Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 392
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
юИмайте предвид че има ограничение в колите за бърза помощ няма да смогнат.
Да не сме луди да напускаме! Laughing Laughing Laughingтука, ще мреме на место Laughing Laughing Laughing LaughingДа изтървеме Хубавелко??? Joy Joy
newsm62 newsm10 newsm62 newsm10 newsm62 newsm10

# 181

При мен е ,при мен е ....сега го пускам по поточната линия Joy hahaha
По-бързо го пускайте при мен, че Вие сте млади а аз отидох зян вече Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 182
привет мили дами
благодаря на всички ви че ви има
поздрав за вас
http://www.youtube.com/watch?v=uYtnNk7xCRE
Hug Hug
Здравей добре дошла в забавния клуб на Незабравима без сълзите на Еда но с нейната усмивка

# 183
  • София

По-бързо го пускайте при мен, че Вие сте млади а аз отидох зян вече Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Дръж се мила....идва....идва.Дишай ....на отворен прозорец.Силно и отчетливо.Намокри челото с вода и си сипи едно силно  bouquet hahaha Joy

# 184
Хеййййй, госпожииии, пак сте пощурели. newsm44 #Shocked #Silly smile3508 Рекси, ах ти провокаторке.
Дани, Боб, много хубави стихове.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 185
Представих си картинкаата:
припадаш, свестява те Хубавелко, ти го виждаш и пак припадаш и пак и пак.... Joy Joy
Това звучи много смешно, обаче може да се случи-една приятелка така стигна до първия ред на концерта на Майкъл Джексън, припадна, изкараха я, съответно ги връщат най-отзад и тя прекоси цялата публика отново, стигна втори път най-отперд и пак припадна)))))))))))))

# 186

Хиля се с глас, не знам Вие newsm62 newsm62 newsm62 Отивам да си сложа памперса , да не стане някой съкътлък Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 187
Представих си картинкаата:
припадаш, свестява те Хубавелко, ти го виждаш и пак припадаш и пак и пак.... Joy Joy
Това звучи много смешно, обаче може да се случи-една приятелка така стигна до първия ред на концерта на Майкъл Джексън, припадна, изкараха я, съответно ги връщат най-отзад и тя прекоси цялата публика отново, стигна втори път най-отперд и пак припадна)))))))))))))
Е на това му се вика голям кърък Joy

# 188
  • София
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

# 189
  • София
ЗАПОВЯДАЙТЕ  bouquet Laughing Heart Eyes

# 190
  Пийнете по едно да уталожите страстите! Боб ме е изпреварила!

# 191
  • София
Хеййййй, госпожииии, пак сте пощурели. newsm44 #Shocked #Silly smile3508 Рекси, ах ти провокаторке.
Дани, Боб, много хубави стихове.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Кометке,аз така без да искам,малко да повдигна настроението,ама то взе че избухна като вулкан  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

Ама какви са тези докторчета невидимки Thinking ThinkingКакво ще ги правя аз newsm78 newsm78
Рекламация hahaha hahaha hahaha
Те че са двама, хубаво  Embarassed Embarassed Embarassed, ама...

# 193
Дани, Боб, много хубави стихове.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Кометке,аз така без да искам,малко да повдигна настроението,ама то взе че избухна като вулкан  hahaha hahaha hahaha hahaha
Айде, айде, не се оправдавай, признай си, че искаш да ни докараш сърцебиене. #Crazy #Crazy #Crazy

# 194
Eshter2001,специално за теб изпращам специализирана медицинска помощ  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha

къде го намери пък това

ох ша ма уморите

Общи условия

Активация на акаунт