Черен списък на стоматолозите

• 560 497
  • 945
  •   1
Отговори
# 150
Не ходете при Светослав Гаров, клиниката му се намира зад хотел "Плиска". На вид много приветлив човек, но се оказа, че ако нещо не му изнася, започва да се кара, спори, напада. В случая при мен, прави ми пломби, едната ми беше висока, върнах се при него да я коригира и така я направи че ми размести затварянето при зъбите, тоест захапката. Казах му това и от там като започна да вика, сякащ грешката е моя... и така тръгнах си от кабинета разплакана без да е оправил причиненото ми от него..... Cry Cry Cry Незнам що за отношение е това, явно всичко се е свеждало до пари, за да не ми направи пломбата на ново,след като грешката е негова, трябваше да спори и да ме изкарва луда, как той си е свършил чудесно работата, а аз съм си измисляла,  #Cussing out...

# 151
Д-р Ани Христова Кръстева - доста е приятна като човек. Като зъболекар обаче е немърлива. Случва се често да не почиства машинките преди да започне работа.
Приятна била като човек...?! Как няма да почиства машинките??? С кеф бих й създала проблем с нарочна проверка, тя рискува здравете на пациентите си!

# 152
Изразявам огромното си възмущение от д-р Мария Милчева от Детска дентална клиника Милчева гр.Варна, тази жена мисли само за пари и непрекъснато повтаря колко е добра и как само тя разбира от детска стоматология. Попаднахме при нея след злополучен опит при д-р Пламена Иванова от МЦ Младост Варна, дъщеря ми е на 5 години и изтърпя какво ли не първо Иванова, която уж работела с деца, навреди много, стигна се до там да и цепят венеца, и  така попаднахме при Милчева. Отначало детето даваше да и прави зъбите, но когато започна да и прави зъбът от от който  и беше стреса и спря да си отваря устата е тогава Милчева стана отвратителна само я натискаше, караше ни с баща и да я държим едва ли не като в усмирителна риза и само крещеше как плачела и гонела клиентите и, а тя била толкова добра, че всички идвали при нея да оправя грешките на другите стоматолози, абе беше кошмар. Детето се стресира много, само при влизането в кабинета и започваше да плаче, а Милчева ни каза, че и губим ценно време и само и хабим калцуните и само пари, пари, пари взе ни 120 лв за пломба на млечен зъб, при нея всичко се плащало. Моя съседка изтърпя същият ужас, дори повече нейното детенце само като чуе думата зъболекар и започва да плаче и да трепери, пак след посещение при д-р Милчева

Д-р Мария Милчева е специалист, който посещавам от години. Благодарение на други, така наричащи себе си доктори, имах злополучието да съм на 15 с 8 умъртвени зъба. Тя не просто сведе щетите до минимум, и спаси 2 зъба, които друга зъболекарка искаше направо да вади, но ми и показа какво е да си специалист. Тази жена е удивителна, от Габрово съм, ходих при нея, когато имаше кабинет в Пловдив, ходя при нея и сега, когато е във Варна. Не клеветете лекар, само защото детето Ви се плаши, всички деца се плашат от зъболекар и тя като такъв естествено, че ще е малко по крайна. Тя също има дъщеря, която също има зъби за правене и също се плаши от машинката.. при всички е така. Тя държи на времето си и разбирам защо се е ядосала, когато дъщеря Ви го е пропилявала, при всички сериозни лекари е така. И да.. естествено, че парите са важни, ако бяхте проявили интерес, щяхте да разберете, че работи с най-качествените материали, достъпни в България към момента. Ако за Вас качеството няма значение, то тя държи само на това.

