Черен списък на стоматолозите

• 560 665
  • 945
  •   3
Отговори
# 135
Да предупредя за поредната некадърност в "бяло облекло", която се опита да си прави експерименти със зъбите на дъщеря ми. Пазете се от д-р Донка Динева, с кабинет в стоматологията на ул. Иван Вазов 5. Дъщеря ми е в 7 клас и сега, "благодарение" на положените "грижи" на въпросната докторка, на дъщеря ми ще й вадят нерви на тази възраст. Пазете децата си!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 19:42 от mila_dara

# 136
Не ходете в Люлин Мед а още по-малко при хирурга д-р Наско Бъчваров!!!!!!!!!!!!!!!! По корумпиран човек не бях виждала, не вижда пациент в "частна клиника"а банкомат във вас. Освен разкъртената ми челюст изтръпналия език заради засегнат нерв, през цялото време ще слушате колко евро е една марля, колко струва труда му на запад, как там плащали повече за това от колкото за раждане и т.н. и накрая всичко е за да ви каже повече пари от колкото сте се разбрали, за да ви вика за промивка с физ.разтвор срещу 20 лв. и вадене на конци - естествено 20 лв. Имам чувството че тоя човек прави така че да ви боли повече за да иска повече пари. То не случайно са казали вълкът козината си мени ама нрава не-2008 е изгонен от ВМА заради подкуп!

# 137
Ново по попълнение към черния списък на зъболекарите/стоматолози в град София. Млад, ниско квалифициран, неговото име е Кирил Андонов!!! Пазете се от него, при всеки друг отидете, но  не и при него! Заради този човек ходя 2 год с болки в устата, не мога да ям, 6 месеца без зъб, вече имам имплант и още един, който сега ще ми вадят Sad Sad Sad защото не го е изчистил добре и го е затворил и то с корона Sad Sad Sad ооооох мъъкаааа, искам да се свършва, над 5 хиляди лева съм дала за имплант, релечения, ходене по мъките, а всичко беше просто за лекуване, но липсата на компетентност и предоверяване на неговите думи, сега доведоха до страшни болки!!! Ако можех да го осъдя щях, но както ще се досетите и той като много други не издават касови белжки и сега не мога да докажа, че е той, но съм сигурна че в тозо живот всичко се връща под една или друга форма!!!

Така че силно се надявам да сте прочели това преди още да се отишли!!!!
В днешно време стана все потрудно за здравето на хората, все повече нахакани гъзарчета, който нямат 2 грама мозък в главата взеха да ни лекуват    ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 138
Ново по попълнение към черния списък на зъболекарите/стоматолози в град София. Млад, ниско квалифициран, неговото име е Кирил Андонов!!! Пазете се от него, при всеки друг отидете, но  не и при него! Заради този човек ходя 2 год с болки в устата, не мога да ям, 6 месеца без зъб, вече имам имплант и още един, който сега ще ми вадят Sad Sad Sad защото не го е изчистил добре и го е затворил и то с корона Sad Sad Sad ооооох мъъкаааа, искам да се свършва, над 5 хиляди лева съм дала за имплант, релечения, ходене по мъките, а всичко беше просто за лекуване, но липсата на компетентност и предоверяване на неговите думи, сега доведоха до страшни болки!!! Ако можех да го осъдя щях, но както ще се досетите и той като много други не издават касови белжки и сега не мога да докажа, че е той, но съм сигурна че в тозо живот всичко се връща под една или друга форма!!!

Така че силно се надявам да сте прочели това преди още да се отишли!!!!
В днешно време стана все потрудно за здравето на хората, все повече нахакани гъзарчета, който нямат 2 грама мозък в главата взеха да ни лекуват    ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 139
За некадърни зъболекари има много писано, но когато се включат и други екстри става съвсем зле.
  newsm78
 #2gunfireСтоматоложката Вера Божкова от София с кабинет на бул. Витоша 70, освен че е некадърна има сексуални апетити към своите мъже-пациенти. Непрекъснатото звънене и фамилиарничене изкараха от равновесие моя приятелка. При проблемите, които създава на пациенти заради некадърност на тях и техните близки се стига до абсурдни моменти, в които дори  предлага да поеме разходите по лечение от нейният джоб при други нейни колеги.

# 140
За некадърни зъболекари има много писано, но когато се включат и други екстри става съвсем зле.
 newsm78
Стоматоложката Вера Божкова от София с кабинет на бул. Витоша 70 #2gunfire, освен че е некадърна има сексуални апетити към своите мъже-пациенти. Непрекъснатото звънене и фамилиарничене изкараха от равновесие моя приятелка. При проблемите, които създава на пациенти заради некадърност на тях и техните близки се стига до абсурдни моменти, в които дори  предлага да поеме разходите по лечение от нейният джоб при други нейни колеги.

# 141
Napy, би ли казала дали въпросната докторка не се на мира на ул. Кестенова гора?

Бейби,  права си, трябвада ги наказваме с отношение веднага, но понякога когато случаят е спешен, се почва едно триумене къде да отиде човк.  Tired

Не трябва да е така, не може да губим месеци и години и здраве, за да подскачаме от стоматолог на стоматолог. Не ги разбирам много от бг специалистите. Не е ли в техен личен интерес да са изрядни? И изобщо как си лягат спокойно, знаейки, че са съсипали днес примерно 4 зъба на различни пациенти? Впрочем може и  да не знаят, ще каже някой. Съмнява ме да не знаят възможностите си, но като ги раздуват до степен на специалисти ние как да разберем, че не са адекватни докато не пострадаме?

Просто трябва много силен обществен натиск в тази посока докато не се постигне затягане на правилата. Нямам нищо против, че услугите са скъпи главно заради труда, но да плащаш и да се окепазявш е недопустимо.  #Cussing out А както се вижда, хиляди хора са на това положение. В заключение, друга част от моите проблеми от локализиран пародонтит (на 2 места еднотоото които с 6 мм), са от некадърно направени пломби и коронки. Е да, ама аз това тогава е нямало как да знам. Разбирам го сега по горчивия начин, на 40 г. и със страхове ще си спася ли 2 зъба или не. Не е ли противно?  Crossing Arms

# 142
Защо да се опитват да изнудват? Подготовката на зъба е много по-лесна, отколкото за корона. В БГ цената на керамичен инлей и прескорона е еднаква, а полимерен инлей струва колкото една металокерамична корона, така, че тезата за световна конспирация и умисъл не издържа Wink.
Моля, бихте ли уточнили  съответните цени, за които споменавате? Моля, посочете цените.
Благодаря!

# 143
  • София
Не ги разбирам много от бг специалистите. Не е ли в техен личен интерес да са изрядни? И изобщо как си лягат спокойно, знаейки, че са съсипали днес примерно 4 зъба на различни пациенти? Впрочем може и  да не знаят, ще каже някой. Съмнява ме да не знаят възможностите си, но като ги раздуват до степен на специалисти ние как да разберем, че не са адекватни докато не пострадаме?

Проблема е,защото няма единен стандарт за лечение.И другия проблем е,че повечето българи искат хем много добре лечение,хем да е и много евтино,което няма как да стане.Моя съвет към хората,които искат най-доброто за здравето си е да ходят на прегледи,като имат кариес задължително да искат фотополимер и да се набутат 10-20-30 лева отгоре,защото амалгама(железната сива пломба)не може да се използва от уважаващи себе си зъболекари и да се иска от пациенти,които мислят за здравето си(добавям само,че здравината на амалгамата се компенсира от това,че тя просмуква и често стават вторични кариеси)Друг съвет е да искате да видите пломбата в огледалото.А относно короните и мостовете-никога не си слагайте бленд корона с пластмаса.Пластмасата не може да е материал,който да стои в устата дълго време.Трети съвет е,когато ви умъртвяват зъби,винаги да изисквате снимка след запълването,ако зъболекарят ви не ви предпише такава,направете я сами.

# 144
  • The QC to be!!!
….Моя съвет към хората,които искат най-доброто за здравето си е да ходят на прегледи,като имат кариес задължително да искат фотополимер и да се набутат 10-20-30 лева отгоре,защото амалгама(железната сива пломба)не може да се използва от уважаващи себе си зъболекари и да се иска от пациенти,които мислят за здравето си(добавям само,че здравината на амалгамата се компенсира от това,че тя просмуква и често стават вторични кариеси)Друг съвет е да искате да видите пломбата в огледалото.А относно короните и мостовете-никога не си слагайте бленд корона с пластмаса.Пластмасата не може да е материал,който да стои в устата дълго време.Трети съвет е,когато ви умъртвяват зъби,винаги да изисквате снимка след запълването,ако зъболекарят ви не ви предпише такава,направете я сами.
Чудесни съвети!  Peace

# 145
ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА ДОБАВЯ ОЩЕ ЕДНО "СВЕТИЛО" В  ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА СТОМАТОЛОЗИТЕ - Д-Р ЛЬОНДЕВА. НАПРАВИХ ФАТАЛНАТА ГРЕШКА ДА ПОПАДНА ПРИ НЕЯ С ЕДНИ ВАУЧЕРИ ОТ САЙТ ЗА КОЛЕКТИВНО ПАЗАРУВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБИ С УЛТРАЗВУК. С ТОВА СЕ СПРАВИ ДОБРЕ, НО СЪЖАЛИХ ГОРЧИВО, ЧЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХ ОТ НЕЙНАТА ПРОМОЦИЯ ЗА ПЛОМБА НА ЦЕНА 20 ЛВ. СЛЕД КАТО СИ "ОПРАВИХ" ЗЪБА ПРИ НЕЯ, ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО ПАК СЕ НАЛОЖИ ДА ХОДЯ ПРИ НЕЯ, ЗАЩОТО ПЛОМБАТА ПАДНА. НАПРАВИ НОВА ПЛОМБА И СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЪПРОСНИЯТ ЗЪБ ЗАПОЧНА ДА МЕ БОЛИ ОТНОВО, НЕТЪРПИМО. ПОТЪРСИХ Д-Р ЛЬОНДЕВА ОТНОВО, ПОПИТА МЕ КОЙ СЕ ОБАЖДА И КОГАТО РАЗБРА, ЗАЯВИ, ЧЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ЧАС ЕДВА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ, ТЪЙ КАТО СЕГА НЯМАЛА ВЪЗМОЖНОСТ ДА МЕ ПРИЕМЕ, ИМАЛА АБИТУРИЕНТ, СЛЕД ТОВА ДРУГИ ЧАСОВЕ И Т.Н. СМАЯХ СЕ ПРИ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ОТГОВОР ОТ НЕЙНА СТРАНА, И ЗАТВОРИХ ТЕЛЕФОНА.ОБАДИХ СЕ ПОВТОРНО, ЗА ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ, НО ВДИГНА ДРУГА ЖЕНА, КОЯТО МИ ОБЯСНИ, ЧЕ Д-Р ЛЬОНДЕВА НЕ ЖЕЛАЕ ДА МЕ ПРИЕМЕ, И ДА ПОТЪРСЯ УСЛУГИТЕ НА ДРУГ СТОМАТОЛОГ.

ТРЯБВА ЛИ ДА ТЪРПИМ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВСЯКАКВИ "ДОКТОРИ", КОИТО СЛЕД ЗЛЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДОРИ ДА СИ ОПРАВЯТ БАКИИТЕ?

ТЕЛЕФОНЪТ НА Т.НАР. Д-Р ЛЬОНДЕВА Е 0897875840, КАБИНЕТЪТ Й СЕ НАМИРА НА УЛ.ВЕЛИКО ТЪРНОВО 25  #Cussing out Naughty

# 146
The dentist,  напълно съм съгласна. И друго си е когато го каже стоматолог. Благодря.  Peace

# 147
Много съм страдала заради некадърни зъболекари!!!

Случайно попаднах на един черен списък и искам да го споделя с вас: http://lekuva.net/17907/v-doktorskiya-cheren-spisak-zabolekar.html

Бъдете здрави, момичета и много се радвам, че ви има!

# 148
  • София
Здравейте и от мен,влязох и аз да опиша неволите си от пишман зъболекар.Като гледам освен да си пишем тук , друг няма да ни помогне.Надявам се поне,че тези постове ще помогнат друг да не пострада Sad  Въпросният нарекъл себе си зъболекар е Славчо Коев,кабинета му е в Галакси център на ул,Н.Коперник.Отидох при него след счупване на зъб.Каза,че трябва да умъртвим зъба и така започна едно вадене на нерви,и пак вадене,и снимки и болки......и пак болки,докато накрая просто отказах да продължи това необяснимо ровене.
След посещение на истински зъболекар,се оказа,че зъба е с 3 корена , а не с 2 както твърдеше той,нервите не са извадени съответно и ми е причинил сериозно възпаление,което сега лекуваме Sad от възпалението,не може да ме хване упойка и докато изчистят мърльовщината,която беше оставил си беше голяма мъка Sad
Сега съм в добри ръце и се надявам всичко да е наред от тук нататък.Бъдете здрави и дано не попадате на такива ''доктори".

# 149
Минусче за д-р Евгений Алексиев, ул. "Георги Бенковски" 49. Много ми го хвалеха приятели и има много награди, обаче явно понеже е зает претупва повечето пациенти. Имам неуспешно премахване на зъбна киста при него. При операция не изписва антибиотик, което при хора, склонни към инфекции не е много хубаво. Другото е, че може да имаш записан час, но доста висиш, можеш с часове да си висиш пред кабинета и хора дошли по-късно да ги вземе преди теб.

Д-р Татяна Тасева - Мастер Дент - прекалено е скъпо, а не прави кой знае какво. Подаряват ти сребърна вода за уста и паста за зъби срещу големи суми. От магазина може да се закупят същите за много по-ниски суми. Там каквото и да ти правят, дори рутинен преглед винаги ще ти вземат минимум 100 лева. Simple Smile

Д-р Ани Христова Кръстева - доста е приятна като човек. Като зъболекар обаче е немърлива. Случва се често да не почиства машинките преди да започне работа.

Общи условия

Активация на акаунт