Черен списък на стоматолозите

• 544 362
  • 923
  •   1
Отговори
# 870
Заключенията Ви ,не кореспондират особено с написаното от Вас.
Ако зъбът е бил за пломба-независимо дали е млечен или постоянен-той се пломбира. Ако е бил за кореново лечение това е съвсем друг въпрос. След "някоя друга година", когато се е счупил за първи път би трябвало новият стоматолог да е видял грешката и да е поправи. За да се стигне до положение "изравнен с венеца" означава ,че много пъти се е чупил или е падала пломбата, или Вие не сте посетили навреме стоматолога си.
Съжалявам за случилото се, но чисто професионално погледнато описанието Ви не е точно.

Здравейте! Това го разбирам, недоумявам единствено, че не различи млечен от постоянен. Имах проблем с него след години, направих снимка и се установи, че е постоянен. Възможно е тогава да не съм попаднала на стоматолог, който смята, че може да се справи. Според мен е имало начин. Лесното беше- вадене. Отчупи се от раз. Преди да отида за вадене, дръпнаха едно малко парченце, което беше останало и се клатеше. Съжалявам, че нямам снимки от тогава. Не съм търсила и обяснение, защото не виждах смисъл.

# 871
Привет! Искам да изкажа възмущението си от др. Румяна Даскалова стоматолог хирург във Варна, отношението и към пациентите е под всякаква критика, закъснява, груба и нехайна (не препоръчвам да ходите при нея). В състояние е да ви откаже да посещавате зъболекар, а при децата може да ги докара до стрес до тлкова, че да неискат повече да чуят за зъболекар

# 872
Здравейте! И аз искам да споделя разочарованието си от зъболекар с над тридесет годишен опит, казва се Ботушаров. Работи на центъра, джумаята, гр. Пловдив. Почисти ми зъбен камък и си остави ръцете. На следващия ден, се наложи да посетя друг зъболекар за зъб, снимката на който бях показала на Ботушаров и който ми каза, да си пазя снимката. Другият зъболекар казва - имаш пародонтоза и зъбния камък не ти е почистен. Значи този взе 50 лв за долна челюст и видимо на огледало се вижда, че нищо не е почистено. Зъбния камък стои. Но не ме таксува на касов апарат, за да имам документ, не ме бил записал също. Не мога да докажа нищо. Зъба, който погледна, се оказа че или има гранулом или киста за операция. В момента се уточнява и щях да си стоя така и да ми гние челюстта. Не се лъжете хора от многото стаж. Той дори няма и никакви хигиенни навици. Не си слага ръкавици изобщо. А на сайта му има сниман човек с тъмно червен език и челюст, което може да значи и цироза на черен дроб, хепатити и тем подобни. Този човек не работи хигиенично изобщо и може да пренася зарази. С машинката цъкна два пъти и без никаква вода, с много болка. Първо почна на ръка, но явно и това не му се отдава щото зъбния камък ми стои. Въпроса е нерешен.

А преди това ходих на доктор Червеняшка, работи в Тракия, Аримаг, която с уста го докарва, но на практика никаква я няма.
Преди шест месеца ми изчисти зъбен камък като ме поряза с машинката. Направи ми частична протеза за която платих много пари и досега ми обива. Три пъти я питах за зъб, който отказа да лекува, защото сам се лекувал и след надуване сега съм без два зъба, извадени в спешното. За зъбен камък ми каза, че тя не си го почиствала нейния изобщо, само с четка и много търкане - всичко се оправяло/като зъба, който сам щял да се оправи, но го извадиха по спешност от подуване и то двата зъба бяха се възпалили много, двата ги извадих./ Който зъболекар чу, какво ми е казала на мен, човек с парадонтоза - всички се смееха, но ... аз й повярвах и останах без зъби съответно и с протеза от шест месеца, която много трудно мога да ползвам, с болки и подуване. Със сигурност не ходете на тези двамата. Не са зъболекари, само търговци.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 09:12 от minavash

# 873
  • София
Здравейте! И аз искам да споделя разочарованието си от зъболекар с над тридесет годишен опит, казва се Ботушаров. Работи на центъра, джумаята, гр. Пловдив. Почисти ми зъбен камък и си остави ръцете. На следващия ден, се наложи да посетя друг зъболекар за зъб, снимката на който бях показала на Ботушаров и който ми каза, да си пазя снимката. Другият зъболекар казва - имаш пародонтоза и зъбния камък не ти е почистен. Значи този взе 50 лв за долна челюст и видимо на огледало се вижда, че нищо не е почистено. Зъбния камък стои. Но не ме таксува на касов апарат, за да имам документ, не ме бил записал също. Не мога да докажа нищо. Зъба, който погледна, се оказа че или има гранулом или киста за операция. В момента се уточнява и щях да си стоя така и да ми гние челюстта. Не се лъжете хора от многото стаж. Той дори няма и никакви хигиенни навици. Не си слага ръкавици изобщо. А на сайта му има сниман човек с тъмно червен език и челюст, което може да значи и цироза на черен дроб, хепатити и тем подобни. Този човек не работи хигиенично изобщо и може да пренася зарази. С машинката цъкна два пъти и без никаква вода, с много болка. Първо почна на ръка, но явно и това не му се отдава щото зъбния камък ми стои. Въпроса е нерешен.

