127 Американски мечти

• 32 064
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Вики,това е абсурд,за 1 път чувам такова нещо.Абсол.никой няма право да ти позволи/забрани да си празнуваш рд на детето,що за тъпотия?Аз бих питала околни родители/директор как да процедирам за да съм коректна максимално,но ако трябва ще ги дебна пред скула да им давам покани ей така на пук..то бива измислици премислици,но това специално си е ,според мен,важно соц.умение-да се учиш че не винаги си поканен и пр..гррррррррррррр
При нас поканите се дават на учителя и той разпределя,никога не съм имала проблеми и никога не каним целия клас,това "да няма обидени" тоже ми е глупотевина зловеща,к отказвам да следвам..разкажи как решихте дилемата..
*
Vargas Llosa's Nobel prize literature 2010 lecture-хубави  думи за често забравяни неща..
http://www.librev.com/index.php?option=com_content&view=arti … 00&Itemid=204

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 18:33 от anette1104

# 676
Ванх, мисля ги още униформите. Mr. Green Ама се вързаха, де. Явно после са ми чели публикациите и им е светнала лампичката, ама то бива пренасяне, бива вживяване, ама тяхното вече ми писна. Беше три през нощта и реших и аз да им напиша как стоят нещата вкъщи. Що пък да не се попренасям и аз? Laughing

Вики, интересна работа. Не бях чувала за такава политика.

# 677
Мамите на ученици-да се оплача от полисито на нашето у-ще.не дават да се продума за рожден ден,нито покани искат да дават нито адреси и телефони за да ги пратя по пощата.Провали се голямото парти на Елла заради това.А исках целия клас да поканя не само отбрани деца. При вас така ли е и как процедирате!
Вики и в нашето училище е така.Но децата все пак си разменят покани за РД.

# 678
  • The QC to be!!!
Цоне заинтригуваме с този последен пост и ?са на Ванх и се върнах в темата да видя за какви униформи иде на реч, и няма такива, та после открих 'америка' и паднах  rotfImbo  Joy hahaha Жива да си Цоне  Hug, че ти идват на акъла такива изцепки  newsm10 smile3521

# 679
Губя си времето с глупости, а колко неща мен ме чакат... ехей...

# 680
Ето ви извадката
Цитат
PARTIES AT SCHOOL
There are only two (2) approved parties during the school year. They are as follows: Holiday party in December and the End-of-School Year party. Valentine’s Day is celebrated at “break time” on February 14th. Birthday parties will not be celebrated at school nor will party invitations be distributed on the school campus. Also, lists of students,phone numbers and addresses will not be provided due to BOE policy.

Да ви кажа не ми се занимава защото явно им е полиси и не виждам смисъл  . Така или иначе Елла напуска през Февруари. Предполагам че са се парили и за това така процедират.Казват че понякога нещо се случва на някое РД и след това мешат у-щето заради случката просто защото са били инволвд с поканите.Де да знам и аз.
Помощник учителката на Елла и казала да ми каже че щяла да ми се обади  другата седмица ....ми то вече все тая.Рдто е в Неделя  ако не резервирам скоро ще си загубим часа,няма за кога да пращам покани пък да чакам  RSVP.

# 681
  • У дома
Уф, вредих се до комп най-после. Със закъснение честито на всички рожденници и именници!!!

И да благодаря за сайтовете за даунлоуд на книги. Аз се сдобих с e-reader за коледа и съм много доволна - чета си на няколко езика.

Седя си и се чудя дали слииповъра вкъщи ще се повтори скоро. Поканата на Мая беше - много ще е фън, Енджи, цяла нощ ще решаваме задачи и ще играем на училище. И така до 12:30 a.m.

# 682
Здравейте момичета!
Аз  съм Мария и от 11години живея в Америка от 4години живея Secaucus малко градче  Ню-Джърси.
Имам две дъщери Роузмари на 2г.9м и Джаслийн на 2 седмици.

# 683
Привет, МериGrinning

Ирка, много съм доволна от румбата засега.  Grinning Надявам се така да продължава.  Peace Ако имаше и някой, който да й чисти контейнера след това, грешка нямаше да има.  Joy

# 684
Вики,  съжалявам!  Това е странно, наистина. При нас и в прискул-а и сега в киндъргартън може да се канят деца, при това "избрани." В прискул-а просто давах поканите на учителката. Сега, в киндъргартън не искат да раздават покани, но са ни дали списък на email на всички родители в класа, и поканите съвсем наскоро ги изпратихме електронно и родителите също отговориха електронно.

Да ви кажа какъв номер ми направи Санта. Детето иска една играчка, която я намирам само на Ебей и то почва над $300 защото вече е колекционерски айтъм. Е, не искам нещо дето ще погледне за 4 дни и зареже. След много убеждения и примирение, че Санта вече не прави тези играчки в работилницата, вчера Милена се срещна със Санта в детския театър след представлението.  Санта пита, "А ти какво искаш за Коледа."  Милена изброява. Аз услужливо подсказвам, че елфовете вече не правят тази играчка, но Санта се усмихна и провикна весело, "Санта има всичко в неговата работилница!  Хо-хо-хо!"  

# 685
.........
Да ви кажа какъв номер ми направи Санта. Детето иска една играчка, която я намирам само на Ебей и то почва над $300 защото вече е колекционерски айтъм. Е, не искам нещо дето ще погледне за 4 дни и зареже. След много убеждения и примирение, че Санта вече не прави тези играчки в работилницата, вчера Милена се срещна със Санта в детския театър след представлението.  Санта пита, "А ти какво искаш за Коледа."  Милена изброява. Аз услужливо подсказвам, че елфовете вече не правят тази играчка, но Санта се усмихна и провикна весело, "Санта има всичко в неговата работилница!  Хо-хо-хо!"  
Joy Joy Joy Pixie сигурно не ти е весело, аз но аз се хилих много...

Вики много странни порядки, наистина  newsm78
Мери, добре дошла Simple Smile

# 686
  • Чикаго / София
Вики много странни порядки наистина! Rolling Eyes На Дени и Лъчи в училището РДтата се празнуват. Сега на Дени за РДто носих къп кейкове /и те не искат торти, но аз поръчах къп кейкове които отгоре бяха украсени като торта/, млекца и сокчета за децата. Пяха песничка, Дени духа свещичка, дадоха й картичка с молив, подписана от всички деца в класа. Изобщо детето се почувства специално на този ден. Покани се раздават без проблем. Същото е и на Лъчи в класа.

Я кажете, че всяка година около Коледа получавам амнезия по въпроса, подарявате ли нещо на учителките за Коледа, или не? 

Пикси кофти номер ти е спретнал Санта. Laughing Какво обясни на детето после?

Аз на моите им обяснявах вчера, че Санта носи само по 1 подарък на дете, иначе ако за всяко дете носи по няколко ще се измори много. И те се съгласиха да си изберат само по 1 подарък.

Мери добре дошла и от мен.

Ирка, много съм доволна от румбата засега.  Grinning Надявам се така да продължава.  Peace Ако имаше и някой, който да й чисти контейнера след това, грешка нямаше да има.  Joy

И аз така! Laughing Все по-голям мързел ме хваща.

# 687
Вчера стефан измислил че ако прави бели на тъмно Санта не може да го види,докладва ни прозрението си, ния веднага го контрира-"обаче Год вижда и на тъмно и ще му каже" ooooh! Много нещо Год тия дни у нас,децата се сърдят като им кажем че е приказка като Пепеляшка,отде им се пълнят главите като и 2та са в стриктно публични у-ща идея нямам,но нещо ми се изчерпва търпението по темата..
*
ирка-лично не.Събират пари майки активистки,там дадох и толкоз

# 688
  • The QC to be!!!
Добре дошла на Мери в темичката  Peace
Pixie  Joy паднах, знам, че сигур не ти е било смешно, но отстрани звучи голяма комедия... ти що не се сети да кажеш пред Дадо Коледа "мда, има, и сега Дядо Коледа ще вземе поръчката FREE щото е Коледа" и да му се усмихнеш много  Mr. Green

# 689
Ирка, понеже все пак беше в театъра, с актьори и костюми,  тя сама стигна до заключение, че не може да е истинският Санта Simple Smile  

Даваме гифт карти на учителките.

Общи условия

Активация на акаунт