127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Лелее, Миз, уплашихте ли се много? Добре, че ви няма нищо Hug. Браво на Силвия, така да е и занапред!
Мимето, много съм доволна от тази маска, маха абсолютно всичко. http://www.sallyhansen.com/product.cfm?product=141
Хитруша, дано да ти допадне работата и попаднеш на добри колеги!
Atalanta, дано всичко се оправи съвсем скоро Hug!

# 241
Миз браво на щерката и на колата, че ви е запазила живи и здрави.

Бенс, Солей и Клер много благодарско за сайтовете  Hug- ей сега ще ги разгледам.Иначе first impressions и jumping beans много ги харесвам. GrinningСега ще разуча и другите линкове.

# 242
  • The QC to be!!!
Въпрос
Някой има ли идея от къде мога да намеря гладки кристални чаши за вода/безалкохолно, без да са изографисани с разни китки по тях?
Kakтo Титина TJMax, Marshalls, но там е рядкост да ги намериш в кутия, освен ако не е по голям такъв магазин. И пак е мн рядко да се намери кристал тип мин век  Blush Иначе виж и в Nordstrom. Taм съм виждала чист кристал с малко по не стандартни форми, и нимаха никакви шарки.

Миз добре, че всичко е свършило само с една опаха и, че и 2мата сте добре. Честито на гимнастичката  Peace
Лени а снимки  Thinking Браво  на теб.

# 243
Миз ужасна случка с колата, Браво на Тойотатата и най-важното че сте добре с Дани! Честито на Силвия все победи да има занапред!
За румбата мисля да я пробвам и да я купя от Костко имат модел 550 за $250, поне ако не ми хареса после мога без проблем да я върна, любопитно ми е  Joy 
Кристални чаши аз съм виждала в Бърлингтън, и останалите дето изредихте Peace
Мики бебешки дрешки взимам от детски магазини, все още не съм и взимала от интернет Peace

# 244
ааа..ние имаме 2 миални машини..бащата на децата гледа едни предвания за архитектура и вътр.дизайн в Еропа и в Англия,разбираш ли,така правят-2 машини-едната мръсна-другата чиста и се ползва вместо шкаф за чинии защото малкички кухните;вадиш от нея-ядеш-слагаш в другата (теоретично!);като ремонтирахме кухнята машината се оказа по-чипо от шкаф само с този размер,та сега за смях на гаргите имаме 2,обичайно и 2те са или чисти или мръсни та не сработва като на филм,но мир да има.Инак условие за тези машини наистина е да има достатъчно посуда/дрехи,инак свършват и не мож' пра/ми 1/седмица както що аз обичам..
*
миз,дано няма много паланки,но като гледам тук дружки живеят по салони,работят от паркинги и пр геройства..кожата ми е мъст за кола,другото не толкоз..кажи какво избрахте!

# 245
  • Чикаго / София
Mime, само чети какво си взимаш, някои са вакум клийнъри, други са суипъри, т.е метат само. Пак добре почистват, но не са прахосмукачки, ако искаш прахосмукачка. А има и такива които мият, така че чети на описанието за какво е.

За хората с малко на брой души в семейството и малко на брой чинии има малки миялни машини. Ние в Бг като бяхме все още само двамата с мъжа ми си бяхме взели малка съдомиялна. Перфектна ни беше. Но сега ако имам такава ще трябва да я пускам по 2 пъти на ден. А и вече не бих си взела малка - голямата си е друго нещо.  Но майка ми си взеха малка и са много доволни - за двамата с баща ми им върши много добра работа.

# 246
Моето диване пак е с афти в устата, мине-не мине 6 месеца и цъфва. Как е на английски това чудо и може ли да купя нещо за спасяване на положението. Ако имате опит, моля споделете.

# 247
Румбата в Котско е прахосмукачка, 550 е модела. 560 го има в амазон по-евтин от колкото на официалния сайт. Обаче много отрицателни ревюта и то все за кастъмър сървиза.  newsm78 Мисля да заложа на Котско и да пробвам тяхната. 90 дни е ритърн периода.

Марлела, ето.
http://www.lekar.bg/lek-101/info-133/%D0%90%D1%84%D1%82%D0%B0/

# 248
Мерси Солей
http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11497668&se … 20matchallpartial
За тази говорим нали Wink а пък само да добавя че в Костко може без проблем да се връща и в по-дълъг период от време Peace Много са готини там Party Имам колега ползвал барбекю 4 години и после го върнал Shocked бях шокирана че са му го приели Stop

# 249
Същата. Чета сега ревюта и в сайта на Котско. Оплакванията грубо могат да се сведат до: не замества нормално чистене (аз и не очаквам) и лош кастъмър сървиз (пък Ирка писа, че са й го похвалили.  newsm78 Най-добре да не се налага да го позлва човек.)

4 години, че и ползвано барбекю...  Rolling Eyes мен лично ще ме е срам да го върна. По-точно няма да ми мине през ума изобщо. Но това е друга тема.

Мики, може да метнеш едно око и на дрехите на absorba. Много ми допадат и те, макар и да имам само 2 техни неща.

# 250
Ползвах им кастъмър сервиза- много отзивчиви. Чак и флашка ми изпратиха с ъпдейтвания софтуер ( това напълно безплатно). Единственият смях беше, че ме караха да пея как прави роботчето ( след моето пеене едва ли ще накарт втори да пее).

Иначе за кастъмър сървис за мен номер едно са Уолмарт- след 1 година ми приеха умрели кипариси и то без касова бележка Mr. Green

Фен съм на миялната ( фен съм на всичко дето ми спестява време). Само едно ми е чудно, защо на тази в България и слагах специални соли за омекотяване на водата, а тук и топ моделите им нямат такава екстра? ( в магазина досега на този въпрос не са могли да ми отговорят)

# 251
  • Boston, MA
Миз, и от мен прегръдка за преживяното, браво, че вече сте се прехвърлили да мислите за по-приятни неща - избор на кола.

Аталанта, за вашите преживявания просто не мога да повярвам... аз бих се преместила (на чужд гръб и 100 тояги малко, знам, но така не бих издържала)...

Лени, много ти се радвам!  Hug

Снощи на литклуб/вечеря с приятелки, какви неща чух за местните училища, вкл. за arguably най-доброто public school in the US - Boston Latin - на едно дете му намалили оценката, защото изписвало 7 по европейски, с чертичка по средата... а иначе уравнения с едно неизвестно ги мъчат. Сега разбирам всички Кумони, български, руски и китайски допълнителни училища.... леле леле...

Понеже винаги търсим евтини и работещи неща за кожата - препоръчвам (за дърти чанти с все още, пубертетски проблеми  Mr. Green) Neutrogena Clear Pore Cleanser/Mask:
http://www.amazon.com/Neutrogena-Clear-Cleanser-Fluid-Ounce/dp/B00006FE30
Дерматоложката ми го предписа, много съм доволна засега. Има benzoyl peroxide, но не ми пресушава като други от рода.

# 252
Единственият смях беше, че ме караха да пея как прави роботчето

Ха-ха-ха...  Joy Титина, разсмя ме здраво!  Mr. Green

# 253
Solley, мерси! Вие... не празнувате ли днес? Щото ако - да честитим. Simple Smile

# 254
Марлела,mouth sore ..в бг ме мажеха с гранофорин,работеше магически,но май вече не се произвежда..

Общи условия

Активация на акаунт