127 Американски мечти

• 32 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Пикси, на колко беше малката?

# 601

Много хубава история  Grinning

# 602
Честит рожден ден на Яна и Дени, да са здрави и много късмет им желая
Baby*, пристигна, много ти благодаря  bouquet
Плами за сега няма наченки да иска да чете, играе му се на човека с камиончета , с динозаври, той и за това получи друг подарък годишен абонамент за музей Grinning

# 603
Биз, първият вол. на Потър е сравнително невинен, но в другите има убийства, например, и беше много лично решение, че просто и е рано за тези книги.  В момента моето ниво на комфорт за нея е от сорта на Charlotte's Web, Вълшебника от Оз, и Junie B. Jones Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 19:59 от Pixie

# 604
Според моите наблюдения какво чете/обсъжда групата в к детето прекарва времето си е решаващо за развитието на интереса му към опред.тип четива,оттам,за кой ли път  и особената важност за нас на читавата среда/у-ще.Ние лично бледнеем много с опита си да влияем у дома,така безславно пенсионирах Карлсон,нар.приказки,Маншона за сметка на К.Джансен и  Дж.Б

# 605
Бубка, много хубаво написана история за хляба, даже се просълзих накрая  Embarassed. Ще се пробва непременно.

Брей, в детските години май повечето сме били фенове  на фантастиката, не съм предполагала. Но и аз като ianajar от Беляев се вълнувах към 6-7 клас.

Тандури, браво на Калин - на тази възраст за 2 дена Том Сойер, евала!
Мери Попинз спомена ли се? Но като гледам какво чете, май вече я е надраснал.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 21:36 от Зaрка

# 606
Зарка, той вече я чете, понеже сме гоелми фенове на филма-мюзикъл. Много я харесва.

Анет, не страдай! Аз например си умирам за" Приключенията на Лукчо и неговите приятели", "Джелсомино", но Калин и Елена нула интерес проявиха. Народните приказки ги слушаха до едно време, после им писна. Иначе си имат няколко любими, които повтаряме до откат.  Laughing

# 607
Анет, ние и книгите от градината четем, превеждайки ги, сутрин при оставяне в градината или вечер при прибиране. И както стана ясно и Междузвездни войни също четохме. Сега четяха серията на Robert Munsch, мнооого забавни!  Но нивото на езика на бг книгите,които четем е доста по-високо за сега и го правя умишлено, за да може говоримия му български да е на по-високо ниво от английския, когато започне училище, защото знам, че тогава конкуренцията между двата езика става много по-сериозна от сега.  Не знам, може с момичетата да е по-различно, но той много се интересува от нещата, които ние сме правили и харесвали, като деца и с удоволствие слуша детските ни книги. Може и да идва от факта, че не гледа изобщо тв и е малко изложен на "масова култура" Simple Smile. Но ми е ясно, че това ще е до време де.

# 608
Здравейте на всички! Извинавам се , че така нахлувам в темата! Искам да ви попитам има ли накакъв сайт, от който мога да поръчам коледен подарък , и той да пристигне навреме. Става въпрос за Ландкастър и Чикаго...

# 609
Здравейте на всички! Извинавам се , че така нахлувам в темата! Искам да ви попитам има ли накакъв сайт, от който мога да поръчам коледен подарък , и той да пристигне навреме. Става въпрос за Ландкастър и Чикаго...
В който и сайт да поръчаш сигурно ще пристигне до Коледа.

# 610
.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 21:23 от Лeни

# 611
За страдане реч не иде хич дори,минах през малко разочарование от несбъднати очаквания (как ще чета на децата приказки пред камината и те кротко ще кимат сресани и усмихнати като на филм Laughing),но мина на фона на други далеч по-важни житейски събития..Евала на родители като Биз,ние не го успяхме това и туй то..Лени-нещо не схванах май какво имаш наум,опитвах се да кажа че ако средата изисква да си на опред.ниво с книги-шансът да се чете квалитетна л-ра е по-голям,поне това е моят личен опит от гимназия/уни (където нечетящите бяха бързичко метнати в 3та глуха,поне от компаниите от к аз държах да бъда част) и от каквото виждам досега с децата...

# 612
# 613
.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 21:23 от Лeни

# 614
като стана дума за кръгозори..нещо к ми се стори любопитно (не съм изчела всичките 259стр)
макар и не изненадващо според краткото обобщение
http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2010/12/07/131874081/u-s-stu … ail-other-nations

Общи условия

Активация на акаунт