Професионални серии за коса - 14

• 40 914
  • 721
  •   1
Отговори
# 645

Моля те, Praynig
когато ги изпробаш да споделиш !

В един салон видях и ампули и се колебая да направя едно измиване с шампоан и ампулите  newsm78Ето тази от ляво:
http://media.onsugar.com/files/2010/01/03/1/292/2926226/3c5fa119 … milylr.xlarge.jpg

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 11:02 от Miia

# 646
  • София
Има ли някоя от вас,която е ползвала серията за руса коса на Лакме (шампоан и маска) да сподели резултати:)!

# 647
  • Плевен
На път съм да си поръчам този шампоан http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-bathe-sham … hinning-hair.html
и този спрей http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase_texturise/ … -spray-125ml.html
Имам нужда от Вашата помощ, каква маска да си взема. Косата ми е тънка, ежемесечно се боядисвам, но иначе не цъфти и не е много изтощена, иглежда жива и на пипане е мека. Благодаря Ви предварително.

# 648
  • в 1001-та нощ
ако се ориентираш към керастаз - това е вариант  Peace  http://www.kerastase-usa.com/_en/_us/resistance-masque_age_recharge.htm
предполагам ще получиш и други предложения и ще ги обмислиш, за да вземеш решение  Peace

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 16:29 от a.l.e.n.a

# 649
  • София
Не мога да се въздържа да не задам един чисто реторичен въпрос : наистина ли можете да си позволите да дадете за маска 70 -80 лева ?!  #Crazy  Аз не мога и едва ли ще мога да изкарвам толкова пари, но си мисля, че и да имам неограничени възможности, пак щях да се замисля доста   newsm78  Peace

# 650
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 една поддръжка на маникюра е 40 лв ...и трае 2-3 седмици;

една такава маска е за косата и се ползва повече .....

едно ходене на СПА е 40 лв, един масаж е 40 лв ... и също "повтаряш" след 2-3 седмици  newsm78 просто сме свикнали в супармаркетите да има по-евтини неща и изглежда необичайно

едно излизане вечер - на човек - обикновено е повече от 40 лв .... изобщо "цифроманията" е  ooooh!

# 651
Не мога да се въздържа да не задам един чисто реторичен въпрос : наистина ли можете да си позволите да дадете за маска 70 -80 лева ?!  #Crazy  Аз не мога и едва ли ще мога да изкарвам толкова пари, но си мисля, че и да имам неограничени възможности, пак щях да се замисля доста   newsm78  Peace
70-80 лв. не давам  Grinning
Обаче ти гарантирам ,че ако има възможност се увличаш започваш с малко по-скъпо ,после малко по-скъпо и от него и т.н.
a.l.e.n.a в Русе слава-богу е по-евтинко  Grinning

# 652
  • в 1001-та нощ
сигурна съм ....имаше няколко години, в които много пътувах - служебно и съм се фрапирала от разликите в цените в различните градове; да не говорим, че в София - от квартал - до квартал има разлика  Hug

иначе - относно коментара на Илианчето - наистина е увличащо .....беше ми трудно да си сложа спирачка, но успях.....а сега ако се и пострижа  Joy с някои продукти ще трябва да се разделя Wink)))) защото няма да са ми нужни

# 653
Miia, аз всъщност съм ги ползвала миналата година  по това време точно - маската и шампоана, ампулките не съм. Доста добре уплътняват косата, но не я правят суха или хвърчаща. Сега си поръчах травъл сайз, защото ще ходя на ски и искам по-компактен козметичен багаж.

The Barones, аз не съм с неограничени финансови възможности, но за козметика давам наистина много, но това ми е слабост.

# 654
Да кажа за шампоана Force vector и маската Intense repair Simple Smile
Много ми харесват Simple Smile
Шампоана първоначално мислех, че е за по-суха коса и няма да ми хареса, защото е по-мазен някак си. Но всъщност е много хубав, измива добре без да пресушава или омазнява косата.
Маската е чудесна! Отначало не бях много впечатлена, но това е защото слагах по-малко и косата ми изглеждаше по-суха. Вчера като я ползвах вече сложих доста повече и направих затоплянето със сешоар. Косата ми стана много  мека /но не бебешки мека както не обичам/, гладка, блестяща и жива.
Общо взето не съм сигурна на кое от двете точно се дължи ефекта, дали на шампоана или по-скоро на маската или пък на това, че ползвах точно тях двете заедно, но резултата много ми харесва.

Искам да питам като ползвам сешоар задължително ли е да ползвам непременно термозащитен продукт?
Нямам предвид да се изправям или да си правя прическа със сешоара, а просто за издухване /изсушаване/ на косата след къпане. Мисля си, че не е нужно, защото все пак се суша по-отдалече и на по-ниска температура, а и не изпичам косата, оставям я леко влажна, но все пак.

# 655

Искам да питам като ползвам сешоар задължително ли е да ползвам непременно термозащитен продукт?
Нямам предвид да се изправям или да си правя прическа със сешоара, а просто за издухване /изсушаване/ на косата след къпане. Мисля си, че не е нужно, защото все пак се суша по-отдалече и на по-ниска температура, а и не изпичам косата, оставям я леко влажна, но все пак.

Същото нещо ме интересува и мен и ако е желателно ползването, насока за продукт без или със слаба фиксация.

# 656
  • в 1001-та нощ
при ползване на термопротектора на CHI не усещам фиксация или е толкова слаба, че не я усещам; под формата на спрей е; не утежнява; след него косата е свободна и летлива

http://www.chiretail.com/thermalstyling/44ironguard.html

# 657

Същото нещо ме интересува и мен и ако е желателно ползването, насока за продукт без или със слаба фиксация.
Термичния цимент също е без фиксация.

# 658
Люляковa явно съм пропуснала предишното ти обяснение. но сърдечно благодаря ,че отново ми обясни ! Flowers Rose

Аз винаги ползвам термозащитен продукт дори и да ползувам само сешоар на по-нормална температура.Разсъждавам си ,че все пак е някаква топлина и е добре да запечатя и предпазя косъма.

# 659
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet , понеже наближава края на темата и обикновено идва неусетно, моля   bouquet , ако някой има желание да пусне новата тема    Hug да го напише, за да не правим няколко човека едно и също.

Ако може да ми прати и ЛС, да не пропусна поста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт