127 Американски мечти

• 32 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Аз на моите им обяснявах вчера, че Санта носи само по 1 подарък на дете, иначе ако за всяко дете носи по няколко ще се измори много.

Ирка, това обяснение ще си го запиша за като му дойде времето! Мъдра мисъл, много!  yes

# 691
Аз му обяснявах такива на Джоджо, той ме слуша, пък по едно време ми подаде една брошура от детски магазин. Ето тук, вика, с червен чек марк ги искам....
   Купила съм му 3 подаръка. Още се колебая, дали да не пазя единия за РД...

Pixie, е как да вярва човек в Санта?!  Laughing Laughing Ужасен е!

Гифт карта за учителки е лесно, ок, дайте ориентировъчен $$ рейндж.

# 692
Момичета, каква е причината да давате гифт карти на учителките??? За Коледа?

Питам, тъй като тук при нас абсолютно забранено! Цветя, картички, всичко, което може да е от полза на учителя в у-ще е ОК, но нищо друго!
Дори съм питала дъщеря ми и тя ме поглежда с убийствен поглед: "Как би могла да си помислиш даже, после всички ще ме мразят..."

# 693
Ванхорн, сигурно в училищата е друго, не знам за тук. Иначе за прискул съм с 4 ръце за подарък - толкова ниско са платени, а толкова много се стараят. Това естествено, ако сте доволни от учителките, аз поне съм ужасно доволна и с удоволствие ще им подаря нещо.
Ирка, аз съм подарявала гифт карти за Таргет и книжарници от по $15-20. Подаръци правим за Коледа/Нова година и когато смениха класа и отидоха в нова група през септември. Смятам по бг традиция и цветя да им подарим на 24 май.  Личи ли си колко ги харесвам? Grinning
Санта ще донесе няколко подаръка, няма как - един път на живо и един път в къщи Simple Smile. Сложна работа това с приказките дето си ги измисляме...

# 694
Хайде и аз да се вмъкна в темата. Казвам се Диана и в момента живеем в Myrtle Beach - SC. Преди три месеца родих син  - Димитър. Сега си стоим вкъщи и се гледаме, тъй че ще имаме време да се четем. Лек ден на всички...

# 695
Хайде и аз да се вмъкна в темата. Казвам се Диана и в момента живеем в Myrtle Beach - SC. Преди три месеца родих син  - Димитър. Сега си стоим вкъщи и се гледаме, тъй че ще имаме време да се четем. Лек ден на всички...

Почти си ми съседка.  Wink Моят син е с месец и половина по-голям от твоя.
А като дойде и Вики в SC, направо ставаме бг малцинство.  Joy

# 696
  • У дома
Цонето ли имаше повод за хвалба? Ето един личен поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=Wm6T3sLUYOo  Извинявам се, че не е концерта, но беше при затворени врати.

Добре дошли на новите момичета!

Писки, да се смее ли човек или да плаче с вас?
Аз пък имам друг проблем - Мая обяснява на приятелките си пред родителите им, че няма Санта и аз се чувствам като в небрано лозе. Не можах да реша кого да подкрепя и това е.

# 697
  • usa
и при нас в училище не се разменят покани за рождени дни, но училището публикува family directory с имена, адреси и телефони на всички ученици в училището, който е съгласен да му се публикуват, разбира се, и от там мога да изпратя на който искам по пощата покана.

анет, аз бих му обяснила на стефан, че год не признава санта, че двамата живеят в различни светове и хич да не му пука какво вижда год, няма как да каже на санта, щото не си общуват двамата и да си прави колкото си иска бели след залез слънце Party!

аз съм го закъсала сериозно от към коледа - нямаме още елха и украси, не само че не съм купила нито един подарък, ами и само един подарък на даниел съм измислила, но идея си нямам кога ще го напазарувам и въобще крисмас духа в къщи абсолютно липсва  Confused... толкова ангажименти, тичане и проблеми са ми се струпали, че от никъде не смогвам, абсолютно съм изтощена, изнервена, страсирана и депресирана и ми иде да си дигна багажчето и да забегна за месец на пустинен остров без никви телефони, поща и начин да бъда намерена и обезпокоена Close... всъщност имам и още една идея за подарък, но това само допринася за стреса ми. на новия ни бойфренд, чиято майка се била обезпокоила, че връзката му с моята албена, която заедно с цялото си семейство не е точно религиозна(предполагам, че няма и представа колко нерелигиозна е майката на албена, иначе щеше да си заключи сина в къщи с девет ключа...), щяла да навреди на неговата вяра  newsm78... решила съм да му подаря книжка, the god delusion,  и да го помоля да я даде и на майка си за прочит ooooh!... та, анет, свиквай, че в тази държава тази работа с года няма край  ooooh!...

мери, добре появила се!

# 698
миз, все наши хора сме тук, спокойно можеш да си признаеш, че Албена е в католическо училище само за да внася заразата на атеизма у невинните богобоязливи души  Twisted Evil Wink

# 699
  • usa
миз, все наши хора сме тук, спокойно можеш да си признаеш, че Албена е в католическо училище само за да внася заразата на атеизма у невинните богобоязливи души  Twisted Evil Wink

то това е ясно, ама яхвам метлата като ми я разстроят и започвам да паля допълнителни свещи на домашния олтар на сатаната  Twisted Evil....

# 700
Джу, джуджето на аватара ти е страхотно  Heart Eyes

Миз, представа си нямам (засега) какво е да боравиш с бой френдс (+ семействата им), но съчувствам  Mr. Green  Hug

Ирка, миналата година (както бях споделила) учитеката на Дени не се беше зарадвала на подарък за около 30$, тази година тук събират по 10$ на дете за общ подарък, много съм доволна Simple Smile

Вики, много неприятно за празника на Елла, вярвам че пак ще е чудесен. Много съм любопитна за принцеските одежди, които спомена, да пуснеш снимки, моля Simple Smile   

Аталанта, моята Дени казал пред деца от класа, че не вярва в Санта, цял ден я тормозили с коментари, чак учителката се намесила  Rolling Eyes.

Днес беше изпита на Дени, уж всичко и било много лесно и свършила много преди времето, да видим ... Резултатите ще изпратят чак през февруари.

Здравейте и добре дошли на новите съфорумки Simple Smile.

# 701
Браво на Мони! Чудесно изпълнение! Джулиард го зове. Laughing

Какво се подарява на учителките? За първи път ще ми е...

Добре дошли на новите девойки!

# 702
Миз, не разваляй работата с гаджетата с еретични мисли от проф. Доукинс.  Laughing
А Анет да не се чуди от къде идват размислите по повод бог - дете не знаещо английски се завърна пеещо религиозни песни у дома, представям си какво е, като знаят и колко се говори за ходене на църква и неделно училище. Аз затова казвам, че не знам има ли господ и че приказките за него сигурно са измислени, но че много хора вярват, че има. Обаче обстойно обяснявам, защо църквата точно не ми харесва, като институция Mr. Green.

# 703
  • Чикаго / София
Привет Диана!

Ванх, и аз съм в лека чуденка за подаръци за Коледа на учителките! Ми те моите две деца, всяко има по 2 учителки - аз има няма трябва да дам 80$ само за подаръци. Нещо ще пропусна тази година. Накрая на годината може да им подаря по нещо, но за Коледните празници ще пасувам. Решено.  
Стела и аз се надявах тук да събират пари за нещо общо, ама никой не се е обадил до сега, та предполагам, че няма да стане.

Juturna, страхотно сладурско джудже си имаш за аватар!

миз, моя мъж една баба клиентка  му наду главата за Господ, та чак при едно от посещенията му го беше карала да й чете пасажи от Библията.  LaughingДала му един филм да гледаме в къщи, и искала и Библия да му даде, ама той отказал. Била в потрес женицата, че не сме особено вярващи и не ходим всяка Неделя на църква.  Това което е чел пишело нещо си за God will save us .... и той се объркал и вместо us -ние прочел U.S  та голям смях падна как в Библията пише, че Господ ще спаси САЩ  Laughing

В такива моменти съм много доволна, че в нашето училище не се говори за Господ - половината деца с еврейчета, има и доста корейчета и китайчета. Толкова голяма мешавица от религии е, че никой не споменава за Господ и религиозни празници.

# 704
в Библията пише, че Господ ще спаси САЩ  Laughing

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт