Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 332
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Той не е човек .... #Shocked Heart Eyes

# 166
Ех,значи какви сте . ...как да си легне човек след тези красоти особено третата...какво ли си мисли със заатворени очи ..... а ако знае ние какво му мислим и с отворени и със затворени очи.. smile3521
.....Няма да стъпи в България Grinning Grinning GrinningТой човека за това се дърпа Laughing Laughing Laughing

Абе той само веднъж да дойде 100 % съм сигурна ,че ще му хареса и ще се ядоса ,че по-рано е отказал .Работата си е работа ама и удоволствието не за подминаване щом като те немогат да си го оценят да им покажем ние на какво сме способни  Crossing Arms Peace

# 167
юИмайте предвид че има ограничение в колите за бърза помощ няма да смогнат.

# 168
  • Варна
Няма нужда от Бърза помощ- ето ми го доктора! newsm10 newsm03

# 169
  • София
Мария,тъй като обещах да те поздравявам всеки ден,заради объркването
Имаш да извървиш само още малко път до заветния ден

# 170
smile3532 smile3532 smile3532 newsm10 newsm10 newsm53

ЕЕЕ ааа оууу направо ти повярвах

# 171
  • София
Стефи бъзикай ме бъзикай ама днес настроението ми е на 6 и вие сте основните виновници така ,че давай  щото последните дни усмивката ми бе забегнала та смятам сега да си наваксвам  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Радвам се ,че ще наваксваш....и аз днес достаа се чудех...дали да те поздравя bouquetНай-важното е ,че всички думи към теб са искрени  bouquetИ другото ...всички разбрахме ....19  bouquet Laughing Heart Eyes

# 172
Да не сме луди да напускаме! Laughing Laughing Laughingтука, ще мреме на место Laughing Laughing Laughing LaughingДа изтървеме Хубавелко??? Joy Joy

# 173
  • София
Той е просто железен Laughing Laughing Laughing

# 174
smile3532 smile3532 smile3532 newsm10 newsm10 newsm53

ЕЕЕ ааа оууу направо ти повярвах
Представих си картинкаата:
припадаш, свестява те Хубавелко, ти го виждаш и пак припадаш и пак и пак.... Joy Joy

# 175
  • София
Да не сме луди да напускаме! Laughing Laughing Laughingтука, ще мреме на место Laughing Laughing Laughing LaughingДа изтървеме Хубавелко??? Joy Joy
Успокойте се ,аз никакви задни помисли нямах като сложих тия снимки  hahaha hahaha hahaha hahaha дано да си повярвах #Crazy #Crazy

# 176
привет мили дами
благодаря на всички ви че ви има
поздрав за вас
http://www.youtube.com/watch?v=uYtnNk7xCRE

# 177
някой ще може ли да преведе разговора на бату и ниса в колата-за  какво се караха

# 178
  • София

При мен е ,при мен е ....сега го пускам по поточната линия Joy hahaha

# 179
Стефи бъзикай ме бъзикай ама днес настроението ми е на 6 и вие сте основните виновници така ,че давай  щото последните дни усмивката ми бе забегнала та смятам сега да си наваксвам  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Радвам се ,че ще наваксваш....и аз днес достаа се чудех...дали да те поздравя bouquetНай-важното е ,че всички думи към теб са искрени  bouquetИ другото ...всички разбрахме ....19  bouquet Laughing Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha

Да абсолютно. Ама аз предчувствах че е тия дни едно пиленце ми шепнеше ама нали не съм феномен не го докарах точно

Общи условия

Активация на акаунт