Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 312
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Вени лека  нощ .Той Харун като види ,че Ямур е при теб веднага ще дотича така ,че лягай спокойно   Heart Eyes Blush

# 151
 Лека нощ и от мен

# 152
# 153
Лека нощ valia86  Blush

# 154

А за тази идилия баща и дъщеря оставам без думи  Hug Praynig Heart Eyes
Марийче я докато си тук да те поздравя и днеска послучай настъпващия ти рожден ден мила  Hug Hug Hug

Чувствай се като принцеса тези дни

# 155
# 156
Ех,значи какви сте . ...как да си легне човек след тези красоти особено третата...какво ли си мисли със заатворени очи ..... а ако знае ние какво му мислим и с отворени и със затворени очи.. smile3521

# 157
Стефи бъзикай ме бъзикай ама днес настроението ми е на 6 и вие сте основните виновници така ,че давай  щото последните дни усмивката ми бе забегнала та смятам сега да си наваксвам  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 158
  • Монтана
Момичета,да се включа и аз малко, макар и не по въпросите, които в момента коментирате.В предната тема имаше много осъждания за поведението на Харун, включително и аз бях против него, но тази вечер реших да погледам малко от края на 2-ри сезон. И честно казано ми се струва неговото поведение съвсем в реда на нещата - даже май това и е малко на Еда - и за пример
http://www.vbox7.com/play:165e0019 - от 20.02 мин
Оф, и тя бая простотии направи, но нейното не беше от инат, или ревност, или наранена гордост, а заради откаченото й семейство и прословутата семейна чест! ooooh! При Харун, нещата са по други причини- няма оправдание за такава поне на вид злоба и такова лошо отношение! Crossing Arms
Харун в новия сезон има друга прическа- пак е страхотеееееееен, newsm53 но ми липсва перчемчето му! newsm09 newsm47
Че е страхотен,страхотен е-спор няма, но май ще излезе и прав - колкото повече си ги припомням тези серии,толкова повече взех да го оправдавам - тя Еда дали щеше да му позволи да види Яамур-не помните ли когато каза на Ферда да прибере детето...
Здравейте на всички!Сега ви чета и не мога да не подкрепя мнението на Валя! newsm10 newsm10 newsm10
Много бяха изцепките и ненормалните постъпки на Еда !!!!А той винаги прощаваше!По-скоро сценаристите изпуснаха момента на предела в неадекватното поведение на Еда! Sad Sad SadИ баланса бе нарушен тотално!Абла,майка,татко,Толга и всички други бяха предпочитани от нашата любимка!А Харун.....вълци го яли!
Сега нещата се обърнаха на 180 градуса-чудя се тези комшии познават ли думата компромис и баланс в отношенията-там само с крайности живеят-или изпепеляваща любов,или....направо стрелба!Или...майка ти е умряла отдавна....Боже,до кога ще се люшкаме в двете крайности и ние заедно с тях?Напрежение,напрежение и накрая в една серия нещата тръгват по мед и масло.... hahaha hahaha hahaha

# 159
Ех,значи какви сте . ...как да си легне човек след тези красоти особено третата...какво ли си мисли със заатворени очи ..... а ако знае ние какво му мислим и с отворени и със затворени очи.. smile3521
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 160
.....Няма да стъпи в България Grinning Grinning GrinningТой човека за това се дърпа Laughing Laughing Laughing

# 161
Стефи бъзикай ме бъзикай ама днес настроението ми е на 6 и вие сте основните виновници така ,че давай  щото последните дни усмивката ми бе забегнала та смятам сега да си наваксвам  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Как бе не е бъзикам изобщо. Наистина чувствай се специална поне за мен Hug Hug Hug

# 162
  • Варна
Тц, тц, тц, тц, тц..... #Crazy #Crazy #Crazy Офффффф...... newsm03 newsm53 newsm09 newsm09 newsm09 Въй...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts newsm09 newsm09 newsm09

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 23:22 от danidorina

# 163
http://www.youtube.com/watch?v=DM6wXBTXOLI&feature=more_related  Вени,Валя лека нощ и от мен и дано наш Хубавелко ви споходи в съня.

# 164
Викайте бърза помощ за Дани. Ако не викайте Татти hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт