Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 845
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
матурите свършиха. имаме по 20т. на всичките, което е добре. само дето не разбрах защо утре ще правят изходно ниво по български а в понеделник по математика - ей това ако не е лудост.....

# 616
матурите свършиха. имаме по 20т. на всичките, което е добре. само дето не разбрах защо утре ще правят изходно ниво по български а в понеделник по математика - ей това ако не е лудост.....
Вярно, остана ли някой въпрос, на който децата да не са отговорили? ooooh!

Радвам се, че приключиха!

# 617
  • София
Оф, това мойто е много завеяно  ooooh!! Днес класната им е казала колко точки имат на миналите тестове и нашия ги е запомнил, само дето не се сеща кои точки за кой тест се отнасят  ooooh!.
Май се е издънил точно там, където уж знаеше всичко (ЧО и Математика), а се е представил добре по БЕЛ (учудващо, защото не силната му страна).

Днес ми разказа как теста започнал в 10.00 ч. В 10.02 той бил готов и изчакал още осем минути, защото преди 10.10 не ги пускат да излизат  Crazy. Сбъркал само един въпрос и при поправката отбелязал пак грешен отговор, та чак на третия път маркирал вярното.
Много е важно да нахвърляш отговорите и да излезеш на двора да риташ топка!

# 618
Свърши сеееееее!!!!!Ние сме със 19 точки по ЧО.Девойката е доволна,много го мислеше,снощи какво преговаряне му направихме и колко теста решихме.
При нас Ива каза,че понеже са правили много контролни преди матурите едно от тях щяло да мине за изходно и няма да правят друго.Свърши се с четвърти клас!

# 619
Вени, я остави детето, то топката си е важна днес. Едва ли майката на Бербатов съжалява днес, че синът и е избрал топката за професия  Wink

# 620
  • виртуално
Довечера ще проверя какво е направила на теста, че сега е на училище
Всички изходни минаха вече, последното беше вчера
На 18.05 връщат учебниците  Peace

# 621
  • София
Вени, я остави детето, то топката си е важна днес. Едва ли майката на Бербатов съжалява днес, че синът и е избрал топката за професия  Wink
Ха ха, аз все се шегувам, че с тоя правопис... само футболист може да стане Mr. Green!

А на твоето момиче как му върви бизнеса с тестовете? Много се смея всеки път, като се сетя  Laughing  Hug!

# 622
При нас няма да има изходни нива. Оставащото време учителите ще използват за оформяне на оценките, където се налага. Учебната година наистина свърши. Утре е празникът на училището, 17-ти и 19-ти са неучебни заради ДЗИ, после идват 23-25 май, а ако министърът обяви и дните за външно оценяване по БЕЛ и математика на седмокласниците за неучебни - съвсем му се видя краят.
Детето е доволно от себе си и аз от него- четири максимални резултата, като само върху математиката сме работили допълнително, но не за целите на ВО. Приет е без изпит в ПМГ - Габрово. Въобще - вече сме във ваканция.
На всички, за които трудното мина - весела ваканция! Няма нищо по-приятно от заслужената почивка.
На останалите, на които им предстои кандидатстване - късмет и ще ви стискаме палци!

# 623
  • София
Е, браво на детето, Дидева! Peace
Честито за успехите ви! Grinning

Нашата ваканция започва от 15 юни. До 15 са си на училище, заради немският.
Пак заради него, другата седмица -на 18.05., пък,  е и последното ни препъни-стъпало-големият годишен тест (ние сме си го кръстили и него вече матура Mr. Green) по немски език. Crazy
Та, оставяме днес ЧО и захващаме граматиките и упражненията по немски за следващата седмица.  ooooh!
Кога ще дойде тая ваканция? Thinking

# 624
Вени, с първите 2 теста търговията вървеше, но после явно са научили къде се публикуват тестовете и ... Rolling Eyes
Но пък аз намирам мисленето на дъщеря ми за доста мъдро, тъй като не се има много с децата от класа, тя каза: "Ако им дам тестовете ей така без нищо, нито ще ме заобичат повече, нито ще запомнят жеста ми, затова поне мога да изкарам пари от тази работа."  Peace
А за футболистите - от малцина извод не може да се направи, и езици научават, пък не знам дали и с правописа не се справят доста добре.
Като знам от университета лекциите които веднъж взех от един колега как бяха написани...  #Crazy 1-класник щеше да го напише по-вярно.

# 625
Вени, остави човека на мира.
Толкова време вече учат.
Въобще не знам какво им предстои в малкото учебни дни, сигурно днес са им казали.
Много съм горда с детето (всъщност с децата си)!
И съм му приготвила изненада.  Simple Smile

# 626
Браво на децата, справиха се добре!Аз съм доволна от моята принцеса, сега е време малко да си  починат милите!Ние ще връщаме учебниците на 20.05.и после сме на екскурзия и ваканция!

# 627
И аз съм доволна от моята принцеса. На днешния тест имаме пълни 20 точки. Браво на мама на момичето! Край вече, свърши се Peace

# 628
Равносметката за ВО - с по една грешка на всеки от тестовете (доволен е или по-скоро не му пука).
Направиха ми впечатление грешките по всеки предмет.

1. БЕЛ - на "от дъжд на вятър" не знае
2. Математика - броят на правоъгълните триъгълници
3. ЧП - оплождане/зародиш - първо зародиш е писал?!
4. ЧО - победа - на Съединението е писал (не на Шипка)

Интересно ще има ли статистика на кои въпроси са допуснати най-много грешки по всеки от предметите - сигурно не... А и тези тестове не са чак толкова показателни според мен за знанията и възможностите на децата (и преподаването на учителите).

Повечето от грешките на сина ми са свързани с обща култура, не толкова с учебниците, а мислех, че точно това му е силната страна, от край време чете непрекъснато книги, енциклопедии, списания... Затова ме изненадаха тези  грешки (иначе по математика зная, че пропуска триъгълници/фигури, но като са 10-20 на състезания, а те само  3 тук...Wink.

Но момчешката глава все пак мисли основно за други работи... Още няколко изпита има извън училище и не мога да си представя, че след 6-7 учебни дни - ваканция!!! Simple Smile

# 629
  • Пловдив
И ние приключихме общо взето днес. Днес говорих със ЗАС-а на тяхното училище. Говорехме по работа и накрая тя ми казва "Оооо, и поздравления. Твоят син на всичко има максимален брой." . Аз викам, "Ами, не. Имаме една грешка на ЧП." Тя каза "не е вярно. на всичко имате по 20, аз специално го следя. Браво!". Та моят мина метър. Обадих се да му кажа, че има пълен брой на всичко. Много щастлив, защото печели награда, не за друго.  Laughing Но ме уби тази дама, защото вика "Ама той синът ти май е по-умен от дещеря ти"  Shocked Защото Наталия имаше май навремето 1 грешка. Мдаааа, някои са по-умни от други, важното е майките им да го знаят.

Хубавото е, че мина. До гуша ми дойде. Моят син от следващата седмица запразняват - то са големи матури, то са екскурзии, то са спортни празници. Да се свършва наистина, защото аз се изморих, за децата не знам.

Общи условия

Активация на акаунт