Черен списък на стоматолозите

• 553 598
  • 940
  •   4
Отговори
# 930
О,, връщат , Стейси...връщат.
Грам не им дреме.
Два пъти съм била свидетел докато чакам с детето за часа ни за него.
Направо я изгони жената, тя се моли, моли, каза че я боли много и няма къде да отиде. Върна я.
И един мъж в друга клиника пак така....изгониха го.
Много грозно ми стана.

А мен ме върна дългогодишният ми зъболекар, с болки бях. Предложих да изчакам колкото трябва, само да се врече. Предложих и на слидващ ден да дойда..ако днес наистина няма опция. Отказа.

# 931
Искам да знам theDentist и Елза П как се казват, да не попадна на тях по работа Simple Smile. Не са моите зъболекари.  Нищо лично, просто бизнес.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 17:59 от malinkap

# 932
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не става ли ясно, че коментиране гилдията, просто двама от нея са се включили "умно". Толкова пък да се налага да се обясняват елементарни неща...

# 933
О,, връщат , Стейси...връщат.
Грам не им дреме.
Два пъти съм била свидетел докато чакам с детето за часа ни за него.
Направо я изгони жената, тя се моли, моли, каза че я боли много и няма къде да отиде. Върна я.
И един мъж в друга клиника пак така....изгониха го.
Много грозно ми стана.

А мен ме върна дългогодишният ми зъболекар, с болки бях. Предложих да изчакам колкото трябва, само да се врече. Предложих и на слидващ ден да дойда..ако днес наистина няма опция. Отказа.
И майка я върнаха. Болеше я много и искаше да извади зъба, но зъболекарката и каза директно че няма да я вземе, зъболекарката беше от най реномираните, натъпкахме майка с лекарства и на другия ден намерихме един от "народните" който го извади за нула време. Много хора връщат, проблема е според мен по скоро във факта че в голям процент и да те приемат не ти се решава проблема.

# 934
Масово връщат.
Малцина са тези, които не го правят.
Малцинство са.
Просто не искат бе, не искат.

# 935
  • Варна
Знам какво е и се моля някой ден да не ме върнат при страдание.
Не е по темата, но понеже всяка година посещавам 2 клиники и следя още две, но за последната година цените на стоматологичните услуги и лечение са скочили драстично.

# 936
  • София
Искам да знам theDentist и Елза П как се казват, да не попадна на тях по работа Simple Smile. Не са моите зъболекари.  Нищо лично, просто бизнес.
Няма как да попаднеш, нямам нито супердок, нямам ценоразпис в сайта си, даже сега след Нова година, няма да продължа да поддържам сайта си, защото искам всички нови хора да са с препоръка от други мои пациенти. Нямам и табела на кабинета(разбира се законен е)

# 937
Може да ме препоръча някой Simple Smile .По-добре си кажи как се казваш

# 938
  • Варна
The dentist, бутиков ще ставаш!
Явно имаш толкова много кандидат пациенти, че не можеш да помогнеш на всички. Но няма нужда да се изказваш от позиция на някакъв цар. Не си. Заменим си.
Все пак не забравяй, че си и лекар, не само зъбоправец.

# 939
Добре, де, нали и двамата сте супер - дупер. Кажете си имената. Или ви е срам нещо....?!? Понеже, който се гордее с работата си и смята, че всичко му е чудесно, няма да се притесни да си застане с името зад думите си.

ПС: Знам, че няма да си напишете имената, щото не сте лекари, точно зъбоправци сте.

# 940
Няма да го напиша, че е стоматолог, защото това, което е направил със зъбите ми е меко казано престъпление.
Красимир Стоев, преди години работеше в ЕО Дент, сега вероятно се подвизава в Бургас, така предполагам, защото е от там, а може и да трупа пари в София.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 15:37 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт