Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Рекси то нещо много дълъг този мост ама тръгвам ще правя нощен преход но затова ще ми е нужна компания . HugЧакай да помисля  newsm78 Този тук хубавелко неможе ще го предостъпя малко на  esther2001 моят кара вече втори сън така ,че най добре да чакам да се съмне да не взема да се загубя в тъмнината защото как ще съм тук на 19 нали Боб и Дежаву ще трябва да ме поздравяват а аз по никакъв начин не желая да пропускам това удоволствие.
А и Ади днес ми беше постнала от набора за набора .Така констатацията ми е ,че сериозно ще трябва да се позамислите и Естер да освободи Хубавелко аз ще го чакам с отворени обятия .Боже нямам срам .Сама си го изпросих  Embarassed

# 196
  • София

Палавници....най-прекрасната усмивка ...лично от него....за най-щурите фенки  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Момичета, много съм любопитна коя е бившата съпруга на Серхан? newsm78 newsm78 newsm78
Коя луда жена се е развела с него и каква е била причината? Колкото и да съм се ровила нищо не откривам за нея. Дори и името й! Странно!

# 198
  Пийнете по едно да уталожите страстите! Боб ме е изпреварила!

Какво ядене и пиене бе?!!!!На нас хормоните ни врят вече...... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 08:17 от esther2001

# 199
  • София
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

А Рекси ...не е честно....тия като призраци съвсем ще ни гътнат.Искаме ги живи  bouquet hahaha Joy

# 200
Боб хвърли и един памперс и на мен отворила съм прозореца ама ефект никакъв .Немога да дишам вече от смях ще ми се пукне жлъчката. Joy Joy Joy

# 201
  • София
Рекси то нещо много дълъг този мост ама тръгвам ще правя нощен преход но затова ще ми е нужна компания . HugЧакай да помисля  newsm78 Този тук хубавелко неможе ще го предостъпя малко на  esther2001 моят кара вече втори сън така ,че най добре да чакам да се съмне да не взема да се загубя в тъмнината защото как ще съм тук на 19 нали Боб и Дежаву ще трябва да ме поздравяват а аз по никакъв начин не желая да пропускам това удоволствие.
А и Ади днес ми беше постнала от набора за набора .Така констатацията ми е ,че сериозно ще трябва да се позамислите и Естер да освободи Хубавелко аз ще го чакам с отворени обятия .Боже нямам срам .Сама си го изпросих  Embarassed
Не се страхувай,а тръгвай смело по моста,ние ще пратим Хубавелко след теб като сянка да те пази,пък докато Eshter2001 го освободи може и Тарък да те съпроводи в тъмнината  hahaha hahaha hahaha

# 202

Палавници....най-прекрасната усмивка ...лично от него....за най-щурите фенки  bouquet  bouquet  bouquet

bowuu bowuu bowuu Embarassed Embarassed Embarassed

# 203
  • София

Оооооо моля,моля...долу ръцете....тази вечер е -общ.За 19 ще ти го подарим...в подобаваща опаковка или натурално hahaha Joy

# 204
Не се страхувай,а тръгвай смело по моста,ние ще пратим Хубавелко след теб като сянка да те пази,пък докато Eshter2001 го освободи може и Тарък да те съпроводи в тъмнината  hahaha hahaha hahaha

Съгласна съм .Той е доверен човек на Харун и търсейки Тарък така ще стигне и до мен .Виж затова не се бях сетила  Naughty

# 205
  • София
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

А Рекси ...не е честно....тия като призраци съвсем ще ни гътнат.Искаме ги живи  bouquet hahaha Joy
Ми те като чуха че има много спешен случай и от бързане да стигнат навреме са си загубили главите от порива на вятъра  hahaha hahaha hahaha

# 206
Чакай!!! Нещо не разбрах newsm78 newsm78 newsm78Ама той кога е идвал при мене????? Shocked ShockedЛеле, отивам да си сложа очилата hahaha hahaha hahaha
Божкее, изтървах го smile3511 smile3511 smile3511

# 207
Момичета, много съм любопитна коя е бившата съпруга на Серхан? newsm78 newsm78 newsm78
Коя луда жена се е развела с него и каква е била причината? Колкото и да съм се ровила нищо не откривам за нея. Дори и името й! Странно!
Действително няма никаква информация за това. ooooh!
Явно,че не е била някоя известна личност, но чак толкова анонимна. Thinking
Никой ли журналист не си е направил труда да разбере коя е. Със сигурност се вижда с дъщеря си ,значи има начин да се разбере. Но всички усилия на който и да е било да открие името й удрят на камък ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 208
Май трябва да сложа червената точка! 

# 209
  • София
esther2001  Тук ли си ...бе мила.Нали  дишаш newsm78 и мърдаш

Общи условия

Активация на акаунт