Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 229
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Цитат
Защо ми се струва, че този път Бату ще накара Харун  да мисли, че Арас е Кенан   Макар, че Арас доколкото разбрах е от някакъв заможен род и не искал да се петни бащиното му име. Тук определено ще има сблъсък, само дето интересите ще бъдат и за компанията и за Еда!  

Мила,не е точно така.В началото на серията Арас беше извикал бату при него да го разпитва-явно при проверката която Арас беше наредил са излезнали не много чисти нещата в ъв фирмата,но Бату както винаги се изкара невинен и за всичко обвини Феяз.Явно се опитва да настрои Арас срещу Харун,за да е още по удовлетворен от отмъщението си

# 721
http://www.youtube.com/watch?v=a5fawLOmzH0&list=PL41169F8484 … 30&playnext=2 Поздрав от мен за всички които още не са се оттеглили в царството на сънищата.

Мерси, Доритал, денят ми започна с едно невероятно събуждане от съпруга ми и премина в един страхотен ден за семейството. Днес денят ми беше прекрасен и се чувствам щастлива  Hug А и аз не искам да ми казват, че ме обичат а да ми го показват...  Hug Клипа е страхотен!

# 722
Цитат
Защо ми се струва, че този път Бату ще накара Харун  да мисли, че Арас е Кенан   Макар, че Арас доколкото разбрах е от някакъв заможен род и не искал да се петни бащиното му име. Тук определено ще има сблъсък, само дето интересите ще бъдат и за компанията и за Еда!  

Мила,не е точно така.В началото на серията Арас беше извикал бату при него да го разпитва-явно при проверката която Арас беше наредил са излезнали не много чисти нещата в ъв фирмата,но Бату както винаги се изкара невинен и за всичко обвини Феяз.Явно се опитва да настрои Арас срещу Харун,за да е още по удовлетворен от отмъщението си

Да но по същият начин ще настрои и Харун срещу Арас. Нали знаеш сентенцията - "Разделяй и владей!"  Thinking Ще бъде интересно!

# 723
След този кадър с целувката(и да е имало,и да е нямало),нещо явно ще се случи,
което отново ще ги настърви един срещу друг.Не вярвам така бързо и лесно да се случат нещата.
Иначе нямам нищо против Ямур и Харун да приготвят закуската за Еда,но за съжаление,едва ли ще е в следващата серия...

# 724
Още нещо-когато Харун и Тарък оглеждаха офиса,Тарък попита защо го правели това,нали холдинга им бил отнет чрез комплот,няма ли да се опита да си го върне,а не да оставя нещата така,а Харун отговори-не съм се отказал ,но когато му дойде времето.т.е иска да проучи нещата в дълбочина
Дали пък тук не е разковничето.Иска да проучи нещата в дълбочина,т.е от Мелда.

Може и за това да е срещата им. Късно вечер на кея а не през деня, когато трябва да е на работа. М, да малко като заговорническа среща. Само дето не ми се вярва Мелда да разкрие далаверите особенно, като и тя участва в тях! Онова ръкостискане с Бурак още ми е пред очите! Ако не друго ще й гледам изумената физиономия, ако тоза е повода за срещата, ще е ударена с мокър парцал по дебелата тиква, че пак е взела да се надява на друго  Joy hahaha Joy

# 725
http://www.youtube.com/watch?v=a5fawLOmzH0&list=PL41169F8484 … 30&playnext=2 Поздрав от мен за всички които още не са се оттеглили в царството на сънищата.

Мерси, Доритал, денят ми започна с едно невероятно събуждане от съпруга ми и премина в един страхотен ден за семейството. Днес денят ми беше прекрасен и се чувствам щастлива  Hug А и аз не искам да ми казват, че ме обичат а да ми го показват...  Hug Клипа е страхотен!
Радвам се,че ти е харесал клипа и ,че днес сте прекарали един прекрасен ден със семейството си.

# 726
Мисля,че Арас ще разкрие нередностите на Бурак и Бату,но като познаваме Бату,кой знае как ще го извърти ,и ще настрои двамата(Арас и Харун)един срещу друг .
Сега,обаче,ми е интересно какво ще каже на Феяз,ще успее ли изобщо да му каже, дали някой друг ще разбере,и как е свързано това с тичането на Синем през гората.

# 727
  • София
Рекси, много благодаря за уточнението! newsm51
Има още един любопитен момент от срещата между Еда и Харун в нейния офис. Стори ми се че тя му предложи начин как да се вижда с Ямур. Спомена нещо за учителка. Можеш ли да погледнеш на 11:29 ето тук
http://www.youtube.com/watch?v=n1MHWurDJHo
Точно за това става въпрос-Еда просто иска да вижда Ямур,а Харун-в качеството си на каква го иска (т.е какво ще обяснят  на детето)  ? Еда каза че ще говори с педагог за това и като мине време и се опознаят,когато дойде подходящият момент ще и кажат истината че и е майка ,но Харун пак се дърпа и не иска  #Crazy #Crazy

# 728
Още нещо-когато Харун и Тарък оглеждаха офиса,Тарък попита защо го правели това,нали холдинга им бил отнет чрез комплот,няма ли да се опита да си го върне,а не да оставя нещата така,а Харун отговори-не съм се отказал ,но когато му дойде времето.т.е иска да проучи нещата в дълбочина

Може и за това да е срещата им. Късно вечер на кея а не през деня, когато трябва да е на работа. М, да малко като заговорническа среща. Само дето не ми се вярва Мелда да разкрие далаверите особенно, като и тя участва в тях! Онова ръкостискане с Бурак още ми е пред очите! Ако не друго ще й гледам изумената физиономия, ако тоза е повода за срещата, ще е ударена с мокър парцал по дебелата тиква, че пак е взела да се надява на друго  Joy hahaha Joy
Мелда привидно прие  поканата да участва с Бурак  но той я изигра като внесе парите на нейно име и това тя го обясни на Харун след опита за самоубийство.Харун и повярва и след това отиде да  изгони Бурак във фирмата.

# 729
Рекси,отново благодарности!
Много са важни тези уточнения,които внасяш! newsm51 newsm51 newsm51

# 730
http://www.youtube.com/watch?v=by2UjVPxOSY

С ТОВА ПАРЧЕ ВИ ЖЕЛАЯ ЛЕКА НОЩ!

СЛАДКИ СЪНИЩА .....................................

# 731
Рекси, много благодаря за уточнението! newsm51
Има още един любопитен момент от срещата между Еда и Харун в нейния офис. Стори ми се че тя му предложи начин как да се вижда с Ямур. Спомена нещо за учителка. Можеш ли да погледнеш на 11:29 ето тук
http://www.youtube.com/watch?v=n1MHWurDJHo
Точно за това става въпрос-Еда просто иска да вижда Ямур,а Харун-в качеството си на каква го иска (т.е какво ще обяснят  на детето)  ? Еда каза че ще говори с педагог за това и като мине време и се опознаят,когато дойде подходящият момент ще и кажат истината че и е майка ,но Харун пак се дърпа и не иска  #Crazy #Crazy
Рексиии, златна си!!! Благодаря!   love001 newsm51
 Е, ще омекне Харун няма къде да ходи. А и Ямурчето ще даде тласък като му каже " баба лютфееен" Heart Eyes

# 732

Мелда привидно прие  поканата да участва с Бурак  но той я изигра като внесе парите на нейно име и това тя го обясни на Харун след опита за самоубийство.Харун и повярва и след това отиде да  изгони Бурак във фирмата.

Да, но ако е знаела за нередностите, защо си е мълчала. Феяз толкова я подкрепяше през цялото време, та на всяка цена я искаше за снаха, по този начин ли трябваше да му отвърне. По погледите, които хвърла, когато Арас изиска документите за последните 4 години се разбира, че тя е наясно с далаверите и пак си трая, е те това не го разбирам. Лоялност ли е? И към кого?  newsm78

# 733
Здравейте, мили момичета! Знаех си аз, че ще ми отворите очите /за по-лесното влизане в темата/
Благодаря Ви пак  love001
После ще пробвам различните варианти, за да си избера един
 bouquet  bouquet  bouquet
А, сега пък баба да Ви почерпи, с това, което тя си може. Да Ви е сладко:
http://www.snimki.receptite.com/index.php?rec=5692&st=rec&photo=11868[/img]

# 734
най-лоялен се оказа тарък

Общи условия

Активация на акаунт