127 Американски мечти

• 32 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Чикаго / София
So what и аз не бих писала бележка. Ако видя майката бих й казала, че играчката е подарък, да не би да си е помислила, че детето я е взело без да пита, може да я задържи. Поне според отговора й, ще разбереш отчасти и причината да я върне.  Сподели ако разбереш , че чак започна любопитството да ме гризе.

Пфу, да се чуди човек вече как да се държи.  Ужасно чувство.

А каква народност е детенцето?

Установявам, че ми е много по-лесно и спокойно да общувам със сърби, турци, гърци, румънци, отколкото с американци. С американците винаги съм нащрек какво казвам и правя, с останалите е малко по-свободно поведението и от двете страни.

Биз не мога да дам отговор на въпроса ти. Идея нямам за какво става дума! Blush

# 106
Ирка, американче е. С майката сме се виждали на няколко сбирки в училище, приятна жена, възпитана, детенцето също.

# 107
so what...хммм според мен не е разбрала жената и е помислила че е взел играчката на сина ти.Ако не я иска в къщи   би я хвърлила просто....или пък аз прекалено много вярвам в доброто у хората. newsm78  Laughing

И аз имам въпрос. Кажете кои сипи къпс да купя на Клои и как  да и давам за да се учи.Тя съм сигурна и хабер няма да си има за да я вдигне и да пие.Елла никога не я научих толкова рано но това дребното мисля да го почвам.

# 108
Ползвах на Авент, не се изливат, но трудно се пие в началото. Другите се изливат, но пък са лесни за учене, веднага се усещат че от там излиза нещо. Това е моят опит, не ползвахме дълго такава чаша.
Каква бутилка намерих http://www.uncommongoods.com/product/mimijumi-baby-bottle-set-and-nipples  вие сигурно го знаете , но моето бебе нали вече е голям батко и за мен е новост. дизайна ми хареса.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 05:59 от so what?

# 109
Ето The International Baccalaureate Primary Years Programme. Знам, че в хай скуловете са много тачени програми и повечето интернешънъл училища в чужбина са с такива. Ще ровя в нета да намеря сравнение, ама ако някой знае нещо да се обажда.

Вики хич и не помня марката Simple Smile, помня само че на 9 месеца се научи и постепенно преминахме от шишета на сипи къп до към година и нещо. Беше с мек накрайник и се смуче от нея, разлика голяма с биберон няма май.

# 110
  • USA
so what?, страхотен е този сайт с бутилката. Интересни нещица предлага.
Вики, Стейси й беше много трудно да пие от сипи къпс, понеже беше изцяло кърмена, без биберони. Направо започнахме с една капачка от шишетата Авент и се научи направо така да пие, като аз й я държа. Чак след годинката можеше от сипи къп. Твърдите накрайници ги гризеше, а меките ги дъвчеше Grinning.

# 111
  • USA
So what, и аз мисля като Вики, че майката е помислила, че детето е взело чужда играчка. Кажи как ще се развият нещата, че ми е много интересно.

# 112
so what?, на каква възраст са децата? Според мен детето е обяснило на майката от къде е играчката и как я е получило.  Защо тази майка, не се трогна да попита?  Защо директно връща играчката? Грубо постъпва, според мен. 

# 113
so what?, на каква възраст са децата? Според мен детето е обяснило на майката от къде е играчката и как я е получило.  Защо тази майка, не се трогна да попита?  Защо директно връща играчката? Грубо постъпва, според мен. 

Не мога да си представя, че моята майка някога се е занимавала да мисли защо някой ми е върнал играчка. Колко различно се гледат деца сега.

# 114
Така е, Хиър. Аз съм питала моята дали знае за понятието "ужасните две". Отговори ми: лигавщини...  Laughing

# 115
Подкрепям Тина  Peace, ако е  имала нещо против тази играчка има 1000 начина да я скрие и да изчезне, но директно да върне... адски грубо според мен. Споделих с мъжа ми и той смята, че е грубо и невъзпитано- не е до националност, а менарс!!!

# 116
Привет от Брюксел,отново се мотая из Европа.
Според мен майката е върнала играчката,защото си мисли,че е чужда и детето й я е взело да си играе, следователно забравило да я върне.
Нас са ни отглеждали по един начин,ние отглеждаме децата си по друг,те на свой ред ще отглеждат и възпитават отроците си различно...няма място за изненади.

# 117
bre hora,kаква грубост?аз лично не 1 и 2 съм връщала вещи така,не вярвам пусто на моичките хич че ей така им дават от книги,през пари та до дрехи??-къде взел без да помисли,къде му се приискало и не е наясно кое е мое и кое твое и пр..наслушала съм се на съчинени истории,децата не лъжат/крадат от лошо непременно,та моята политика е като на ? майка-връщам ако изрично не ми е ясно отде е дошло..хич не е до нечитавост на играчката,според мен...
*
Тина,и според баба ми пубертета на моето поколение е от витмините,тя все казваше "моите деца не са имали такова нещо"(пубертет) Grinning

# 118
Привет от Брюксел,отново се мотая из Европа.
Според мен майката е върнала играчката,защото си мисли,че е чужда и детето й я е взело да си играе, следователно забравило да я върне.
Така се оказа. Имам писмо от майката на приятелчето, която помислила че играчката му е дадена да поиграе и да я върне. Кзва, че няма нищо против и е станало недуразумение. На свой ред се извинява и благодари. Та това е историята. Аз пък вчера направих филм подобен на Тандурините дяволски бакугани.
*
Тина,и според баба ми пубертета на моето поколение е от витмините,тя все казваше "моите деца не са имали такова нещо"(пубертет) Grinning
Анет, разсмя ме здраво твоята баба. Фен съм и.

# 119
Добре, добре и аз не се доизказах до край. Имах предвид, ако не е  това, което всъщност излезе, че е... тогава е грубо.

Анет  Joy размя ме с баб ти, права е жената  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт