Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Аз няма да се поддам на провокациите-свиркам си, такатакам си и си чакам новия фрагмент newsm18 newsm18 newsm18

Поздравявам Дани за стиховете!!!!

# 571
За всички вас - чудесни и незабравими момичета , един поздрав с една прекрасна песен....
И харун си задава този въпрос сега - What Can I Do  Hug

http://vbox7.com/play:5de108d5

# 572
Оххххх! Стига паника! Радостното е, 4е Серхан и Йозлем са запрашили в неизвестна посока и с луксозна лимузина!
  newsm17 newsm17 newsm44 newsm44

# 573
Не ме карайте пак да Ви успокоявам като втори Кашпировски! Имаше реклами на Коч холдинг! Това е много обнадеждващо! Писах го ве4е, ама не ми 4етете постовете!

# 574
Отпуснете се и се  насладете на тази магия...

# 575
Аз няма да се поддам на провокациите-свиркам си, такатакам си и си чакам новия фрагмент newsm18 newsm18 newsm18

Поздравявам Дани за стиховете!!!!

Нали трябва да се поддържа интереса към филма! По4ти 2 седмици ваканция!

# 576
Добър вечер момичета!
Не се поддавайте на първосигналните си емоции, защото може да се окаже някоя безвкусна измислица на жълтата турска преса, а защо не и антифен...

Имаш пълно право, moxi! Всички да запазят хладнокръвие и самообладание! Съвсем скоро всичко ще излезне наяве! Хайде, започва офанзива! 1 полк да пази във форума на официалният сайт, други ще чакалят в любителския форум на съседите, който зне турски - да остави едно съобщение на стената във Facebook! Така, смятам, че длъжностите са разпределени! Сега да започне разузнаването!

# 577
  • Русе
Дани, за "Целувка" по "Спиди"-приемай пратка! Изключителна целувка! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 578
  • Русе
Не ме карайте пак да Ви успокоявам като втори Кашпировски! Имаше реклами на Коч холдинг! Това е много обнадеждващо! Писах го ве4е, ама не ми 4етете постовете!
Kak да не те четем ,бе Каламици?! Ама това е от днешна преса?!

# 579
http://www.youtube.com/watch?v=R7GvmNXM-gE&playnext=1&li … 2A07&index=28 Дани специален поздрав за " Целувка".

# 580

По повод на тази снимка се сетих ,че това е една от тези ситуации ,в коята Харунчо "налетя" на Едичка , но тя последния момент измисли някаква причина /мисля ,че да приготви салатата/ и се отдръпна.
Подобно на отговор 4. от анкетата ,само че в обратен вариант!!

# 581
Оххххх! Стига паника! Радостното е, 4е Серхан и Йозлем са запрашили в неизвестна посока и с луксозна лимузина!
   newsm17 newsm17 newsm44 newsm44
В интервюто, което им беше взела Зейнеб от "На кафе", те казваха, че не им остава абсолютно никакво свободно време; че се прибират за по едва няколко часа на денонощие (не цитирам, защото не гарантирам за точност, но беше изказване на Йозлем), тааааа, мисълта ми беше - кога са намерили време чак да се показват пред обществото и да се возят в лимузина, което от своя страна предполага, че са били на някакво фамозно събитие! Някак си въобще не ми звучи убедително!

# 582
Kak да не те четем ,бе Каламици?! Ама това е от днешна преса?!
Вени , това ,че е постнато днес ,не означава ,че е от днешна преса.Или поне това никъде не е казано!!!
Споко!!!
Ще има още десетина сериики!!! Naughty Naughty Naughty

# 583
Дани, прекрасна е твоята "Целувка"!

Ади, съкровище избрах си напитка от твоите и с нея ви казвам наздраве!

# 584
  • Варна
А аз продължавам със стиховете- все едно, че нищо не се е случило- само красивата любовна история, дето ни владее вече повече от година! Peace

Всеки път

Всеки път, като те срещна-
душата ми смутена се сепва,
сърцето ми влюбено трепва...

Всеки път, като те гледам-
погледа си не отделям...
Не мога да ти се нагледам...

Когато за теб мечтая-
потъвам в любовна омая...
Загубвам се в безкрая...

Всеки път,когато те целуна-
сърцето в гърдите лудува...