А преди това ходих на доктор Червеняшка, работи в Тракия, Аримаг, която с уста го докарва, но на практика никаква я няма.
Преди шест месеца ми изчисти зъбен камък като ме поряза с машинката. Направи ми частична протеза за която платих много пари и досега ми обива. Три пъти я питах за зъб, който отказа да лекува, защото сам се лекувал и след надуване сега съм без два зъба, извадени в спешното. За зъбен камък ми каза, че тя не си го почиствала нейния изобщо, само с четка и много търкане - всичко се оправяло/като зъба, който сам щял да се оправи, но го извадиха по спешност от подуване и то двата зъба бяха се възпалили много, двата ги извадих./ Който зъболекар чу, какво ми е казала на мен, човек с парадонтоза - всички се смееха, но ... аз й повярвах и останах без зъби съответно и с протеза от шест месеца, която много трудно мога да ползвам, с болки и подуване. Със сигурност не ходете на тези двамата. Не са зъболекари, само търговци.
Чета това което казвате и ще направя един коментар, важи често за по-възрастните ни колеги зъболекари.
Често те нямат 30 години опит, а имат 1 година опит, повторена 30 пъти. Зъболекар да каже, че не си чисти зъбния камък или да работи без ръкавици, цинично казвайки, че за 30 години никой не е заразил е дъно, чувал съм го лично да го казва зъболекар с 30 години стаж, който имаше 1 година до пенсия и беше пияница. Аз съм медицинско лице, но и за мен е трудно да оценя лекарят, когато отида на УНГ например или на кардиолог. Кардилога изгърмя с доверието, когато ми изписа хомеопатия. УНГ-то изгърмя, че беше невъзпитан, държеше се сякаш ти си просто един от многото, и изглеждаше като човек, който не е научил нищо ново в последните 10 години. Така че, дано намерите своя лечител и вие.

# 874
Разочарован съм от д-р Александър Александров Джабаров практикуващ във ''Фармадент'' в градска болница -Варна! Посетих го на 13/06/2023г. За чистене на зъбен камък ми взе 240лв, което е в троен размер спрямо действащия ценоразпис. А за сметка на това в здравната книжка е посочил пломбиране на два зъба. Кварталния стоматолог видя книжката и позна същите две пломби, които ми беше правил преди 6 години! Каза ми, че е недоказуемо.

# 875
Искам да предпазя всички хора от "д-р.Йондов в гр Бургас!Ще ви вземе парите и ще ви съсипе,после ще трябва да отидете пак някъде другаде и да плащате .Измамник!

# 876
Още един негативен коментар за Венцеслав Ралев, който има кабинет в Пловдив и е завеждащ отделение в Сливен. Този човек за мен е престъпник, който нанася сериозни здравословни вреди и поставя пациентите си в опасност за живота. След изваждане на мъдрец миналата година,  се наложи да претърпя няколко операции за да оправя пораженията, които той нанесе. През цялото време, докато търсих обяснението му за това, че не бях веднага насочена за операция, и доста се усложниха нещата, но той се държеше арогантно. Пострадалите от него са много и е направо страшно как този човек продължава да практикува. Пазете се и пазете и своите близки!

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 10:08 от Анонимен

# 877
Госпожо, специалистите по ПР и реклама съветват да не се отговаря на хейтърски коментари. Аз обаче винаги съм смятал че тези специалисти грешат и съм следвал собствените си наблюдения - според тях на хейтърските коментари ТРЯБВА да се отговаря, за да разберат хора като вас че не могат да пишат каквото си искат и да уронват престижа на други хора, които работят денонощно, за да се грижат за здравето... пак на такива като вас. След като съм престъпник, моля за повече яснота - в кой член и в коя алинея на Наказателния Кодекс са описани престъпленията, които съм извършил? И ако откриете подобен член или алинея, моментално ще се предам на компетентните органи и ще си изтърпя полагащото ми се наказание, напълно доброволно. След като отправяте обвинения, аз пък съм в правото си да се защитя, нали? Държал съм се арогантно? След като има хора, които се обаждат по телефона стотици пъти с един и същи въпрос, след като не зачитат елементарното ни лично пространство нито в събота и неделя, нито по празници, след като след хиляди обяснения пак си настояват на тяхното, информират се от БГ-мама на медицински теми и започват да дават съвети как да бъдат лекувани... ами в даден момент всеки лекар започва да се държи арогантно. И обикновено навикваме хора, които най-малкото са за навикване, за което се налага да се извиняваме впоследствие - така че ако вашият случай е такъв, искрено моля за извинение. Също така настоявам за обяснение какви точно поражения съм ви нанесъл и по какви точно критерии преценихте че тези поражения са резултат от моята работа, а не от вашето заболяване или от неспазване на дадените указания например? Предварително благодаря за обясненията, ще ги очаквам с нетърпение, а също и за пояснения кои точно хора са пострадали от моята работа? Желая ви весели празници, но ще се радвам да отделите пет минути от времето си, за да отговорите на въпросите ми.