# 153
 Искам да изразя своето възмущение от стоматолозите.Преди 2 год.си правих зъб и въпреки "хубавата бяла пломба"тя се отчупи и падна.А и как няма да падне,то през цялото време стоматоложката си говореше с нейна близка за посещенията им в Турция.Освен това хигиената не беше на нужното ниво.За това реших сега да отида при друга д-р Елена Филева.Видя ми се по-чисто,сама работи и хайде.Трябваше да закърпи нещата,тъй като зъба бе умъртвен.Започна се едно дълго разтъкаване, абсолютно без причина.Не можеше да открие всички каналчета/те били запълнени и обработени от предишната стоматоложка/ и пак ела, и пак ела.В крайна сметка всичко бе за пари да ми вземи 40лв.Сега зъбът ми дращи и наранява езика.Хигиената бе пак привидна ,на второто посещение лично я помолих да почисти.Просто ме сложи на стола след пациента преди мен и бе готова да работи с машината.След всичко това се върнах болна с температура.Незнам  дали РЗОК Хасково правят  проверки,и дали обръщат внимание на хигиената на кабинетите.А и от никъде не става ясно за какво ти вземат пари,няма касови бележки.Пълно невидение!

# 154
За доктор Вера Божкова с кабинет на бул.Витоша 70 в София
 #Cussing outНе давайте тази жена да ви пипа устата. Направи  ми  пломба на мъдрец  и една коронка . Пломбата ми падна,  а коронката  се счупи много скоро след като я сложи - цените са според пациента.
Няколко пъти и казах, че нещо не ми е точно - а тя ми изпили други зъби вместо тези дето трябват.

# 155
Искам да изразя своето възмущение от стоматолозите.Преди 2 год.си правих зъб и въпреки "хубавата бяла пломба"тя се отчупи и падна.А и как няма да падне,то през цялото време стоматоложката си говореше с нейна близка за посещенията им в Турция.Освен това хигиената не беше на нужното ниво.За това реших сега да отида при друга д-р Елена Филева.Видя ми се по-чисто,сама работи и хайде.Трябваше да закърпи нещата,тъй като зъба бе умъртвен.Започна се едно дълго разтъкаване, абсолютно без причина.Не можеше да открие всички каналчета/те били запълнени и обработени от предишната стоматоложка/ и пак ела, и пак ела.В крайна сметка всичко бе за пари да ми вземи 40лв.Сега зъбът ми дращи и наранява езика.Хигиената бе пак привидна ,на второто посещение лично я помолих да почисти.Просто ме сложи на стола след пациента преди мен и бе готова да работи с машината.След всичко това се върнах болна с температура.Незнам  дали РЗОК Хасково правят  проверки,и дали обръщат внимание на хигиената на кабинетите.А и от никъде не става ясно за какво ти вземат пари,няма касови бележки.Пълно невидение!
Защо не подбирате стоматолозите, при които си правите зъбите? Когато виждате, че няма хигиена, че стоматологът е некадърен, защо продължавате да ходите там? В случая сама се подлагате на голям риск. Защо не сте предизвикала проверка на мърлявата зъболекарка, защо не се обърнахте към НАП за неиздаването на фискален бон за платената сума?

# 156
От мен за черния списък на стоматолозите: Анатолий Атанасов - собственик и почти единствен лекар на "клиника" "Адамант". Не разбира нищо от импланти, но се наема да ги поставя за пари. При мен имаше много самохвалство и 100% неуспеваемост. Като добавка взе да ми се кара: "Ти обвиняваш ли ме? Аз ти казах, че на това място импланти не се слагат". За връщане на пари и дума не става, не че като ги взима, дава касова бележка...
За щастие след това попаднах по препоръка на мой приятел в правилна клиника и сега си имам импланти на мястото, на което не се слагат...
Не се лъжете да ходите в тази клиника!

# 157
Благодаря на всички писали в тази тема, както и в другия списък.  Смятам, че са много полезни.   bouquet

В София има над 3 500 зъболекари, та важно е да сме информирани предварително, за да не се налага да губим излишни пари, време, нерви и зъби...  Wink

Д-р Айжан Рамадан, ул. Джеймс Баучер, Лозенец

Със сигурност за черния списък на стоматолозите.

Д-р Айжан Рамадан е мила, но небрежна и неорганизирана.  Ако и липсва/не и изнася някаква информация д-р Айжан Рамадан си я доизмисля.  Скъпа е и предлага ненужни неща.  Но пък винаги има промоции. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 17:52 от Justem

# 158
Не ходете в "България дент" в кв.Манастирски ливади и по точно при Д-р Таня Атанасова.Супер невъзпитана лекарка,хигиена нулева и се държи с децата супер арогантно все едно са и магарета на среща.А да не говорим, че слага калций направо от спринцовката в корена което е супер нехегенично.

# 159
Д-р Веселка Стоянова - Стоматология, Пазарджик

Заради неправилното й лечение на пулпит се сдобих с гранулом, като в последствие се наложи вадене на зъба  #Cussing out.
Д-ра, при който отидох за вадене, като погледна снимките - видя: 1)  счупени инструменти в каналите; 2) не всички канали са пролекувани  ooooh! ; 3)  съседният зъб е в същото положение  #2gunfire #Cussing out

# 160
  • София
Винаги правете снимки на умъртвяваните зъби,ако зъболекаря не иска,поне за себе си,Още по-добре е да си носите флашка и с дигитален рентген да ви снимат,така снимката е в доста уголемен вид и всеки може да прецени добре ли е лекувам зъба.Познанието е най-добрия начин да се предпазите:
http://www.doctorsavu.ro/blog/wp-content/IMG_1537.jpg
Ето тук, тези зъби са лекувани добре,макар и някои да имат грануломи,зъболекаря не е виновен.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/69/-30part … 30partialendo.JPG
A ето този зъб с двата корена,има бяло(пълнеж само в единия канал)Другия я напълно празен,това е лошо лечение и вината е на лекуващия

# 161
Благодаря на всички писали в тази тема, както и в другия списък.  Смятам, че са много полезни.   bouquet

В София има над 3 500 зъболекари, та важно е да сме информирани предварително, за да не се налага да губим излишни пари, време, нерви и зъби...  Wink

Д-р Айжан Рамадан, ул. Джеймс Баучер, Лозенец

Със сигурност за черния списък на стоматолозите.

Д-р Айжан Рамадан е мила, но небрежна и неорганизирана.  Ако и липсва/не и изнася някаква информация д-р Айжан Рамадан си я доизмисля.  Скъпа е и предлага ненужни неща.  Но пък винаги има промоции. Simple Smile

Здравейте,
Случайно попаднах на темата и мисля, че е много полезна. Пациентка съм на д-р Айжан Рамадан, която ми беше препоръчана от приятелка. Нямам такива негативни впечатления за услугите предлагани от нея. Казвате, че взима скъпо. Поинтересувах се за мнение от мой познат стоматолог за цените и качеството на изработеното, след като тя ми обясни обстойно какво ще правим. Мнението му е, че работата е свършена много добре и стойността е толкова колкото би взел и той.
Наистина е мила и струва ми се един от малкото доктори, които се интересуват какво се случва в устата на пациента. Според мен не заслужава да бъде в този списък.

# 162
  • The QC to be!!!
Винаги правете снимки на умъртвяваните зъби,ако зъболекаря не иска,поне за себе си,Още по-добре е да си носите флашка и с дигитален рентген да ви снимат,така снимката е в доста уголемен вид и всеки може да прецени добре ли е лекувам зъба.Познанието е най-добрия начин да се предпазите:
http://www.doctorsavu.ro/blog/wp-content/IMG_1537.jpg
Ето тук, тези зъби са лекувани добре,макар и някои да имат грануломи,зъболекаря не е виновен.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/69/-30part … 30partialendo.JPG
A ето този зъб с двата корена,има бяло(пълнеж само в единия канал)Другия я напълно празен,това е лошо лечение и вината е на лекуващия
Много полезно инфо!  Peace

# 163
за д-р ани кръстева. прав си не е от "най-мърливите"

# 164
Елица и Деница Пеневи мнение - Ако искате да се изръсите солидно (не работят със здравната каса), ако искате да преживеете болезнени нощи без сън защото детето ви вие от болка (така и не получих обяснение за лекарството което използват при така нареченото тяхно лечение), ако искате да се държат с вас като с последния боклук и да ви заплашват, ако желаете на детето ви да му се крещи и да бъде стресирано дотолкова че да не иска да стъпи в зъболекарски кабинет .... вашето място е в стоматологичния кабинет на въпросните "зъболекарки".

Общи условия

Активация на акаунт