Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на стоматолозите

 • 440 092
 • 835
 •   1
Отговори
# 825
 • Мнения: 1 816
Здравейте, някой с отзиви от стоматолозите в Медстом и д-р Миланова конкретно?

# 826
 • Мнения: 2
За Варна
Псевдо Доцент и абсолютно недоразумение е т.нар. Доц. Стоян Кацаров. Некадърник от световен мащаб.
Бягайте от клиничната практика в Денталния Факултет.
Цените са много високи,  а нямат добри специалисти.
Въпреки, че плащаш високи цени да те лекуват уж най- големите светила, те пробутват на доктори стажанти и на нас накрая ни натресоха въпросният некадърник Доц. Стоян Кацаров.
Абсолютен кошмар. Добре, че се преместихме на време.

Подкрепям написаното! И ние се разминахме от този, за щастие!

# 827
 • Мнения: 47
Арт Дент. Осакатиха братовчедка ми. При лечение на зъб е засегната синусната мембрана. Отива уж на прелечение, извадили са само пълнежа на каналите на зъба и са ѝ сложили временната коронка отгоре. Зъбоелкаря ѝ казва “Вече няма да имаш проблеми”. Силни болки в синус, подуване на очна ябълка, зъбите отива в Пълмед на УНГ. Питат я дали зъба е излекуван - казва Да, защото зъболекаря така ѝ е казал. Да, ама не. Започва лечение на синус, не се влияе, болките стават нетърпими, връща се пак на зъба, отива при друг зъболекар и след снимки пък се разбира, че каналите на зъба са празни. Лекува зъба и сега пак лекува синуса и е на антибиотик. Хайвана още не се е оправила. А, и 2 скенера на главата… Тия са Изруди

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 19:35 от NoNick

# 828
 • Мнения: 8
Здравейте,

не ходете при зъболекаря Атанас Киров от Кировдент, София ул. Георги Минчев 30-32. Регистратирах се във форума, за да напиша възмущението ми.

Доктор Атанас Киров ми постави неумело 2 корони преди 1 година. Получих грануломи от неговите грешки и на двата зъба. Прилагам снимка.

Консултирах се със специалисти. Установи се, че имам: 2 гранулома, защото короните не са поставени правилно, счупен инструмент на 7-ми зъб, кариес на 6-ти под поставена от него корона. Отделно ми умъртви 7-ми зъб. Сега се налага релечение за моя сметка. Той като всички сгафили зъболекари бяга от отговорност и не желае да плаща изцепките си. Но няма да оставя случая и ще го направя публично достояние.

Внимавайте и не ходете при зъболекаря Атанас Киров - Кировдент!Много се чудех дали да бия тъпана за този стоматолог, защото си мислех "айде случва се", но попадайки на този пост, разбирам, че явно е хронично и не трябва да си мълча.
Идентичен случай със сина ми - тогава още на 12г. (април 2018г) Др. Киров  още работеше в Дентален център "Артес" в Дружба 2. Умъртви му горен 6-ти, уж всичко наред и вярно, че нямаше оплаквания 3 години. Когато през април 2021г  ми казва, че има странен вкус и нещо му  е подут венеца - зад 7-ми чак накрая като грахово зърно оток, от който се стича гной. Отиваме в кабинета, не знам защо е бил там, след като явно вече е имал собствен, не ме интересува... Снима го, вижда се огромна киста над 6-ти обхваща и съседните 5-ти и 7-ми. Праща снимката при друг специалист, който ни праща на скенер, където разчита киста с диаметър 30/40мм, обхващаща и синусната кухина. Оттам на свой ред ни праща при Др. Кафелов - ендодонт. Явно сме  вървяли по стъпките на автора на цитирания пост. Ние обаче платихме въпросните 950лв при Кафелов, който разглеждайки 3D скенера, каза, че  единия канал изобщо не е запълнен и сякаш има счупен инструмент вътре. Обеща, че след кореновото лечение кистата ще изчезне. Паралелно се бях консултирала с лицевочелюстен хирург във ВМА, който предложи операция, но каза да  пробваме ако искаме с ендодонтското лечение. Понеже лечението покрива 3 процедури, които Кафелов ни ги разсрочи някъде веднъж месечно, а напредък нямаше, той продължи да ни вика при него още няколко месеца и след като се видя, че нищо не се получава, ни прати пак на скенер,  от него се видя, че е още по-зле и каза да си ходим да си правим операцията във ВМА. Дотук бяхме вече 1000лв назад и една година загубена в глупости. Защо глупости ли? Защото след като му се обадих да го уведомя, че насрочваме операция за след 2 седмици (март 2022) във ВМА, понеже той поиска да го държим в течение, той ми отвърна нещо, което ме остави  без думи, а именно цитирам "Аз си знаех, че няма да се размине без операция, ама трябваше да опитам." Малко тъпо ми стана, защото това си беше чисто признание, че всичко е било да ми вземе парите, с ясното съзнание, че успеваемост няма да има, но това не е целта на настоящата тема... В крайна сметка безкрайно благодарна съм на Др. Чешмеджиева във ВМА, която под  пълна упойка 2 часа чисти поразиите, гной, инфекции, цитирам "неща, които изобщо не трябва да са там", които са се образували в синусната кухина. Резултатът е, че детето на 15г. изгуби постоянен зъб, съседните не особено витални, разпад на костта на челюстта, единият синус е дисфункционален, не може да се гмурка, не може да плува... трябва да се пази от настинки, а след известно време и да се подлага на операция за разширяване на синусния отвор и доживотен  риск  от синузити, инфекции и не знам си още какво... списъкът забрани и предупреждения като ни изписваха беше безкраен... Просто Др. Киров ми осакати детето, без да преувеличавам ни най-малко, мълчах си, защото мислех, че е някакво злощастно стечение на обстоятелствата, но виждам, че не сме само ние и за мен този човек е не просто некомпетентен, но и опасен.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 22:42 от ?um? Chr????i? 668011

# 829
 • Мнения: 4 033
За съжаление и аз минах през това с една неспециалистка в Слатина, съчувства ви

# 830
 • Мнения: X
Здравейте,  искам да изкажа мнение за дентална клиника Златеви в град Варна,които се слават с добро име..
Преди може би година проведох лечение  при др Златева, понеже бях чувала добри думи за нея, а и зъба ми беше проблемен.
Та преди няколко дни на същия зъб ми се отчупи част,  отидох придруг зъболекар,който ме прие същия ден и направшхме снимка
Зъба беше с гранулом,корените ,,запълнени " без да са разширявани, под ,,пломбата" имате голяма кориозна маса, която др Златева не е махнала , а пломбирала!!!! Отделно това пломбата изобщо не е била поставена правилно,нищо чудно че ми падна... изключително съм възмотена от тази зъболекарка, при цените които взема и името които имат е срам да си върши така работата!

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:46 от Анонимен

# 831
 • Мнения: 725
Здравейте,  искам да изкажа мнение за дентална клиника Златеви в град Варна,които се слават с добро име..
Преди може би година проведох лечение  при др Златева, понеже бях чувала добри думи за нея, а и зъба ми беше проблемен.
Та преди няколко дни на същия зъб ми се отчупи част,при което отидох по спешност при друг зъболекар,който ме прие същия ден и като видя снимката на зъба се хвана за главата и не можа да повярва, че е ,,лекуван" при Златеви...
Зъба беше с гранулом, корените ,,запълнени " без да са разширявани, под ,,пломбата" имате голяма кориозна маса, която др Златева не е махнала , а пломбирала!!!! Отделно това пломбата изобщо не е била поставена правилно,нищо чудно че ми падна... изключително съм възмотена от тази зъболекарка, при цените които взема и името които имат е срам да си върши така работата!
А защо сляпо вярвате на втория зъболекар?
Нормално е да се счупи стена от мъртъв зъб, пломбите обикновено са огромни и зъбните стени са като люспи. Предполагам, че първия зъболекар ви е предупредил ,че трябва да се направи коронка. Седящия гранулом може да си го е имало преди първото лечение, на него му трябват поне година две да изчезне при правилно лечение. Съвременните течения са каналите да се разширяват минимално за да се запази колкото се може от зъба, важното е да са запълнени и херметизирани добре. Не познавам Златева, но това е често срещано да се плюят един на друг хора от еднакви професии и да изтъкват кой колко е велик.
За мен най-нормалното нещо е да бяхте отишли при зъболекаря , лекувал  зъба, да видите той какво ще ви каже и тогава да търсите второ мнение. И какво означава спешност - умирате от болка или нещо ви дразни на езика, всеки може да си дефинира спешност от неговата камбанария, да не дава Господ да усетите какво е спешно състояние.

# 832
 • Мнения: 26
Здравейте някой дали има мнение за дентална клиника Аполония град Русе ? Става въпрос как се отнасят към деца?

# 833
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 678
За съжаление и аз минах през това с една неспециалистка в Слатина, съчувства ви
Няма ли да цитирате коя е ,че съм в Слатина и ще ходя на зъболекар, да не я уцеля!

# 834
 • Мнения: 5
Д-р  Даниела Данева от дентална клиника  Алтея, гр.Варна! Съсипала е зъб на една приятелка, при проведено кореново лечение!

# 835
 • Мнения: 2
Добавям в черния списък на стоматолозите и д-р Ивелина Иванова-Койчева. Тя работи като ортодонт. www.ismile.bg  Има кабинет в Лозенец, ул. Бунтовник 3 Изключително некомпетентна, ще ви съсипе зъбите. Ако искате да имате здрави и красиви зъби, доверете се на стоматолози с повече опит.

Общи условия

Активация на акаунт