Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 960
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
момичета,има ли някой линк към матурата ЧП

# 541
Май никой няма още теста?Жалко, ще изчакаме да се сетят в МОН.

# 542
Моята щерка се обади и каза,че теста  бил много лесен.Сравнили са след това с госпожата верните отговори и каза,че нямала нито една грешка!Дано да е така,както казва!
Остана обществото-там ще е зора според мен!

# 543
И аз така си мисля - обществото ще е зора... Моята щерка поне много се мъчи с тоя предмет. Труден й е и това си е! Какво да се прави.
МОН сигурно пак ще се сетят по никое време да качат линк с теста...
Ех, Дидева, къде си  Laughing

# 544
  • виртуално

Остана обществото-там ще е зора според мен!

при нас ще е направо гилотина  ooooh!
толкова безразборно предаден материал през годината, че се чудя как въобще децата от класа научиха нещо  Thinking

# 545
  • София
По ЧО материалът наистина е поднесен доста неприятно. Учителката, която им води този предмет дори не им направи един преговор като хората. Текущите тестове, които им пускаше през годината бяха меко казано не добре съставени (чисто технически) и с не много ясни правила. Въпреки това детето харесва и предмета, и госпожата  Laughing. Виждам го, че знае доста и общо взето е учил старателно през цялата година. Дано се представи добре на ВО.

# 546
  • Пловдив
Спокойно,справили са се децата.Моята е с 6 по БГ и с 5 по математика(което ме радва много).Кога е теста по ЧО?Ние сега се подготвяме за изпитите за 5 клас и не си даваме зор за матурите Grinning

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 13:05 от Only

# 547
  • София
По ЧО е в четвъртък.

# 548
  • някъде ... тук ...
Да се разпиша и аз, че отдавна не съм го правила Blush
Радо е с 20т по Математика и 16т по БЕЛ - честно казано, очаквах този резултат по БЕЛ.
Да видим днес на ЧП. Надявам се на висок резултат, защото му харесва и се справяше екстра през годината.
По ЧО и аз не знам какво ще прави, ама... Класната каза на родителската, че почти всички от класа имат проблеми там. Колкото и да се опитва да им го украсява, не им допада материала.

# 549
Ни в клин, ни в ръкам пускам линк към едно място, за което Фран беше писала само хубави неща. Simple Smile
http://ofertomat.bg/offers/view/67.html

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 13:30 от Люлин

# 550
# 551
Детективът си е детектив.   bouquet

# 552
  • София
Детективът си е детектив.   bouquet
Laughing
Моите четвъртокласнички са с  шестици по БЕЛ и математика, това ми казаха преди малко.На днешния тест по ЧП едната няма грешка, другата е направила една. Остава тестът по ЧО в четвъртък и готово. Simple Smile
За утре обаче си имат солидно домашно по английски, учене на стихотворение наизуст по четене, едната по-късно е и на репетиция, така че едва ли биха се захванали с някакъв преговор по ЧО.  Thinking

# 553
За утре обаче си имат солидно домашно по английски, учене на стихотворение наизуст по четене, едната по-късно е и на репетиция, така че едва ли биха се захванали с някакъв преговор по ЧО.  Thinking
Ти шегуваш ли се?  Joy  Моят син има едно мижаво домашно по математика и куп свободно време и пак няма да преговаря.
За протокола - след БЕЛ и математиката очакваме ново двайсе'.  Simple Smile

# 554

Благодаря,действително сме с 20 точки,вече ги сравнихме.Моята на всяка матура на едно листче си пише отговорите които е дала.
И аз незнам как ще стане номера с преговарянето-до 5 сме на балет,после домашни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт