Четвъртокласници/тема № 30/

• 43 186
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Моето диваненце май е пропуснало момента с точките. Както и да е. Като гледахме теста каза, че е написала "тозчас" заедно и след това е направила чертичка да ги раздели и е изтървала 1 запетая... Това от нас засега, но ще разберем като излязат резултатите  Hug

# 466
Момичета, някой знае ли кога ще излязат резултатите?

# 467
Нашата класна каза, че ще са готови с резултата другата седмица  Peace

# 468
  • дядовата ръкавичка
При нас са готови резултатите. Саши ми се  съобщи, че има 20 т. на БЕЛ и 19 на Мат.

Айяла пубертет му викат хората  Laughing

Етиа, намекваш, че аз трябва да ходя на психиатър?  Crossing Arms

# 469
 smile3501 Браво на Саши

# 470
  • Пловдив
Резултатите обикновено по това време при нас са ясни. Но със сигурност ранния следобед се знаят, а на децата ги казват на следващата сутрин. Проверяват ги в самото училище веднага, не разбирам защо би се чакало седмица. Ако проявите интерес, предполагам, че веднага ще ви ги съобщят.

Моят син сега се обади - днес и вчера има пълен брой точки. С него просто не може да се говори. Така се е надул, че ако имаше наоколо кърфичка щеше да излети направо... Предложих му да седне да поучи за другата седмица, от което той буквално онемя.  Laughing Laughing Laughing Нямало по какво да учи, както обикновено той всичко знае.

# 471
  • София
Айяла, dara, кои са тези училища-отличници, дето толкова експедитивно се справят с резултатите? Че те още теста не са обявили, вие вече резултати имате, браво  yes

# 472
  • дядовата ръкавичка
Sash, мойто учи в 105-то. Всъщност, всички в класа му са с резултати от този порядък, само едно момиченце май има 16 т. на един от тестовете. Така, че не се безпокойте за децата, справили са се  Peace.

# 473
  • Пловдив
Аз съм трета година на матури и винаги така са се обявявали резултатите - официално на следващата сутрин, неофициално около 14.00-15.00 следобед.  Simple Smile А специално за днес Крисо каза, че след часовете госпожата е написала верните отговори на дъската и са сверявали. Моят син по математика е добър, аз друго и не съм очаквала по този предмет поне. Отделно, тяхната госпожа е супер амбициозна и живее за тези матури цяла година едва ли не. Та не се учудвам от това, което днес е направила с отговорите по математика. С другите двама предишните години не се практикуваше така, но пак знаех горе-долу по това време резултатите. Освен по БЕЛ, тях наистина научвах около два седобед. Даже знам вече и колко деца от класа са с пълен брой точки и на двата минали теста. Grinning

ПП. Сега се сещам, че други години по това време отдавна вече сме се добрали и до теста, и до ключа. Още около 11 излизаха на показ. Тази година нещо много бавно ги вадят.

# 474
# 475
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Дидева, мерси - както винаги си отличничка!  Laughing Hug

# 476
  • София
Дидева, благодаря много newsm51

# 477
Дидева БЛАГОДАРЯ!
Ще очакваме още 2 линка другата седмица, ти си знаеш де  Grinning

# 478
  • София
Засега при нас на ВО - смята, че има една грешка на диктовката и една грешка на теста - не знае какво е "От дъжд на вятър" - според мен защото никога не е обичал приказки, особено български и не знае много-много подобни изрази, пословици, архаизми...
Е, е! Ей за туй съм ядосана от вчера!!! #Cussing out #Cussing out
Същият и моя хубостник!!!
Не бил чувал никога, какво било това! Никога не бил чувал за израза: от дъжда на вятър.
Щото, му викам аз: четеш от дъжд на вятър! Затова!!!
Е, веднага ме разбра! #Cussing out

# 479
  • дядовата ръкавичка
Дидева, и от мен Благодаря  Laughing

Mr. Green И моят в групата на незнаещите, ама го решил по метода на изключването, а и понеже и на двете места имало "на" - "От дъжд на вятър" - "От време на време"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт