Черен списък на стоматолозите

• 553 620
  • 940
  •   1
Отговори
# 885
В периода около 2000-та година, т.н. “д-р” Ирен Галчина, когато разбра, че работя в чужбина, започна да усърдно да ми прави ненужни пломби- 100 лв./бр.
Това продължи около 10 години!
Всяка година изкарвах половината си отпуска на зъболекарският ѝ стол и тя напълни устата ми с метало-керамика.
 Когато веднъж по спешност отидох при друг (истински) зъболекар, той беше шокиран ЗАЩО при такива здрави зъби имам толкова много пломби!
Тогава най-накрая проумях, че “доктор” Галчина ме е “назначила” за… “касичка”!
Случайно от мой колега (също работещ в чужбина) разбрах, че и той е КЛИЕНТ на въпросната “доктор” Галчина.
Подобно на мен и той се беше сдобил както с огромно количество пломби, така и с два моста!
Аналогичен бе и случаят със съпругата ми!
При нея “невероятният професионалист и човек” Ирен Галчина освен пломбите, настървено оправяше “шиечни кариеси”!
Има ли в България Комисия по Етиката?
С удоволствие бих им разказал пълният вариант на “докторският рекет” на който ме подложи “бизнес-доктор” Галчина!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 02:18 от Пкбойнов

# 886
  • град Варна
Здравейте на всички, аз съм от град Варна. Личните си лекари не съм сменяла, но стоматолозите съм ги сменяла почти всяка година, така и не попаднах на качествен стоматолог.
Истината е една, от всички най-много бях потърпевша от д-р Саид Алзахер, неговата практика беше на Баба Тонка, той има и още една в комбинация с още един стоматолог в близост до Общината. Този мъж ми направи устата на нищо. Той ми обработи четири зъба и ги е пломбирал с кариеси. На мен ми ставаше зле, виеше ми се свят, а то какво било от станали пулпити. Аз дори не знаех, че така и постъпва, ако трябва да съм честна, на въпроса как разбрах, един ден, докато си ядях ми се отчупи половин зъб, отидох на друг зъболекар по спешност там при д-р Николова, там ми направиха  цялостна снимка на устаната кухина и като ми видяха книжката, това бяха всички зъби обработени от него, когато попитах зъболекарката, тя ми каза че явно са били пулмбирани с кариологична маса. Наложи се да ми умъртвят 4 зъба заради този идиот, дадох по 500 лв на зъб, не съм го съдила понеже щеше да ми струва  толкова колкото поправката им. Абсолютен мръсник. Разбрах от други хора по форуми, че това е честа негова практика и имало момиче на 18 години което вече е с два изкуствени зъба. Много хора се оплакват от него и го напускат, та той е мошеник. На мен започна да ми се вие свят,  да получавам голям косопад, дори не съм подозирала, че нещо става с организма ми.
Следващата, от която не съм доволна това е д-рИрен Паланска, тя работеше в бившия Дом Младост, той вече не функционира, а на негово място има жилищна кооперация, та както и да е тя ми умъртви един зъб и на половина е изкарала нервите му. Разбрах го отново от спешен кабинет чрез снимка на устаната ми кухина. Оправданието беше, че нямала техника, която да прави снимки, че да знае до къде е изчистила канала. Смених я.
Смених и д-р Недева  понеже работеше без ръкавици и не дезинфекцираше своите инструменти, тя нямаше дори машина за снимки, но това е друг въпрос. Опасявах се да не хвана Хепатит или друго заболяване, нямаше да ми е приятно.
От всички тези съжалявам най-много че срещнах д-р Саид Алзахер (сириеца), най- потърпевша бях от него. Заради него имам умъртвени 4 зъба.
Всяка година ходя и ходих редовно на зъболекар и си ползвам 3-те пъти по каса, плюс профилактичния преглед, но това  зъбите ми да са в лошо състояние го дължа на мошенници, като д-р Саид Алзахер.Нещо повече  този човек и неговите фирми нямат регистрация по ДДС, той укрива и данъци.https://finansi.bg/ambulatoria-za-individualna-praktika-za-parvi … -d-r-said-alzaher
Не си е подавал финсновите отчети от 2023година до насам.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:13 от Pepi578

# 887
  • гр.Пловдив
[quote тя ми каза че явно са били пулмбирани с кариологична маса.][/quote]

Какво за Бога означава това?
Как така са пломбирани с кариеси?
Направо е потресаващо,подсъдно и ....откачено

# 888
  • Пловдив
Pepi578 , съжалявам за проблемите ви, но в поста ви има доста неточна информация, та дори и некоректна.
Понятие машина за снимки няма. Това е рентгенов апарат. Никой зъболекар не е длъжен да го има по закон. А поставянето му е тежка процедура, по закон от 1976 година, морално остарял и несъвместим с новите апарати. Твърдя го отговорно, тъй като имам легален такъв.
Медицинските услуги са освободени от ДДС. Ние нямаме регистрация по ДДС. Единствено ако има естетични процедури те подлежат на ДДС, ако е надмината сумата по закон. Но те са пренебрежима част в практиките.
Разбирам, че сте ядосана, но е добре да се пишат неща които са абсолютно точни и коректни.

# 889
Ирен Влахова - така ми се и**ра (съжалявам, но тук най-подходящ е термин, свързан с човешката физиология) в устата, че след 3 месеца с вкус на лекарство и болка, и след нова снимка, на преглед с камера видях какво е творила. Сега всичко се налага да бъде преправяно...

Така, днес единият, направен от нея зъб преди няма и четири месеца, се разпадна в устата ми и за съжаление едната му страна се клати...

# 890
Не знам и аз защо ми излиза тази тема, в която съм писала преди вероятно 17 години. Но попаднах на отзиви за д-р Евгений Алексиев. Преди поне беше в София на Георги Бенковски не помня номера и в лицево-челюстна хирургия в някоя от големите болници. Този човек си е влошил работата или е станал наистина прекалено самонадеян. И хитър бих добавила.

# 891
Здравейте на всички. Бих искала да добавя към черния списък на зъболекарите в София и името на Д-р Ирина Чанина, както и на Д-р Даяна Илиева, работеща в същата практика. След грешки при лечение на пулпит, наново отваряне на зъба и повторно запълване на каналите, над 850лв.+ книжка, продължавам да изпитвам болка и дискомфорт. Нямам думи..

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:49 от MIIIII

# 892
  • София
За коя клиника става дума е свързана със смъртен случай на дете в Пловдив?

# 893
  • гр.Пловдив
За коя клиника става дума е свързана със смъртен случай на дете в Пловдив?

Медикус Алфа Disappointed RelievedConfoundedCold Sweat

# 894
Ужас!!!!! Какво е станало?

# 895
Д-р Петър Тараненко и баща му Руслан Тараненко, категорично не ги препоръчвам! П. Тараненко ми изгради няколко зъба, при което един от тях ми бе изваден само след няколко месеца, а месец по-късно втори изграден се счупи... Изключително лошо качество на работа, а относно цени и дума да не става.. Искаше ми 200лв само за да ми отвори зъб!

# 896
Здравейте.
Зъбите ми нямат късмет в тоя живот. Все попадам на некадърни зъболекари. Извадиха ми няколко зъба защото не успяха да хванат на време гранулом. Нямам думи. Сега съм решила да намеря някой сигурен и стабилен . Двоумя се много.
Д-р Дучев, Д-р Гайс, ЕО дент..някой има ли личен опит или и те са в черния списък, защото поне за цените зная, че са високи....

# 897
Всички некадърни стоматолози, за да се пазят хората.

Аз почвам - доктор Елена Шикова от клиниката на Мария Джорова на бул. Джеймс Баучър, София в Лозенец. Не давайте тази жена да ви пипа устата. Направи ми една пломба и една коронка - пломбата ми падна, коронката ми се счупи само месец след като ги сложи - по некадърно чудовище от тази няма.
Няколко пъти и казах, че нещо не ми е точно - а тя ми изпили други зъби вместо тези дето трябват.

Да я съдя ли, да я бия ли - какво?

За съжаление и аз пострадах от д-р Марулев. Насини ми бузата и брадата, но така и не ми изчистил добре зъба. Пломбирал е цялата мизерия. Зъбът почерня и ходих чри д-р Симеонов да ми го отваря и чисти.
Още на прегледа казах на Мрулев, че ме боли, той се ядоса и уж го оправил, не искаше пари, но аз ми ги оставих! Два пъти му платих за един и същи зъб, защото не съм такъв човек, но той явно е! Направил ми е голяма мизерия. Всички кариеси са ми  оставени с нова пломба отгоре! Сега ме боли и обмислям да го съдя!

# 898
Аз пострадах от една в Слатина то, унищожи ми зъб, счупиха и се короните след 1 година,но не знам дали въобще някой е осъдил.

# 899
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пострадах от една в Слатина то, унищожи ми зъб, счупиха и се короните след 1 година,но не знам дали въобще някой е осъдил.
Коя е тази?

Общи условия

Активация на акаунт