127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Миз ужасна случка, важното е, че сте добре.

Мики, към списъка на Солей да добавя "first impressions" (namirat se v Macy's) i "jumping beans" (kupuvam gi v Kohl's) . Също съм поръчвала от Англия от Mothercare, супер качество, но много тлъста доставка.

# 226
  • usa
дано не сте се уплашили много.

странно нещо е човешкото съзнание... като го изкарах от колата, синковецът се разрева не за друго, а че сега щял да закъснее за тренировка (бяхме тръгнали на там), а моята първа мисъл беше `да ме прощава албена, обаче шофьорска книжка сега със сигурност няма да види преди да завърши гимназия!`,  тя от както навърши 15 ми дудне за лърнинг пърмит...

браос на Силвия,яко д..на майка и с шофиране сега за митове по гари и паланки..

всъщност на нейното ниво ще има само едно двудневно състезание, което е на около 3 часа и половина от тук и мисля да си взема шофьор до там.

Много се радвам за Силвия- има ли видео някъде, да и се порадваме  Simple Smile

нямам. не стават хубави записи на състезания по гимнастика - гледаме от доста далеч, та не виждам смисъл да качвам дори за бабите.

юбер алес ин дер велт! (пардон май френч...)

# 227
Миз, радвам се, че сте ОК! Наистина звучи страшно!

# 228
Боже, Миз, настръхнах докато четях! Много се радвам, че сте добре! Поздравления на гимнастичката!

# 229
Мики, към списъка на Солей да добавя "first impressions" (namirat se v Macy's)

Прекрасно качество. Кройката на бодита им е малко торбеста и късеят леко. За бебета мишелинчета са идеални.  Grinning
Пропуснала съм любимите ми iplay (нямат нищо общо с ipod, ipad, iсиктир...  Joy).

Въпрос
Някой има ли идея от къде мога да намеря гладки кристални чаши за вода/безалкохолно, без да са изографисани с разни китки по тях?

# 230
Егати случката, Миз. Радвам се, че сте добре. Viva Toyota!!!

Поздравления за гимнастичката!

Солей виж тези. Не знам дали ти подхождат.

http://na.wwrd.com/ae/us/drinkware-gift-sets/marquis-omega-doubl … nvt/024258477360/

http://www.crystalclassics.com/marquis/vintage/vintagedof.htm

http://www.crystalclassics.com/marquis/vintage/hiball.htm

Погледни  и Orrefors.

http://www.michaelcfina.com/tableware/stem-and-barware/everyday/ … e-GLIITTAARN.html

uncut crystal и търсиш. Laughing Зариби ме да търся, и на мен ми трябват, но не знам какви харесвам. Confused

П. С. Mr. Green

http://www.orrefors.us/erik/eriktumbler.htm

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 05:07 от Цонна

# 231
Въпрос
Някой има ли идея от къде мога да намеря гладки кристални чаши за вода/безалкохолно, без да са изографисани с разни китки по тях?

TJ Maxx, marshalls- има гладък кристал на Bohemia

# 232
  • Чикаго / София
миз, рдавам се, че вие с Дани сте добре! Направо настръхнах! Ужас!

А Тойотата ни е любима кола на цялото семейство. 

Браво на Силвия!

Вики на мен не ми шуми прахосмукачаката. затварям я в стаята и си работи там. А иначе бавничко чисти стаите, ама мен това не ме притеснява. Важното е, че не чистя аз, че след като се прибера от работа не грабвам прахосмукачката, а сядам да си почина докато роботчето чисти, или че не ми отива половината събота или неделя в чистене.

Едно време в Бг като си купихме първата съдомиялна, майка ми все ми повтаряше, че съм луда да чакам 3 часа машината да измие чиниите, вместо набързо да ги измия за половин час.  Даже се е случвало като ни дойде на гости да вади чиниите от миялната и да ги мие на ръка, че ставало по-бързо. Crazy Ама сега и тя си купи и не може да й се нарадва, какво облекчение било.

Та така, всеки търси различни неща, аз търся отмяна в домакинската работа и за мен робота е идеален. Но ако човек търси бързина на свършената работа - не е за него машинката.

# 233
О, Цоне, мерси!   bouquet Не знаех, че така се казва. И тия линкове много полезни!  Peace
Титина, благодаря и на теб!   bouquet Ако шофьора ме закара до някой от двата магазина, ще погледна.
Шофьорът е мъжа ми, да не остане някой с грешно впечатление.  Joy Аз просто нямам книжка... още.  Whistling

Ирка, мерси за инфото за румбата!   bouquet Не помня дали благодарих вече.

Миялна машина сме имали винаги в последните апартаменти, но никога не сме я ползвали по предназначение. Не ми се струва рентабилно да я пускам за 2 чинии + един тиган примерно. Пък и до скоро нямахме толкова чинии, че да чакам да се напълни машината и да я пусна.  Crazy

# 234
  • У дома
Оле, миз, настръхнах докато четох. Радвам се, че сте добре, това е най-важното. А на Силвия - успех!!!

Благодаря много на всички, които откликнаха на моите проблеми. Още работим по въпроса.

# 235
  • usa
Благодаря много на всички, които откликнаха на моите проблеми. Още работим по въпроса.

дано се справите!

благодаря на всички за положителните мисли! всяко зло, за добро! както каза един познат `ти нали искаше нова кола?` само дето сега не можем да се разберем с наследниците - миниван не било куул, като не можело спортна кола, искали поне suv, искали кожени седалки, искали поне сън рууф, искали, искали, искали... накрая ще си купя мечтаното жълто ламбургини и ще ги оставя да ползват градския транспорт, да видим токава няма ли мини вана да е куул...

# 236
Миз...ужасна случка,радвам се че нямате и драскотина и най-вече малкия разбойник.За Тойота все хубавини съм чувала,нашата е СЮВ  ама не ща и да разбирам  дали е сносна в такава ситуация.
Браво на Силвия ,стархотно постижение.И гордост за вас сигурна съм! Хайде пък да вземе да стигне до Олимпиадата пък и ние да се  гордеем и фукаме че познаваме майка и.  Wink

Ирка ... Ако не шумеше толкова нямаше да ме дразни че бавно чисти ...само заради шума ме ядосва и нямам търпение да приключи.При мен нямаше как да я затварям.Може пък на новото място да я преоткрия.  Simple Smile

# 237
Миз, честито на Силвия, а на теб и Данушка една въздушна прегръдка за преживяното. Наистина добре, че малкият дявол!

Хитрушка, надявам се да се видим скоро  Hug

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 21:44 от Лeни

# 238
миз, и блед спомен да не остане! И браво на Силвия! Simple Smile

АталантаHug и позитивни мисли!

Хитруша
, дано така добре се чувстваш и занапред! Всяко ново включваме към интернет ни е било проблемно, до вбесяване чак. Peace

Лени, Лени, спирка нямаш.  Mr. Green

# 239
Миз, добре че вие сте наред. Много е отвратително да го преживееш това.
Честита ти скоклива щерка!

Общи условия

Активация на акаунт