Silly

# 126
Момичета,да се включа и аз малко, макар и не по въпросите, които в момента коментирате.В предната тема имаше много осъждания за поведението на Харун, включително и аз бях против него, но тази вечер реших да погледам малко от края на 2-ри сезон. И честно казано ми се струва неговото поведение съвсем в реда на нещата - даже май това и е малко на Еда - и за пример
http://www.vbox7.com/play:165e0019 - от 20.02 мин
Оф, и тя бая простотии направи, но нейното не беше от инат, или ревност, или наранена гордост, а заради откаченото й семейство и прословутата семейна чест! ooooh! При Харун, нещата са по други причини- няма оправдание за такава поне на вид злоба и такова лошо отношение! Crossing Arms
Харун в новия сезон има друга прическа- пак е страхотеееееееен, newsm53 но ми липсва перчемчето му! newsm09 newsm47
Че е страхотен,страхотен е-спор няма, но май ще излезе и прав - колкото повече си ги припомням тези серии,толкова повече взех да го оправдавам - тя Еда дали щеше да му позволи да види Яамур-не помните ли когато каза на Ферда да прибере детето...

# 127
  • Варна
Рекси, какви са тия фотосесии, какво е това чудо?! #Crazy #Crazy #Crazy
Окьоравях...  #Shocked #Shocked #Shocked smile3556 smile3556 smile3556 Scream Scream Scream sweating
Оглупях... newsm09 newsm09 newsm09 smile3517   smile3537 #Onfire   Misc Ghost newsm57 smile3544

# 128
Решила съм да дам отговор-/4/ ,Харун сам ще се окаже от целувката в последния момент.
Досега винаги Еда го отблъскваше /били сме свидетели на доста такива моменти/, затова мисля ,че сценаристите този път ще обърнат нещата- Еда ще чака със затаен дъх Харун да я целуне , но той със сетни сили ще се отдръпне!!!!
Аз гласувах  за номер 4.Още  в предната тема изказах предположение,че Харун в последния момент може да се отдръпне.Инициативата е на Еда.Тя първа взема ръката му и я слага на лицето си.Нормално за човек който 4 години е мечтал за това да се поддаде в първия момент но...или заради ревността си или заради дадената клетва сигурно ще се отдръпне.
Вярно ли тя първа му взима ръката - това ми е убягнало - даже ми се стори че той пръв посяга и тя просто си слага ръката върху неговата...чакй пак да видя,че newsm78 ooooh!

# 129
  • София
Боб,тая вечер има дежурни двама пожарникари,предоставям избор

# 130
# 131
  • София
Някой има ли нужда от специализирана помощ  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 132
  • Русе
Че е страхотен,страхотен е-спор няма, но май ще излезе и прав - колкото повече си ги припомням тези серии,толкова повече взех да го оправдавам - тя Еда дали щеше да му позволи да види Яамур-не помните ли когато каза на Ферда да прибере детето...
А когато Билял беше взел Мурад, Еда успокояваше Ферда с думите,че "все пак детето не е при чужд човек, при баща си е"?! Лесно е да говориш, когато не си потърпевш...
Интересно, сега Ферда ще махне ли бебето си?! Thinking И тя е в същото положение, като Еда, почти де?!

# 133
Рекси май се нуждаем ето от това  Praynig
http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A

# 134
Вярно ли тя първа му взима ръката - това ми е убягнало - даже ми се стори че той пръв посяга и тя просто си слага ръката върху неговата...чакй пак да видя,че newsm78 ooooh!
Оф,погледнах пак но нещо не е много ясно кой пръв,но ако е тя малко странно да го хваща за ръцете....такъв мъж директно трябва да го награби и да го целуне страстно....тя за ръцете ще го хваща.....мале и аз какви ги пиша ....изтрещях направо с този филм smile3511 smile3511 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт