Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Рекси то нещо много дълъг този мост ама тръгвам ще правя нощен преход но затова ще ми е нужна компания . HugЧакай да помисля  newsm78 Този тук хубавелко неможе ще го предостъпя малко на  esther2001 моят кара вече втори сън така ,че най добре да чакам да се съмне да не взема да се загубя в тъмнината защото как ще съм тук на 19 нали Боб и Дежаву ще трябва да ме поздравяват а аз по никакъв начин не желая да пропускам това удоволствие.
А и Ади днес ми беше постнала от набора за набора .Така констатацията ми е ,че сериозно ще трябва да се позамислите и Естер да освободи Хубавелко аз ще го чакам с отворени обятия .Боже нямам срам .Сама си го изпросих  Embarassed
Оооооо моля,моля...долу ръцете....тази вечер е -общ.За 19 ще ти го подарим...в подобаваща опаковка или натурално hahaha Joy
Мария на 19 е само твой,ще има много такива погледи Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 211
Момичета, много съм любопитна коя е бившата съпруга на Серхан? newsm78 newsm78 newsm78
Коя луда жена се е развела с него и каква е била причината? Колкото и да съм се ровила нищо не откривам за нея. Дори и името й! Странно!
Действително няма никаква информация за това. ooooh!
Явно,че не е била някоя известна личност, но чак толкова анонимна. Thinking
Никой ли журналист не си е направил труда да разбере коя е. Със сигурност се вижда с дъщеря си ,значи има начин да се разбере. Но всички усилия на който и да е било да открие името й удрят на камък ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Мдааа, според Серхан тя е имала фабрика за дрехи, което означава, че е бизнес дама. Ако фирмата й е достатъчно голяма и печеливша е нормално и тя да бъде известна в Истанбул. Сигурно не иска показност и се крие доста упорито. Ако беше някоя бедна жена, това би й докарало дивиденти, но тя е съвсем инкогнито. newsm78 newsm78 newsm78

# 212
  • София
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

А Рекси ...не е честно....тия като призраци съвсем ще ни гътнат.Искаме ги живи  bouquet hahaha Joy
Ми те като чуха че има много спешен случай и от бързане да стигнат навреме са си загубили главите от порива на вятъра  hahaha hahaha hahaha
Толкова ли не могат пък и те ...безветрени улици да изберът.....иначе мерките не са лоши  bouquetКато гледам по одеждите hahaha JoyРазбира се след мерките на кой....Разбира се ,че на Хубавелко hahaha Joy

# 213
Боб да видиш ,че не съм стисната при мен важи дилемата "Ако имаш две ризи дай една на ближния си " така че дружки мой как де не го  споделя с вас .Приятел в нужда се познава. Naughty

# 214
esther2001  Тук ли си ...бе мила.Нали  дишаш newsm78 и мърдаш
Тука съм слънце, още мърдам, направо тичам да събудя дядото Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
До след половин час, момичета Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/ние сме стари хора и толкова време ни стига/
Чао hahaha hahaha hahaha

# 215
  • София
Тука съм слънце, още мърдам, направо тичам да събудя дядото Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
До след половин час, момичета Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/ние сме стари хора и толкова време ни стига/
Чао hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 216
  • София
Рекси то нещо много дълъг този мост ама тръгвам ще правя нощен преход но затова ще ми е нужна компания . HugЧакай да помисля  newsm78 Този тук хубавелко неможе ще го предостъпя малко на  esther2001 моят кара вече втори сън така ,че най добре да чакам да се съмне да не взема да се загубя в тъмнината защото как ще съм тук на 19 нали Боб и Дежаву ще трябва да ме поздравяват а аз по никакъв начин не желая да пропускам това удоволствие.
А и Ади днес ми беше постнала от набора за набора .Така констатацията ми е ,че сериозно ще трябва да се позамислите и Естер да освободи Хубавелко аз ще го чакам с отворени обятия .Боже нямам срам .Сама си го изпросих  Embarassed
Оооооо моля,моля...долу ръцете....тази вечер е -общ.За 19 ще ти го подарим...в подобаваща опаковка или натурално hahaha Joy
Мария на 19 е само твой,ще има много такива погледи Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Еххххх щастливки сте  предстоящите ....роженнички.А аз ....докато ми дойде р.д..... smile3518 Weary Wearyи филма няма да го има и Хубавелко и тази прекрасна тема с още по прекрасни хора smile3518 smile3506 Weary

# 217

Ооо този поглед какви спомени само с Еда  розата книжката .Прекрасно изиграна сцена.И двамата бяха много хубави. Hug

# 218
  • София
Чао hahaha hahaha hahaha

Е голема си скица newsm62 smile3534 smile3508 smile3501 newsm51

# 219
  • София
Чао hahaha hahaha hahaha
Е какъв половин час,да не сте аматьори.Онзи ден ни обясняваше,че вие старите хора сте похабили Кама сутра от разглеждане и практикуване,сега  няма да се излагате я  hahaha hahaha hahaha

# 220
Боб какви са тези тъжни мисли .Дори и да свърши филма ще почне някой нов а хубавелко няма да си го изоставяме.Нали това е летящият му старт така ,че ще има предложения за работа а на нас няма да ни остане нищо друго освен да следим следващият му филм.Така ,че споко само да дойде рожденя ти ден и ще видиш ти изненада  Hug Heart Eyes

# 221
  • София
Боб,а ти не се отчайвай,филма може и да го няма за твоя рожден ден,но това е повод да поканим за теб Хубавелко на живо да ти направи изненада   Joy Joy Joy Няма да има оправдание,че нямал време заради снимките  #Crazy #Crazy

# 222
Чао hahaha hahaha hahaha
Е какъв половин час,да не сте аматьори.Онзи ден ни обясняваше,че вие старите хора сте похабили Кама сутра от разглеждане и практикуване,сега  няма да се излагате я  hahaha hahaha hahaha
Ей Рекси имаш желязна памет  Peace

# 223
благодаря dejavue
открих ви през февруари и   от тогава съм залепена за форума
с вас и дните и нощите са леки
тотално съм се филмирала и съм много доволна напук на фамилията
страхотни артисти  красива и истинска любов
а всички вие в форума сте изключителни
http://vbox7.com/play:378e16ec

# 224
Наталия добре дошла мила в най-незабравимия  форум с най-прекрасните хора  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U