Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 545
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Дани,а ти къде изчезна бе мило,открадна си усмивката на Хубавелко и ни би  ignore2 ignore2
Ами, докато вие тука си говорите, аз познайте с кого съм?! newsm53 Ядем торта....newsm47

# 241
  • София
Мили мои ...напускам тази великолепна компания  bouquet Laughing Heart EyesДо утре  bouquetСпокойна нощ  bouquet

http://vbox7.com/play:422eae96
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧУВСТВА         

Денят …отново бе прекрасен            
Обвит в светлина и топлина            
Умът и действията бяха -ясни            
Обвити в блаженство и без суета            
Но подчинен на природните закони            
Денят…отива си            
По пътя…нейде се прегърна с нощта            
И мислите и действията             
Станаха …подвластни            
Единствено на нейната …тъма            
На вън…притихна            
Улиците …опустяха            
Не чувах …вече детски гласове            
Прозореца….отворих             
И се потопих в тъмнината            
А тя прегърна ме с ледените си ръце            
Безгласно…гледаха ни уличните лампи            
Мъждукащи едва….едва            
Погледнах и потърсих аз луната            
Защо ли бе изчезнала и тя            
Задуха…вятър….заваля            
С едри тежки …капки            
Замислена си тръгнах към дома            
Изплашена от….мокротата на дъжда            
Сълзи и дъжд …измиха моето лице
В постелите си легнах…преродена
Усетила …вкуса на хиляди промени
Целуната ...от устните на тъмнината

# 242
esther2001  Тук ли си ...бе мила.Нали  дишаш newsm78 и мърдаш
Тука съм слънце, още мърдам, направо тичам да събудя дядото Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
До след половин час, момичета Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/ние сме стари хора и толкова време ни стига/
Чао hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Е голема си скица newsm62 smile3534 smile3508 smile3501 newsm51
Е какъв половин час,да не сте аматьори.Онзи ден ни обясняваше,че вие старите хора сте похабили Кама сутра от разглеждане и практикуване,сега  няма да се излагате я  hahaha hahaha hahaha
Ей Рекси имаш желязна памет  Peace
Имам аз ама не помня кой ми беше обещал и на мен книжка Кама сутра,да тренирам да не се изложа пред Хубавелко в романтичната нощ,ако я спечеля hahaha hahaha hahaha
готово!! Embarassed Embarassed EmbarassedТука съм момичета!!Жива съм!1 Laughing Laughing Laughing Laughingиии се усмихвам под мустак...
Моля Ви внимавайте какви снимки поствете, че има стари хора тука.. Laughing Laughing Laughing
Че, ако още един път събудя дядото Embarassed Embarassed Embarassed, направо час за ритуалната зала в Малашевските трябва да записвам../за мене ли, за него ли.../ bishop bishop bishop
А тя, Кама сутра-та на младини беше../ и на полюлея даже hahaha hahaha hahaha/ Ех. спомени...

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 08:26 от esther2001

# 243
  • София
Дани,а ти къде изчезна бе мило,открадна си усмивката на Хубавелко и ни би  ignore2 ignore2
Ами, докато вие тука си говорите, аз познайте с кого съм?! newsm53 Ядем торта....newsm47
Ех блазе ти.Вкусни ли бяха......и той и тя newsm78 #Crazy  bouquet

# 244
Естер, вие със скоростта на светлината действате, кога каза чао, кога цъфна пак  hahaha hahaha hahaha

# 245
Кометке слизай долу от тоз балкон ,че горе може да те хване течението или как му викаше Вени скифозата. Praynig Peace
Мария, заинатила съм се да открия нещо за бившата съпруга на Серхан. Умирам от любопитство да я видя. Проблема е, че не знам турски и ми е много трудно да се ориентирам.
Важното е ,че е в графата "БИВШИ" Joy
Пусто любопитство, не друго. Но не знам как е на турски съпруга, по-точно бивша съпруга! newsm78

# 246
 Еда като чу как си подхвърляте Хубавелко веднага го привика да дава отчет,но той с няколко усмивки бързо я  укроти.

Ама и аз имам розова рокличка....... Weary Weary Weary
Е, малко по-различно ми седи, ама той Хубавелко като пийне малко, не подбира.Я, Мецана как се вреди hahaha hahaha hahaha hahaha
Като гледам как надига чашата, направо ще ми излезе късмета Embarassed Embarassed Embarassed
Сега вече съм с очила и няма да го изпусна, като одеве Sick Sick

# 247
  • София
Кометке слизай долу от тоз балкон ,че горе може да те хване течението или как му викаше Вени скифозата. Praynig Peace
Мария, заинатила съм се да открия нещо за бившата съпруга на Серхан. Умирам от любопитство да я видя. Проблема е, че не знам турски и ми е много трудно да се ориентирам.
Пусто любопитство, не друго. Но не знам как е на турски съпруга, по-точно бивша съпруга! newsm78
eş-съпруг/съпруга
eski karısı-бивша
boşanmış-разведен/а

# 248
Естер, вие със скоростта на светлината действате, кога каза чао, кога цъфна пак  hahaha hahaha hahaha

ааа, аз си пазя дядото, за да го ползвам пак Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 249
eş-съпруг/съпруга
eski karısı-бивша
boşanmış-разведен/а
Много благодаря, Рекси! bowuu bowuu bowuu

# 250
http://www.youtube.com/watch?v=Vyi-2gqNiik&feature=related  Поздрав за Боби  и страхотното стихотворение"Чувства"

# 251
  • София
eş-съпруг/съпруга
eski karısı-бивша
boşanmış-разведен/а
Много благодаря, Рекси! bowuu bowuu bowuu
Малко съм те излъгала съпруг е koca,ама то бързата кучка слепи ги ражда

# 252
Мили мои ...напускам тази великолепна компания  bouquet Laughing Heart EyesДо утре  bouquetСпокойна нощ  bouquet

http://vbox7.com/play:422eae96
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧУВСТВА         

Денят …отново бе прекрасен            
Обвит в светлина и топлина            
Умът и действията бяха -ясни            
Обвити в блаженство и без суета            
Но подчинен на природните закони            
Денят…отива си            
По пътя…нейде се прегърна с нощта            
И мислите и действията             
Станаха …подвластни            
Единствено на нейната …тъма            
На вън…притихна            
Улиците …опустяха            
Не чувах …вече детски гласове            
Прозореца….отворих             
И се потопих в тъмнината            
А тя прегърна ме с ледените си ръце            
Безгласно…гледаха ни уличните лампи            
Мъждукащи едва….едва            
Погледнах и потърсих аз луната            
Защо ли бе изчезнала и тя            
Задуха…вятър….заваля            
С едри тежки …капки            
Замислена си тръгнах към дома            
Изплашена от….мокротата на дъжда            
Сълзи и дъжд …измиха моето лице
В постелите си легнах…преродена
Усетила …вкуса на хиляди промени
Целуната ...от устните на тъмнината

Много е хубаво smile3501 smile3501 smile3501, но мъничко тъжно, а аз ти пожелавам лека нощ с усмивка на уста

# 253
Момичета и аз ви пожелавам лека и спокойна нощ а аз се пренасям в едно бунгало.......... Embarassed Heart Eyes

# 254
Bob браво бе мила ти спиш и твориш

Общи условия

Активация на акаунт