# 878
https://www.bg-mamma.com/?topic=541822.765

Мнение 772

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 08:24 от dsfds

# 879
Този Ралев ли? Изтръпнах като прочетох коментара на потребителя.

# 880
Искам да споделя негативно мнение за д- р Иван Стамболиев зъболекар гр.Варна ,който работи в клиниката на Стоил Пеев.Направи ми няколко коронки преди време ,то пилене то чудо.Прави ми няколко пломби, които паднаха няколко пъти и ги правеше наново.
Но основния проблем са коронките.Не са взети точните размери,според мнението на други два читави зъболекари ,не са направени както трябва и за в бъдеще трябва да ги сменям ,защото ще ми създават проблеми. Имам болка под едната коронка и най - вироятно ще се слага винт или мост,защото отдолу почти няма зъб. За съжаление една част от зъболекарите са станали търговци ,качество ниско ,цени високи.И все пак има свестни и кадърни зъболекари.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 09:21 от Raia_1920

# 881
Ирен Влахова - така ми се и**ра (съжалявам, но тук най-подходящ е термин, свързан с човешката физиология) в устата, че след 3 месеца с вкус на лекарство и болка, и след нова снимка, на преглед с камера видях какво е творила. Сега всичко се налага да бъде преправяно.

Добър търговец е, но е невероятно гола вода като зъболекар. Освен това не си спазва графика и има практика да разкарва за да ви взима по 30-40 лв за смяна на лекарство/промивки и т.н. по няколко пъти, и не издава касови бележки (за всичко, което ми прави имам само една при едно от посещенията).

# 882
Искам да изразя огорчението си от д-р Бранимир Кърмаков и д-р Надежда Кърмакова, София, кабинетът им е на малките Пет кюшета. Първоначално бях доволна от Кърмаков. В последствие разви клиентела и започна да претупва нещата. Затвори ми непочистен зъб, защото нямало проблем, обвини мен, че се притеснявам. Корона, която ми постави падна. Два зъба, за които го питах не трябва ли да се правят се счупиха. Неговата тактика беше - да чакаме да стане белята, пък тогава ще действаме. Е, да обаче се счупиха в най-неподходящи моменти, отидох до кабинета, той беше там но се скри. За него се чака 3 месеца, независимо дали си със счупен зъб или с болки. Жена му Надежда Кърмакова преглеждаше само деца, но отскоро ѝ прехвърлят пациентите на мъжа ѝ. Е, тя е пълна трагедия - дълбае зъбите докато не ги спука, после казва, че не знае колко ще изкара зъбът.

# 883
Съгласна! Ама такива, които са ни окепазили ли трябва да посочиме? Щото при мен списъка е дългичък...
Искам да изразя огорчението си от д-р Бранимир Кърмаков и д-р Надежда Кърмакова, София, кабинетът им е на малките Пет кюшета. Първоначално бях доволна от Кърмаков. В последствие разви клиентела и започна да претупва нещата. Затвори ми непочистен зъб, защото нямало проблем, обвини мен, че се притеснявам. Корона, която ми постави падна. Два зъба, за които го питах не трябва ли да се правят се счупиха. Неговата тактика беше - да чакаме да стане белята, пък тогава ще действаме. Е, да обаче се счупиха в най-неподходящи моменти, отидох до кабинета, той беше там но се скри. За него се чака 3 месеца, независимо дали си със счупен зъб или с болки. Жена му Надежда Кърмакова преглеждаше само деца, но отскоро ѝ прехвърлят пациентите на мъжа ѝ. Е, тя е пълна трагедия - дълбае зъбите докато не ги спука, после казва, че не знае колко ще изкара зъбът.
И аз съм така, попадам само на некадърници, един от които е Мартин Матев се казва, работи в центъра на улица Ангел Кънчев и последният път в който го посетих, беше в началото на декември, отвори ми зъба и ми сложи лекарство. От тогава до днес си седя с лекарството и не желае да ми завърши зъба и трябва да му се моля 1000 пъти, за да ме вземе. Потрес!!!!! 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

# 884
Искам да изразя голямото си възмущение от зъболекаря Мартин Матев, който работи в София на улица Ангел Кънчев и който ми започна да ми лекува един зъб още в началото на декември месец миналата година, отвори го, сложи ми лекарство и от тогава до днес не желае да ме вземе, за да си довърши работата!!!! Първо ми каза да дойда чак след Нова година, след това минаха 10 дни и отново го търсих, каза, че бил болен, след това пак го търсих и ми каза, че имало време и така ме разиграва до днес. Абсолютно неадекватно поведение на доктор, пълна безотговорност и нехайство към пациентите си!!!! На времето беше добър зъболекар, но явно много се уяде и той като много други и вече нито има качество на работата му, нито пък с грижа към пациентите си!!!!! Лигавщина, нехайство, мързелив и много безотговорно отношение!!!! Не го препоръчвам на никой!!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт