.Аз така си ги наричам.......харесва ми ....като живи са.Та ...толкова са сладки .....и Ямурчето ....е като звезичка ,боже боже прекрасна е 
.Аз така си ги наричам.......харесва ми ....като живи са.Та ...толкова са сладки .....и Ямурчето ....е като звезичка ,боже боже прекрасна е 

По едно мъничко парченце само

Аз също съм на мнение, че Харун ще се отдръпне в последния миг- дали заради лудата си ревност- ще си припомни, че и Арас го има; или заради абсурдната си клетва; или от чист инат; или накърнена гордост; или един бог знае защо- филм да става
, но имам някакво такова гадно предчувствие, че ще каже нещо не намясто или дори обидно на Еда, с което да я отблъсне от себе си- било като търсен или неволен ефект!
Ако няма нещо такова, филма няма как да продължи и Еда да се сближи с Арас- досега, колкото Харун повече я отблъсква, тя толкова повече го иска! Нещо трябва да стане, което да я отдалечи от него окончателно- е, поне за няколко серии!
Тогава може би ще видим кадрите, от които са ония снимки от къщата на Арас- дето Харун бил включил турбото и сложил страшния поглед и с развяно сако- ей,много се смях днес на тоя коментар на Бобояна
- може би отива да си прибира Еда оттам?!

Препоръчани теми