Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Сега да кажа нещо за анкетата.
Аз я измислих ,но още се колебая какво да отговоря!
Много ми се иска да има целувка , но най - вероятно няма да има!!
Решила съм да дам отговор-/4/ ,Харун сам ще се окаже от целувката в последния момент.
Досега винаги Еда го отблъскваше /били сме свидетели на доста такива моменти/, затова мисля ,че сценаристите този път ще обърнат нещата- Еда ще чака със затаен дъх Харун да я целуне , но той със сетни сили ще се отдръпне!!!!

# 76
  • Варна
Много добра хватка и още по- добра захапка! #Crazy #Crazy #Crazy smile3521 newsm47

# 77
  • София
Аплодисменти ...за тази прекрасна -мърдаща картинка.Браво на този който го е направил  bouquet.Аз така си ги наричам.......харесва ми ....като живи са.Та ...толкова са сладки .....и Ямурчето ....е като звезичка ,боже боже прекрасна е   bouquet

ВЪЛШЕБНА…ТОРТА

Чук-чук,я да видя кой живее тук?   
Хей майстори …готвачи   
Пуснете ме за мъничко при вас   
Мирише ми на много…вкусно   
Признавам…гладна съм и аз   
Прекрасни сте и бялото ви тъй отива   
Какво обаче тук….сте сътворили?   
Ооооо,най-приказната торта на света   
Голяма,сладка и вълшебна   
И цялата покрита с шоколад   
Красива е ….ухае на усмивки
Защо ли …чудя се?!
Прилича ми …на вас
Признавам ви…за най-добрите
И показен е майсторлъка  ваш
Какво ли друго….може да е
Щом готвят …в тандем
Баща и дъщеря!!!!!!
Парченце …мъничко ще взема
И с неговия вкус и аромат
По малко всеки ден ще хапвам
И няма да съм вече гладна аз
Сега ви казвам-"чао"
До  скоро
Напускам ….кухнята ви …аз
Защото друг очаквам там да влезе
Разбира се….Любимата …Еда
Рецептите за обич…пригответе
С отворени …обятия я посрещнете
И ….ако трябва нова торта пригответе
С ухание на най-красивите цветя

# 78
Валдес , благодаря !  bouquet  bouquet  bouquetТочно това предаване имах пред вид ,първата горе в ляво е от него.Ако някой има други снимки от него , моля да ги пусне! bowuu bowuu bowuu

# 79

[/quote]
Не е ли малко раничко за тези снимки? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
А, я няма и Моксито да отвори бара......................... Joy Joy

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 22:11 от esther2001

# 80
# 81
  • София
Дани ...за теб и твоите стихове newsm10 smile3521 smile3525 smile3501

# 82
Аплодисменти ...за тази прекрасна -мърдаща картинка.Браво на този който го е направил  bouquet.Аз така си ги наричам.......харесва ми ....като живи са.Та ...толкова са сладки .....и Ямурчето ....е като звезичка ,боже боже прекрасна е   bouquet

ВЪЛШЕБНА…ТОРТА

Чук-чук,я да видя кой живее тук?   
Хей майстори …готвачи   
Пуснете ме за мъничко при вас   
Мирише ми на много…вкусно   
Признавам…гладна съм и аз   
Прекрасни сте и бялото ви тъй отива   
Какво обаче тук….сте сътворили?   
Ооооо,най-приказната торта на света   
Голяма,сладка и вълшебна   
И цялата покрита с шоколад   
Красива е ….ухае на усмивки
Защо ли …чудя се?!
Прилича ми …на вас
Признавам ви…за най-добрите
И показен е майсторлъка  ваш
Какво ли друго….може да е
Щом готвят …в тандем
Баща и дъщеря!!!!!!
Парченце …мъничко ще взема
И с неговия вкус и аромат
По малко всеки ден ще хапвам
И няма да съм вече гладна аз
Сега ви казвам-"чао"
До  скоро
Напускам ….кухнята ви …аз
Защото друг очаквам там да влезе
Разбира се….Любимата …Еда
Рецептите за обич…пригответе
С отворени …обятия я посрещнете
И ….ако трябва нова торта пригответе
С ухание на най-красивите цветя

smile3525 smile3525 smile3525

Дали ще ни почерпят и нас? Thinking Thinking Thinking Thinking newsm78 newsm78 newsm78 По едно мъничко парченце само Praynig Praynig Praynig Praynig

# 83
Валдес, какви са тези снимки!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ама внимавай много , ние сме жени със слаби сърца!! #Shocked #Shocked #Shocked Scream Scream Scream

Представете ,си че така продължава сцената от фрагмента!!

Дъжд..............., може да завали!!!
А пък пясъка ..................може да го заместят с пейка!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 84
  • Варна
Решила съм да дам отговор-/4/ ,Харун сам ще се окаже от целувката в последния момент.
Досега винаги Еда го отблъскваше /били сме свидетели на доста такива моменти/, затова мисля ,че сценаристите този път ще обърнат нещата- Еда ще чака със затаен дъх Харун да я целуне , но той със сетни сили ще се отдръпне!!!!
Същия отговор дадох и аз! От все сърце и душа, искам да видя тая целувка, но едва ли ще стане- поне не и в тази серия!  Cry Аз също съм на мнение, че Харун ще се отдръпне в последния миг- дали заради лудата си ревност- ще си припомни, че и Арас го има; или заради абсурдната си клетва; или от чист инат; или накърнена гордост; или един бог знае защо- филм да става Crossing Arms, но имам някакво такова гадно предчувствие, че ще каже нещо не намясто или дори обидно на Еда, с което да я отблъсне от себе си- било като търсен или неволен ефект! ooooh! Ако няма нещо такова, филма няма как да продължи и Еда да се сближи с Арас- досега, колкото Харун повече я отблъсква, тя толкова повече го иска! Нещо трябва да стане, което да я отдалечи от него окончателно- е, поне за няколко серии! Grinning Тогава може би ще видим кадрите, от които са ония снимки от къщата на Арас- дето Харун бил включил турбото и сложил страшния поглед и с развяно сако- ей,много се смях днес на тоя коментар на Бобояна hahaha- може би отива да си прибира Еда оттам?! hahaha

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 21:43 от danidorina

# 85
Валдес, какви са тези снимки!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ама внимавай много , ние сме жени със слаби сърца!! #Shocked #Shocked #Shocked Scream Scream Scream

Представете ,си че така продължава сцената от фрагмента!!

Дъжд, може да завали!!!
А пък пясъка може да го заместят с пейка!!! #Crazy #Crazy #Crazy

АААААААА, тичам за валериана, че ми отиде кръвното........... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 86
  • София
Момичета...моля,ако някой може да ми даде линк/само ако не го затруднявам/на интервюто.....от миналата неделя newsm78  bouquet Heart Eyes

# 87
Момичета...моля,ако някой може да ми даде линк/само ако не го затруднявам/на интервюто.....от миналата неделя newsm78  bouquet Heart Eyes
Боб, това интервю не го пуснаха никъде ooooh!
Поздравления за днешните стихчета-за теб и за Дани Hug Hug Hug

# 88

От началото на новия сезон забелязвам,че имам по-различно мнение от повечето от вас.В анкетата бих прибавила отговора,че Еда се отдръпва.След цялото това поведение на Харун ,аз лично,така бих постъпила(ако ще и да изгарям от любов).
Изказвам субективното си мнение,но логиката води по-скоро към вашите предположения.

# 89
Боби , това ли е Вълшебната торта ? smile3506 smile3506 smile3506 newsm78 newsm78 newsm78

Да я изядем ако е тя , заедно с ''главния готвач''! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт