127 Американски мечти

• 32 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Заведох на цирк миналата година. Не е имал 4 още, значи. Идеален беше. Е, блееше си, не мога да кажа че му бяха инетерсни всички неща. По време на антракта като наизвадиха едни понита на арената, яздиха за по няколко минути. Яздиха е силно казано, разбира се.
  Припомних си колко фрики са ми цирковете. Смесени чувства прдизвикват у мен.

# 76
Вики, не бих казала. Прави 5 крачки и иска да си седне на д-то и да продължи лазейки. Явно още не е готов и не бързам!

# 77
Зарка, Калин ходи вече 3 години на speech therapy, но не заради заекване. Какво имаш предвид под какви методи използват? По принцип след първоначалния евалюейшън ви съставят програма и поставят някакви цели, които трябва да се изпълнят за определен период от време.  Ти сама ли ще избираш логопеда или ще ви назначават?

Благодаря за мненията, момичета! Аз намерих подходящи хавлии, но като ги получа ще пиша дали наистина са това, което пише или не.

Madameral Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=QzCKZVTCzkQ&feature=related

# 78
Лени, чак сега загрях , че чакаш второ детенце. лека бременност и се пази Hug
Вики, браво на Клои.
Бубе,да оздравяваш
Тандури, мерси за списъка, супер е
Аз да се запиша че Пухкавел, в петък се приби на детската площадка и сега е с 5 конеца на горната устна, ама е значително по- добре, само дето ни изкара акъла.++ от случката е , че изхвърлихме биберона за мляко, срам голям на почти 4 и все още си търси шишето, дори и си го мие сам Rolling Eyes.

# 79
  • Чикаго / София
MVK, милия дребчо. Дано бързо минава.

Зарка, Лъчезара ще ходи на спиич терапист, ама и аз не знам кога! Чакам да ми се обадят. Уж трябваше този месец, може да остане и за другия. Тя няма проблем със заекване, а с произнасянето на определени звуци. След като й направят евалюейшъна, ще ми кажат и какво точно ще се предприеме за отстраняване на този говорен дефект.

На цирк за пръв път са ходили на около 2г и половина в Бг. Хареса им и останаха доволни. Малко скучно им идваше на моменти, но издържаха.

# 80
За МИЗ  bouquet
Вики честито пролазване на Клоуи!
Ати честит 1ви сняг и аз чакам нашия с нетърпение вече Flutter
МВК бързо оздравяване на пухкавел Hug

# 81
Аз съм много индисент - не нося халат. И не мога да преглътна изкуствена елха.

# 82
все още си търси шишето, дори и си го мие сам

Joy

Милото. Бързо да зарастват шевовете.

# 83
Тандури, Ирка, мерси за отговорите! Направиха евалюейшън - води се mild disfluency. От един месец ходим на терапия два пъти седмично. Застраховката засега ще покрие 20 сесии по 20 минути. Започна да заеква през септември и е на вълни - понякога с дни не се усеща, понякога е много силно. Вчера чух едно дете как довърши думата вместо нея  Confused. Има го дори като е спокойна и си говори сама. При нея е по наследство, появи се внезапно и без да е имало уплаха. Нямат прогнози, може да го израсте, може и да си остане. Единственият метод е да я карат да говори бавно - turtle speech. И така ще бъде до края. Мъжът ми е имал сериозен проблем като дете, но го беше преодолял почти напълно като се запознахме. Навремето са го водили при някаква много добра логопедка, която го научила да умножава наум двуцифрени числа преди да тръгне на училище. Не, че искам и Мария да я учат на това, но все пак се чудя тук ли методиката изостава, или е въпрос на терапист. Затова питам. Тандури, ако можеш пиши ми на лични какъв е проблема на Калин и какви методи ползват.

Лени, и от мен честита и лека бременност   bouquet!

MVK, да зараства бързо раната на юнака  Hug!

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 20:47 от Зaрка

# 84
MVK, бързо заздравяване!

Бубка, мисНели, мерси за инфото, ще се разтърся!

Лени, каквото е написала Тина все едно че аз съм го писала. Моята беше на 3,5 и точно на Ринглинг Брос (Zing Zang Zoom) я водихме. Нашият контакт преди спектакъла беше със слонове. Малката беше а-ха ентусиазирана. Лятото обаче я водих в България на цирк Балкански и не бе очарована, едва удържахме до края. Пък аз хич го не люба цирковото изкуство, само заради нея ходим. Дори сега се чудя за Cirque du Soleil, едно на ръка, че билетите са майка си и баща си, второ - то си е шоу за възрастни. Но пък на мен май ми се ходи. Mr. Green

# 85
Марлела  и на мен много ми се ходеше на Cirque du Soleil, но заради бебчо няма как .Но сестра му на мъжа ми ходиха в събота и хич не беше очарована.А за билетите - бяха си взели от по $ 75/човек и каза, че доста лоши места.Ако отидете сподели как е било.

За хавлиите и аз доста дълго време търсих тук за нас и накрая майка ми ни прати от Бг.

Елха - винаги естествена, обичам мириса и , но пък всяка година ми става все по- гузно за дръвчетата Embarassed, та ще видим кога ще минем на изкуствена.Иглички чистя всеки ден, но не ми пречи. Peace

Вики честито лазещо човече.

Клер, Солей ако има снимчици може и на мен ако не е много нахално. Blush

Мойто пък чавенце си откри гласа и сега се кара на всичко и всички - къде що има играчки ги е увикал.А другото ново е, че се е научил да се плези и ми е много смешен.Joy

МВК бързо оправяне на Пухкавел - ще го мажеш ли с нещо да не остане белег?

Лени завиждам за кънките и за куража да се качих.Аз миналата зима така и не успях, защото мъжа ми категорично забрани, хем бях още без корем, а сега няма кога. SadОбаче само да проходи малкия и догодина го качваме и него на кънки- тамън ще е на има няма 18 месеца.

# 86
  Въй, кога се роди, кога пролази... ах, това време!

# 87
МВК  Hug за Пухкавел, дано минава бързо!!!

Мики сега започват и след 2 месеца цяла програма ще има!

Зарка, дано го израстне. Моята дъщеря имаше проблем със "съскащите" звуци. Имах щастието да я доверя в ръцете на една от най- добрите за времето- професор в Климент Охридски.  Научих за постиженията й в последствие, а нас оправи за по- малко от месец! Успех  Hug

# 88
  Въй, кога се роди, кога пролази... ах, това време!
Баш Тина  Crazy

Мики..мои близки ходиха на цирка и са много доволни

Мария...оххх ужас,много шевове,дано бързо мине.Как се случи?

Ван...ееее много ясно че не бързате ,щом и крачки прави обаче не сте далече. Peace

-----------------------
Утре подписваме къщата и край,ще черпя да знаетеДнес за малко да разтуриме продажбата и  то само заради един паднал болт,много пики купувачи си имаме Rolling Eyes. Ндявам се да не ми се налага да продавам къща през следващите поне 20 години,няма такъв стрес значи! Цялата съм в синини и раздрани от кашоните ръце,всички мускули ме болят,гърба най-вече,не съм спала повече от 5 часа на денонощие през последната седмица,настинала съм,не съм си виждала мъжа ,само се разминаваме с него..... Rolling Eyes

# 89
Вики, не бих казала. Прави 5 крачки и иска да си седне на д-то и да продължи лазейки. Явно още не е готов и не бързам!

Ван, знаеш и моя как е ... Петьо ще го изпревари сигурно Simple Smile
Вики, честито ти лазещо детенце.
MVK дано минава бързо.
Зaрка дано го израсте. Момиче от отчетната ми заеква много (всъщност е душата на компанията с това -превърнала го е във нейната запазена марка) и го тушира когато поиска с по- бавен говор. Явно успява да го контролира без проблем.
Пропускам много хора, но напоследък от проблеми ви чета много по диагонал  Peace

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 02:42 от Edira

Общи условия

Активация на акаунт