127 Американски мечти

• 32 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ех, що не я видях тази статия по-рано Анет! Тъкмо се връщам от събиране на Board of Education към нашия дистрикт и беше голяма драма! Democracy at work както се казва... От 8 години се обсъжда да се въведе фулл-тайм Киндергартен и тази вечер най-после го приеха. Голяма драма беше, голяма дискусия, колко пъти си хапах езика не е истина. Някои от тези, които говориха си бяха направо груби. Много ме радва обаче, че има интелигентни и мислещи хора, на които не им е все едно какво става с децата ни. Тъкмо тази вечер една госпожа обясняваше как нищо и нямало на системата, If it ain't broken, don't fix it се изказа...и колко напред в образованието били американските деца и как от нищо нямало нужда.
Отивам да пийна едно, че умрях от студ ( и притеснението да говоря пред толкова хора си каза думата също)! Пийнете и вие по едно за нас, че е голяма стъпка напред това решение!

# 616
Eeh anette tyjno... tochno za tova under-investirane v sistemata govoreh i az predi izvestno vreme, no neshto ne biah razbrana.
Tandoori, chestito! Platen full time K ili bezplaten?

# 617
Eeh anette tyjno... tochno za tova under-investirane v sistemata govoreh i az predi izvestno vreme, no neshto ne biah razbrana.
Tandoori, chestito! Platen full time K ili bezplaten?

Безплатно, Биз. Simple Smile

# 618
  • Чикаго / София
Благодаря на всички за пожеланията към Дени! Порасна детето с още една година.  Simple Smile Ето да видите 7 годишното ми вече момиче : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs383.ash2/66185_181 … 467_7980329_n.jpg

Янажар, честит Рожден Ден и на теб, с малко закъснение. Бъди зрава и винаги обичана!  bouquet

Честито на вчерашните именници,м със здраве да си носят името!

Честито и на днешната рожденничка! Лени да си здрава, щастлива и да те слушат мъжете в къщи!  bouquet

Никакво време не ми остана тези дни за форумстване.

Ръчния часовник, който подарихме на Дени за РДто се оказа много добро попадение.  За тези които все още се чудят за подаръци да кажа с какво моите деца не спират да играят от РДто насам: http://www.shopwildplanet.com/prod/WPT46001.html с тази игра играем и ние с баща им, голямо тичане и смях пада.  Тази игра е любимата на Дени http://www.marblesthebrainstore.com/rush-hour?gclid=CJLKiJzk26UCFUVoKgod1UtI4w Може да се занимава с нея дооооста дълго време.  Тази карта на Leap Frog също е много забавна за тези които имат химикалката http://shop.leapfrog.com/leapfrog/jump/Tag%22-World-Map-/product … categoryNav=false  Подсказвам идеи само.

Тандури поздравления за Фул Дей К-то.

Аталанта, поздравления на Мони за постижението! Дано и проблема с училището го решите скоро.

Мики, според мен може да го подпираш по малко бебока. Стига да е добре обезопасен и да не се натоварва много.

Солей доволна ли си от Румбата? Аз покрай тези празници в нас, още повече се влюбих в нея. Ама съм голям мързел ейййй  Laughing

Бубка интересен е този линк за хляба. Дано не ме домързи да го направя някой ден.

# 619
  • USA
Честит рожден ден на Яна и на Дени със закъснение! Много здраве и щастливи мигове!  Hug
Ирка, прекрасна ти е рожденичката. Сияе направо.  Heart Eyes

Лени, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet На много хубав ден си се родила.

# 620
Лени Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много обичана! Пожелавам здраво и пухкаво бебче!

Деничка е слънчице  Heart Eyes

# 621
  • САЩ
Лени честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и много, много щастлива!   bouquet

Честит рожден ден със закъснение и на Янажар и Дени на Ирка! Живи и здрави и много успехи!

Интересна дискусия сте повели за автори и книги. Аз съм от читателите които ни заглавия, ни автори помнят. Много съм зле в това отношение, но пък обичам да чета. Виж Алекс е далеч още от самостоятелно четене. Едвам успявам да го накарам да седне да слуша като му чета и мерака му минава много бързо. Все нещо по важно има човека, ама хайде, успокоявам се че има време още  Grinning

# 622
  • usa
imam vupros. znae li niakoi(moje bi bubka) dali billovete ot lekari i zubolekari imat davnost? istoriata e slednata - onzi den poluchihme smetka ot orthodontist za lechenie, koeto e prikluichilo prez septemvri 2009. struva mi se nekorektno da mi iskat pari poveche ot godina po-kqsno - zastrahovkata mi otdavna e druga i ne moga da sporia s tiah zashto ne sa platili, ne moga da si kleimvam parite ot flexible spending accounta i prochie...

# 623
Присъединявам се към въпроса на Миз. На мен ми изпратиха сметка от преди две години. Що за безобразие?!!! Бубка, знаеш ли нещо по въпроса?

# 624
Благодаря ви момичета   bouquet

# 625
ЧРД Лени bouquet да си здрава като скалите, усмихната като слънцето, желая ти едно здраво бебче и леко раждане Hug
Честит студентски празник на всички екс, настоящи и бъдещи студенти bouquet

# 626
На големи патерици, честит рожден ден на Сипируми!   bouquetЗдрава и спокойна година й желая! Руми, прегръдки!  Hug

Лени, и на теб още един път честито!   bouquet
И кажи след макси-козито какво столче взе, за да почвам да дебна разпродажби.  Mr. Green

# 627
Ленииии Честит Рожден Ден.   Hug  bouquet  Желая ти много  здраве  и много късмет  !Наздраве (за теб безалкохолно)  Wink
БТВ...не съм ти видяла писаното на предишната страница  та ако си писала нещо интересно ,изпуснала съм.  Whistling
сипируми...и на теб ЧРД на патерица.Все хубави неща да ти се случват!   bouquet

Мики...подпирай го  разбира се,нареди му възглавници около него и го слагай,щом иска  Simple Smile  -аз бях и купила бъмбо сийт на Клои като беше толкова месеца,много и харесваше.

Тандур...ама при вас и К ли не беше безплатен и целодневен?! Shocked  Тук в ДжА и във С.Каролина   Пре К са безплатни  и целодневни даже.Добре че са го приели при вас ,Ели ще намаже нали  Wink

# 628
Лени ЧРД, много здрава и щастлива и леко и безпроблемно до финала.

Ирка, Вики мерси за отговора ви.Аз да си попитам, че ме беше страх да не му стане нещо на гръбначния стълб.На 13-ти сме на консултация и ще питам и доки.Иначе той иска от поне 2-3 седмици да седи, но не го слагах до сега.

Baby все забравям, но не нарочно - благодаря ти за отговора на въпроса ми за добавките- гъби.

# 629
Лени, честит рожден ден! Пожелавам ти леко раждане.

Сипируми, честито на патерица. Как е корема? Отдавна не си писала.

Общи условия

Активация на акаунт