Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 573
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
 Еда като чу как си подхвърляте Хубавелко веднага го привика да дава отчет,но той с няколко усмивки бързо я  укроти.

# 226
  • София
esther2001  Тук ли си ...бе мила.Нали  дишаш newsm78 и мърдаш
Тука съм слънце, още мърдам, направо тичам да събудя дядото Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
До след половин час, момичета Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/ние сме стари хора и толкова време ни стига/
Чао hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Е голема си скица newsm62 smile3534 smile3508 smile3501 newsm51
Е какъв половин час,да не сте аматьори.Онзи ден ни обясняваше,че вие старите хора сте похабили Кама сутра от разглеждане и практикуване,сега  няма да се излагате я  hahaha hahaha hahaha
Ей Рекси имаш желязна памет  Peace
Имам аз ама не помня кой ми беше обещал и на мен книжка Кама сутра,да тренирам да не се изложа пред Хубавелко в романтичната нощ,ако я спечеля hahaha hahaha hahaha

# 227
благодаря dejavue
открих ви през февруари и   от тогава съм залепена за форума
с вас и дните и нощите са леки
тотално съм се филмирала и съм много доволна напук на фамилията
страхотни артисти  красива и истинска любов
а всички вие в форума сте изключителни
http://vbox7.com/play:378e16ec
Включвай се и се забавлявай тук товае както знаеш лекарството срещу лудостта незабравима

# 228
Кометке слизай долу от тоз балкон ,че горе може да те хване течението или как му викаше Вени скифозата. Praynig Peace

# 229
  • София
Дани,а ти къде изчезна бе мило,открадна си усмивката на Хубавелко и ни би  ignore2 ignore2

# 230
Рекси ти дръж Хубавелко а книжката я зарежи .Като гледам той и без тез книжчици добре си се справя  Joy Joy Joy

# 231
Кометке слизай долу от тоз балкон ,че горе може да те хване течението или как му викаше Вени скифозата. Praynig Peace
Мария, заинатила съм се да открия нещо за бившата съпруга на Серхан. Умирам от любопитство да я видя. Проблема е, че не знам турски и ми е много трудно да се ориентирам.

# 232
Имам аз ама не помня кой ми беше обещал и на мен книжка Кама сутра,да тренирам да не се изложа пред Хубавелко в романтичната нощ,ако я спечеля hahaha hahaha hahaha
Рекси, ако стигнеш до романтична нощ с Хубавелко, дали ще си спомняш, какво точно е пишело в книжката hahaha hahaha hahaha
Добре дошла, Наталия!!! Поздравления за стиховете на Дани и боб!!!

# 233
ani06, bob_99, danidorina, danitoo12, dejavue, didi 69, dima81b, dorital, eliadn, iva_0210, kometka76, mariqpushkarova, mariq_72, mg_mg, mipsy., nadejda 76, natalia, nati 75, r0z0wka, reksi, vai1, valdes60, vesela Simple Smile и 25 Гости преглежда(т) тази тема.

Момичета защо сте толкова мълчаливи  newsm78

# 234
  • София
Рекси ти дръж Хубавелко а книжката я зарежи .Като гледам той и без тез книжчици добре си се справя  Joy Joy Joy
Той си се справя перфектно,ама аз да не се изложа  hahaha hahaha hahaha Ще стана за резил  #Crazy #Crazy

# 235
ani06, bob_99, danidorina, danitoo12, dejavue, didi 69, dima81b, dorital, eliadn, iva_0210, kometka76, mariqpushkarova, mariq_72, mg_mg, mipsy., nadejda 76, natalia, nati 75, r0z0wka, reksi, vai1, valdes60, vesela Simple Smile и 25 Гости преглежда(т) тази тема.

Момичета защо сте толкова мълчаливи  newsm78
Аз работя мила за другите не знам. Дани сигурно пише

# 236
  • София
Рекси, ако стигнеш до романтична нощ с Хубавелко, дали ще си спомняш, какво точно е пишело в книжката hahaha hahaha hahaha
Добре дошла, Наталия!!! Поздравления за стиховете на Дани и боб!!!
Тогава няма да карам на спомени,а директно ще прилагам наученото, Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed тя книжката е за сухите тренировки преди това  Joy Joy

# 237
Мария, заинатила съм се да открия нещо за бившата съпруга на Серхан. Умирам от любопитство да я видя. Проблема е, че не знам турски и ми е много трудно да се ориентирам.
Важното е ,че е в графата "БИВШИ" Joy

# 238
  • Бургас

за всички вас, който ни забавлявате  Hug Hug Hug

# 239

Тогава ти пожелавам късмет .После ще ни информираш а пък ако намериш и някоя снимчица ммммм...... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт