Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Дами, духом съм Вас, но нещо е зор към мен!
Само Ви поздравявам с едно любимо пар4е на горан Брегович! Да се счита и за специален жест към Уинона!
http://www.youtube.com/watch?v=KtX-V4OE50Y

# 377
Момичета, една мисъл ме гложди непрекъснато докато вършех обичайните битовизми... Снощи стана дума за развода на Серхан  и обстоятелствата около него, та си мислех дали Серхан е влюбен в героинята Еда, защото тя олицетворява идеалът му за жена, имайки предвид разочарованието от първия му брак. А ние си мислим, че е влюбен в Йозлем, която пък е много различна като характер от него и може би не се припокрива с предпочитанията му за жена. Мисля, че това е някакво обяснение за великолепната му игра в сериала. Не знам, може би звучи смешно, не ми се смейте.

# 378
Някой би ли ми помогнал  Praynig
Как беше сайта на АТV,  в който гласувахме предната седмица?

# 379
Някой би ли ми помогнал  Praynig
Как беше сайта на АТV,  в който гласувахме предната седмица?

http://www.atvdiziler.com/anketler/

# 380
Момичета, една мисъл ме гложди непрекъснато докато вършех обичайните битовизми... Снощи стана дума за развода на Серхан  и обстоятелствата около него, та си мислех дали Серхан е влюбен в героинята Еда, защото тя олицетворява идеалът му за жена, имайки предвид разочарованието от първия му брак. А ние си мислим, че е влюбен в Йозлем, която пък е много различна като характер от него и може би не се припокрива с предпочитанията му за жена. Мисля, че това е някакво обяснение за великолепната му игра в сериала. Не знам, може би звучи смешно, не ми се смейте.

Защо, кометка ? Звучи напълно логично.  PeaceВлюбен в героинята, а не в самата актриса като човек.
Важното да е влюбен.  Hug Наистина изглеждат доста различни с Йозлем, така че, колкото и да ми се иска, май няма да се съберат.

# 381
# 382
Добър ден компания Незабравима!

Опитах се да наваксам пропуснатото, признавам си доста трудно ми беше.Големи спринтьорки сте...
Започвам с поздравите, Дани, Тарабас, Боб 99 поклон пред таланта ви, момичета!

Рекси, много вълнуваща поезия ни поднасяш-благодаря ти за което! За вас момичета:

# 383

Защо, кометка ? Звучи напълно логично.  PeaceВлюбен в героинята, а не в самата актриса като човек.
Важното да е влюбен.  Hug Наистина изглеждат доста различни с Йозлем, така че, колкото и да ми се иска, май няма да се съберат.
  В едно интурвю четох,че си пада по мургавелки,по жени с екзотична красота. newsm78 newsm78

# 384
   ПЪТ

Защо ли…всеки с вик се е родил   
Болезнено ли е най-първото дихание   
А уж е….само глъдка въздух   
Начало…..с болка и страдание   
Какъв е нашия….живот   
Представям си го …като низ   
Безкрайно дълъг и красив   
Невероятен низ….от тютюневи листа   
Грижовно кой е подредил
Ефирните….листа
И зорко кой ги пази
От мокротата на дъжда
Орисниците …туй е тяхна работа
Били са там …с онази първа глъдка
На всеки път са…….начертали
Помагат ни …по него да вървим
Изправени, красиви, горделиви
Безстрашни майки и …жени
Аз искрено желая…този път
Красив да е за всички,всички
Осеян... само с любов
Загърбила …ненужното страдание
Боб, прекрасно както винаги!

# 385
  • София
Кометке,какво имаш в предвид влюбен в героинята Еда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Това ,че Йозлем е малко щура в живота,не значи че не може да бъде добра майка или да се влюби до безпаметност в мъж,който ще я заслужава  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 386
Наде, благодаря ти   bouquet
И на мен ми е странна липсата на каквато и да информация за и около него, затова когато Пипилота намекна за обратната му ориентация си помислих, че това ревностно пазене на личния живот може да му изиграе лоша шега.

# 387
  В едно интервю четох, че си пада по мургавелки, по жени с екзотична красота. newsm78 newsm78
Алисас, Доритал, благодаря и на двете за разбирането.  newsm51

# 388
Много е хубаво, че е влюбен в героинята Еда.
Затова играе така перфектно, не съм гледала на екрана толкова влюбен мъж,
да ми изглежда така естествено влюбен.
Харесвам много Ричард Гиър, в "Есен в Ню Йорк" и той играе ролята на влюбен до полуда мъж, развълнува ме, но това, което постига Серхан е нещо повече...
И то защото е с Еда.
Ами след този филм какво ли ще стане с него ?
Дано не остане лебедовата му песен, а да му дадат шанс да се развива като актьор.
Във всеки случай форумът ни няма да отмре след филма, ще продължим да следим съдбите на нашите любимци. Поне аз смятам.  Praynig

# 389
Добър ден на всички и от мен!Като гледах пак серията 58 за н-ти път,все повече си мисля че ако Харун е извикал Мелда ,и то сигурно е така, най-вероятно е да я кани на работа при него  - не случайно го даваха, че наема офис - а Мелда въпреки всичко е добър професионалист и най-вече човек на когото има доверие...почти съм ако не на 100%,то на 99.9% че срещата им е именно с такава цел, а не нещо лично да не говорим свързано с Еда - Харун не го интересува Еда в този момент или поне няма да го покаже още повече пък пред Мелда... И още нещо аз все още мисля, че Мелда се е променила и ще помогне за тяхното събиране...

Общи условия

Активация на акаунт